Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бургаската група, дайте да се събрем .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бургаската група, дайте да се събрем .

Тези храсти по дюните сигурни ли сте, че не са от защитения вид?

Да си ги приберат ако са защитени .Или трябва да се научим да летим , за да не ги газим.
    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      Добри мисли следващия път къде ще ходим ... , защото и на мен ми се варти нещо из главата и аз може да ви предложа едно две местенца , където можем да изцапаме джипките.
      Я сподели
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
        Да си ги приберат ако са защитени .Или трябва да се научим да летим , за да не ги газим.
        Това пък какво е като изказване?!Тя, земята, не съществува само за да можеш ти да караш джипа си по нея!Погледни малко в темите за екологията в този форум.Не мисля, че тук се толерира увреждане на природата с оглед правене на кефа.Не мислиш ли, че все пак има достатъчно местности, в които можеш спокойно да си караш, без да увреждаш?Ако не знаеш такива в Бургас, да ти ги кажа!

Коментар

За храстите незнам, обаче дюните са защитени.
          Ако минем с няколко джипа по няколко пъти през тях, после ще трябва да показваме снимки на дюни на децата си...
          Пясъчните лилии са на изчезване, последно ги видях миналата година на Силистар, дано още ги има. Не знам дали останаха другаде, но на Слънчев Бряг не съм виждал от много години. Сега идва ред на дюните...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Прави сте, наистина, срамувам се, ама ако знаеш каква е кочина там, то и от снимките се вижда. Ама за това вината е на всички нас, хората. Нали не мислите че на гората не вредят джипките. И там вредим, и изобщо навсякъде където минем и счупим клонче или капне капка масло.

Коментар

Ако ще тръгвате да ме съдите заради дюните ,че са защитени , да ми обясните за хотели които се строят на самите дюни.

Добри трябва да си направим една разходка до отманли ... доста отдавна не съм ходил към гората .. спомням си че преди имаше хубави пътечки и места които да се обиколят.А пък и искам да видя как ще се справят на едно място джипките само , че трябва да е кално ...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Прави сте, наистина, срамувам се, ама ако знаеш каква е кочина там, то и от снимките се вижда. Ама за това вината е на всички нас, хората. Нали не мислите че на гората не вредят джипките. И там вредим, и изобщо навсякъде където минем и счупим клонче или капне капка масло.

Ами другия път ще се съобразяваме . Те и клончетата вредят на боята на МПС-то

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  Това пък какво е като изказване?!Тя, земята, не съществува само за да можеш ти да караш джипа си по нея!Погледни малко в темите за екологията в този форум.Не мисля, че тук се толерира увреждане на природата с оглед правене на кефа.Не мислиш ли, че все пак има достатъчно местности, в които можеш спокойно да си караш, без да увреждаш?Ако не знаеш такива в Бургас, да ти ги кажа!

Ще се радвам да ми кажеш местностите .Нямам с какво да увреждам природата ( в смисал карам само по асфалт ) oсвен с CO2 .Нямам джип и наистина не сум погледнал темичките във форума за екология , защото нямам толкова свободно време , а пък и темите не са една две.

П.С. Без лоши мисли. Не съм искал да засегна някои !

Коментар

Абе че не е хубаво по защитени и населени области да се прави това, не е. Подкрепям penka и giorgio.

Ама друго не мога да разбера- какъв кеф ви беше? Там няма почти никакъв релеф, или поне така се видя от клиповете...я вземете отидете на някоя планина, като истински мъжове...

Ако не знаех какво е off-road, попитам някой и той ми покаже тези клипчета, ще му кажа- "Егати скуката, такова не искам!". Но ако ми покаже клипчетата от 02.09 на софийската група ще кажа- "УАУ егати купона е това!".

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
                      Абе че не е хубаво по защитени и населени области да се прави това, не е. Подкрепям penka и giorgio.

Ама друго не мога да разбера- какъв кеф ви беше? Там няма почти никакъв релеф, или поне така се видя от клиповете...я вземете отидете на някоя планина, като истински мъжове...

Ако не знаех какво е off-road, попитам някой и той ми покаже тези клипчета, ще му кажа- "Егати скуката, такова не искам!". Но ако ми покаже клипчетата от 02.09 на софийската група ще кажа- "УАУ егати купона е това!".
                      Мдам, прав си, слагам ти зеленко. Аз лично исках да видя дали върви динозавъра в оня пясък които се слави че е много мръсен за каране. На дюните всичко върви, на плажа е интересното, а за да излезеш или влезеш на плажа трябва да минеш през дюните, неизбежно е.
                      И аз много се радвам на софийската група и с голям интерес чета репортажите на Чавдар (евала за невероятния труд), далеч съм от мисълта че това което отразява Добри е офроуд в истинския смисъл на думата. Това е просто разходка, затова е в темата за леките разходки, човека си е направил труда да ги пусне тези неща, а дали са скучни или не зависи от вкуса на всеки от нас. Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Мдам, прав си, слагам ти зеленко.
                        Колега, това със зеленкото го прави когато сметнеш и когато някой заслужава, но не го споменавай. Против правилата е
                        LZ1PER

Коментар

Както казах още по рано разходката беше кратка и основно имаше за цел да минем през определени места, които преди са ни затруднявали . Аз също харесвам разходките на Софийската група, с удоволствие чета репортажите им но за съжаление ние все още сме много далеч от тяхното ниво но пък ако погледнете нашите разходки от преди 1 година ще видите че и ние в сравнение с онези пишлемета от тогава имаме доста напредък и скоро и нашите разходки ще започнат да стават интересни .
                          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

@FBravo, никой тук не ти се кара, нито пък има право на това.Писанието ми беше само в отговор на твоята реплика, която прозвуча в стил: "на мен така ми харесва".Просто исках да кажа, че има много по-подходящи места за оф-роуд, където няма да се разминаваш с хора, четящи вестник и майки с бягащи дечица, нито да трамбоваш по дюните и да сътворяваш негативи за всички, които караме джипове.Сигурна съм, че и повече ще ти хареса.Що не пробвате за лека разходка след Бургас, посока Лъка.Има полянки, баирчета и камъни.Може и риба да се лови.Хора няма.Само каракачански кучета.Стават изключително дружелюбни от един кремвирш.

Коментар

А - за въпроса ти относно хотелите на дюните - отправи го към Винпром "Пещера".Те май имат "връзки с обществеността".За пояснение - като видя, че някой си изхвърля боклука примерно от колата, или от прозореца на апартамента, не се считам за "развързана" да го правя и аз.Все пак всеки отговаря първо за себе си.

Коментар

аз си мислех че този форум е за обменяне на онформация . да споделяме разни мнение и опит.а не да се обраща на спорове и кавги ама уви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X