Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ужким барбекю....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ужким барбекю....

Вчера Аз Quadra и redair решихме с жените и децата (детето на redair) да си направим барбекю без никакъв offroad в Люлин планина, всичко беше замислено като приятен излет в природата с похапване край огъня..... но защо ли винаги сметките излизат криви

Димата щял да кара само по асфалта да да.

След първия удар пожарникарския мъркуч се скъса като ластик от стари гащи

Едни морски възли страшна работа...

Тука още ми е смешно щото незнам какво ще се случи след малко

вече ще връзваме мъркуча двойно...(така и не стана)

почистване

въженцето едно смешно никаква работа не свърши...

Добре че брат ми беше от другата страна...

все пак направихме това за което бяхме тръгнали

Равносметката: много кал страшна веслеба хилихме се като олигофрени а жените ни гледаха с икренно учудване какво се хилим като всички джипки са в кал . След като брат ми измъкна димата който беше разорал страхотно аз набримчих всичката газ на бавни нещо фронтерата взе много да се зарива и накланя но аз нали съм хитър и не връщам газта и се чу един зверски удар и останах без предно... щракащия вече година хъб се предаде, идеален момент да си поръчм ръчни.
    Тамъм да почнем с яденето, дойде едно момченце цялото в кал и вика "татко е там в едно дере може ли някой с по проходим джип да го извади" и .... утрепахме още половин час, понеже Quadra e с асвалтов джип и няма гуми ползваше тактиката с прелитане на препятствията на два пъти го молих да кара с по-ниски от 4000 оборота той взе че ме послуша та пак закъсахме, вранглера пропадна в една яма и си удари предната броня в стената на ямата но за радост току що изваденото паджеро караше след нас та нямше много майки....
    Това е за краткия пикник където след като стигнаме с изненада установихме че е пълно с леки коли и всички с учудване казахме пред жените ааа явно имало и друг път .
    Последно редактирано от Венци- малкия; 12-02-09, 19:33.
    no signature no problems

До: ужким барбекю....

Добре сте си изкарали виждам А и се сещам кое е мястото ... - Само за "паркети"

Коментар

А аз, се качих откъм Мало Бучино и минах през параклиса и през същото местенце но, явно вече сте си били заминали. Между другото се досещам и кой ги дълбае тези коловози с редуктори или пък може би са дървари с Виетнамки....

Коментар

това доказва, че ден с ден не си прилича

ако не бъркам, в събота вечерта Врангела нямаше никакви проблеми на същото място........ ама на, имало маркуч за късане

Коментар

Колеги, къде видяхте коловози
          LZ1VMH

Коментар

Винаги ме е учудвала калта в Люлин планина

Коментар

Абе тая Люлин планина никога ли не пресъхва?
              Всеки път когато отида там винаги е весело, винаги има затънали и винаги има по някоя щета.
              А някой разправяше, че била възвишение а не планина, за разлика от Лозен Дали пък не се е объркал
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                това доказва, че ден с ден не си прилича

ако не бъркам, в събота вечерта Врангела нямаше никакви проблеми на същото място........ ама на, имало маркуч за късане
                Tой пак нямаше да има ако се беше засилил ама пусто возещите се даваха рев да е по-бавно и Димата върна газта и се ури като младо прасе в нова кочина.
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  и Димата върна газта и се ури като младо прасе в нова кочина.

LZ1VMH

Коментар

Tой пак нямаше да има ако се беше засилил ама пусто возещите се даваха рев да е по-бавно и Димата върна газта и се ури като младо прасе в нова кочина.
                    Знае той как да направи едно "ужким барбекю" в прилично кално , екстремно преживяване...

Коментар

е, от това никой не е застрахован, но ми е чудно че маркуча се е скъсал

имах го за по-як, даже щях да търся и аз такъв "колан"

Коментар

Абе като ви чета постовете оставам с впечатлението ,че Люлин планина е станала магистрала?Всички от там сте минали .
                        B+

Коментар

Малиии,ама к'ви сте ми "хард"-аджии,леле.Дима,нали щеше само по х'асфалте,бре...Знам си аз,то си е болест...една и съща,само при "някои" се проявява по-честичко...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Малиии,ама к'ви сте ми "хард"-аджии,леле.Дима,нали щеше само по х'асфалте,бре...Знам си аз,то си е болест...една и съща,само при "някои" се проявява по-честичко...
                            Да беше отишъл с Голфа да им помогнеш
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

после нямаше да има компресор дето да изкара тинята от инжекорите му
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X