Вчера Аз Quadra и redair решихме с жените и децата (детето на redair) да си направим барбекю без никакъв offroad в Люлин планина, всичко беше замислено като приятен излет в природата с похапване край огъня..... но защо ли винаги сметките излизат криви 
Димата щял да кара само по асфалта
да да.

След първия удар пожарникарския мъркуч се скъса като ластик от стари гащи

Едни морски възли страшна работа...

Тука още ми е смешно щото незнам какво ще се случи след малко

вече ще връзваме мъркуча двойно...(така и не стана)

почистване

въженцето едно смешно никаква работа не свърши...

Добре че брат ми беше от другата страна...

все пак направихме това за което бяхме тръгнали

Равносметката: много кал страшна веслеба хилихме се като олигофрени а жените ни гледаха с икренно учудване какво се хилим като всички джипки са в кал
. След като брат ми измъкна димата който беше разорал страхотно аз набримчих всичката газ на бавни нещо фронтерата взе много да се зарива и накланя но аз нали съм хитър и не връщам газта и се чу един зверски удар и останах без предно... щракащия вече година хъб се предаде, идеален момент да си поръчм ръчни.
Тамъм да почнем с яденето, дойде едно момченце цялото в кал и вика "татко е там в едно дере може ли някой с по проходим джип да го извади" и .... утрепахме още половин час, понеже Quadra e с асвалтов джип и няма гуми ползваше тактиката с прелитане на препятствията на два пъти го молих да кара с по-ниски от 4000 оборота той взе че ме послуша та пак закъсахме,
вранглера пропадна в една яма и си удари предната броня в стената на ямата но за радост току що изваденото паджеро караше след нас та нямше много майки....
Това е за краткия пикник където след като стигнаме с изненада установихме че е пълно с леки коли и всички с учудване казахме пред жените ааа явно имало и друг път
.

Димата щял да кара само по асфалта

След първия удар пожарникарския мъркуч се скъса като ластик от стари гащи

Едни морски възли страшна работа...

Тука още ми е смешно щото незнам какво ще се случи след малко

вече ще връзваме мъркуча двойно...(така и не стана)

почистване

въженцето едно смешно никаква работа не свърши...

Добре че брат ми беше от другата страна...

все пак направихме това за което бяхме тръгнали

Равносметката: много кал страшна веслеба хилихме се като олигофрени а жените ни гледаха с икренно учудване какво се хилим като всички джипки са в кал

Тамъм да почнем с яденето, дойде едно момченце цялото в кал и вика "татко е там в едно дере може ли някой с по проходим джип да го извади" и .... утрепахме още половин час, понеже Quadra e с асвалтов джип и няма гуми ползваше тактиката с прелитане на препятствията на два пъти го молих да кара с по-ниски от 4000 оборота той взе че ме послуша та пак закъсахме,

Това е за краткия пикник където след като стигнаме с изненада установихме че е пълно с леки коли и всички с учудване казахме пред жените ааа явно имало и друг път

Коментар