Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калпав джип няма, има калпав шофьор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Калпав джип няма, има калпав шофьор.

Като повечето гуми които се замазват и ти осигуряват голям брой приятели които няма начин да ти се разсърдят ,че се разхождаш сам ,а те си седят на топло и си пият напитката ,а ти не си ги викнал да те издърпат
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Аз съм много недоволен от тези гуми. Даже мислих по рано в темата да пиша, че част от вината е тяхна. Уж са МТ, а не работят като такова.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз лятото карах с такива на кал и мокра трева се държаха добре, на асфалт също бяха добре, но от страни много лесно се цепиха от острите ръбове на камъните.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

В такъв момент трябва само голяма лопата и бубалюгите се разбягват от главата, без джек и лебедка, дори и да ги имаш само лопата.
          Честита Коледа колеги!
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Колега и аз карам с кумхо и не съм чак толкова недоволен от самата гума аз лично ги карам предни 1.4 задни 1.3 това на витара дълга база и в повечето случеи само аз се возя в нея. Пробвай да ги спаднеш следващия път и газ до ламарината на 2ра Иначе не че аз не съм затъвал..... но това е от разковничето в главата или както ми казват приятелите залепна ми релето
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Мисля да слагам такива на Нивата-/Кумхо-КЛ-71/,че сегашните са ми доста тесни и колата затъва сравнително лесно.Някой може ли да каже колко им е реалния диаметър в см.?

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Мисля да слагам такива на Нивата-/Кумхо-КЛ-71/,че сегашните са ми доста тесни и колата затъва сравнително лесно.Някой може ли да каже колко им е реалния диаметър в см.?
                Колега за кой размер става на въпрос за 205/80Р16'' ??? аз съм с 235/75Р15 но не съм ги мерил.
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                  Колега за кой размер става на въпрос за 205/80Р16'' ??? аз съм с 235/75Р15 но не съм ги мерил.
                  За 205/80-16

Коментар

Янко, ако не ти е късно, утре ще ти кажа диаметър.
                    Иначе, в кал се държат много добре, изхвърлят калта и не се замазват. Лично аз, съм доволен.
                    На сняг се пляскат настрани, но почти няма гума която да държи настрани.
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

На мен също ми харесват тези гуми, но само на външен вид. За кал и сняг не ми изглеждат много подходящи, в смисъл не са толкова агресивни като за по сериозно каране. Колко мм им е грайфера като нови.
                      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                      http://www.facebook.com/JeepBG
                      LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
                        На мен също ми харесват тези гуми, но само на външен вид. За кал и сняг не ми изглеждат много подходящи, в смисъл не са толкова агресивни като за по сериозно каране. Колко мм им е грайфера като нови.
                        Доста. Грайфера им е много подходящ, точно защото е с посока и изхвърля калта.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Благодаря за мненията и ще следя темата.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Благодаря за мненията и ще следя темата.
                            Утре ще ти кажа диаметъра на гумата.
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                              Утре ще ти кажа диаметъра на гумата.
                              Добре колега.
                              Предварителни благодарности и Лека вечер.

Коментар

Аз съм малко песимист спрямо тези гуми.Няколко пъти съм гледал колеги с подобни в калта и не съм очарован.Но все пак всеки си има мнение.
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X