Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ужким барбекю....
Свий
X
-
До: ужким барбекю....
Тия слухове Голди ги пуска. Чиста магистрала си е.Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеТова ми се струва, че е едно прословуто място в Люлин планина - "долината на затъналите виетнамки", нали не греша?

Коментар
-
И за да разсея всички слухове около мен и евентуалното ми преминаване към групата на хардаджиите пускам съвсем пресни снимки:

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Някакъв див плаж между Атия и Созопол... Ама съм подбрал ъглите на снимките така че да не се вижда много циганията. Иначе си е същата мърлявщина както навсякъде по южното черноморие уви...Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеКъде е това?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Мани го бе, гадняр, ходи тайно да се каляПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКРАСОТА.... направо ми трепна сърцето каква завист ме обзе.... Дима що не каза да дойда да ти нося GPS-а
Коментар
-
Както виждаш няма никаква кал, коловози и други такива неща, равничко е като асфалтПървоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеМани го бе, гадняр, ходи тайно да се каля
Коментар
-
Нъц, затова и пуснах снимките за доказателство на моята теза
Коментар
-
Този плаж е в залива преди Чермоморец, ако се пътува от Бургас.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Нейде там е да. Мърсотия страшна... То и на северното е мръсно, ама това по южното черноморие е голяма свинщина брей, хич не си пазите природата...
Коментар
-
Незнам дали си ползвал приятел да ти носи GPS,ама кажи кой те вади от този плаж после?Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНякакъв див плаж между Атия и Созопол... Ама съм подбрал ъглите на снимките така че да не се вижда много циганията. Иначе си е същата мърлявщина както навсякъде по южното черноморие уви...
B+
Коментар
-
Ей изядахте го за тия гуми.Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеНезнам дали си ползвал приятел да ти носи GPS,ама кажи кой те вади от този плаж после?

Ако беше отишъл с кални гуми до морето трябваше да остане поне една седмица за да си почине от пътя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар