Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бургаската група, дайте да се събрем .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бургаската група, дайте да се събрем .

Ниакви ви няма, дайте да се съберем да направим някоя разходка може и с плаж и риба с жените и децата, да поснимаме малко да пуснем снимки на колегите от провинцията да видят и те море та да завидят и те малко че само ние им завиждаме за разходките дето си правят
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

До: Бургаската група, дайте да се събрем .

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
    да поснимаме малко да пуснем снимки на колегите от провинцията да видят и те море
    То, ние от провинцията, ако чакаме на вас, за да видим море - пиши не бегАли.
    Затова си има една приказка на вълка що му бил дебел вратът ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      То, ние от провинцията, ако чакаме на вас, за да видим море - пиши не бегАли.
      Затова си има една приказка на вълка що му бил дебел вратът ...
      Така е ама аз ще гледам да отсрамя групата, малко снимки, някое репортажче може да направя стига да има материал ...

Коментар

Колега, преди да почнеш да отсрамваш групата, поразгледай как става работата - репортажите на Goldy, V93 и други колеги от прованса.
        Поздрави
        Тодор Томов
        =============================
        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Утре по обяд се прибирам в Бургас, ако е за неделя нещо... ама по на сянка, на плажа много пече
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Идея! Къде, кога, колко, двай на линия съм!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
              Идея! Къде, кога, колко, двай на линия съм!!!
              Другата седмица, тази още съм с паркетните гуми и джантите ми още не са дошли . За утре остава уговорката нали ?

Колега, преди да почнеш да отсрамваш групата, поразгледай как става работата - репортажите на Goldy, V93 и други колеги от прованса.
              Поздрави
              Правилно, точно това имам предвид понеже им гледам разходките и колегата V93 прави страхотни репортажи иска ми се и ние да можем да се организираме така да ходим по разходки, около Бургас има страхотни места, говорили сме много пъти къде ще ходим какво ще правим и всичко си остава така, ако аз не се обадя или не организирам нещо никой не прави нищо, а аз също съм много зает и по принцип през седмицата преди 10 часа вечер не се прибирам така че оправдания от рода на "нямам време" ми се виждат несериозни .

Абе айде за неделя нещо леко софт да организираме може и с барбекю ?

Коментар

утре като доидеш ще се разберем може и с плаж да го комбинираме,
                колегата пурси от Варна май ще идва и той ама не е потвърдил

Коментар

утре като доидеш ще се разберем може и с плаж да го комбинираме,
                  колегата пурси от Варна май ще идва и той ама не е потвърдил
                  Окей, кой друг ще се включи в неделя ?

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                    Поздрави
                    Колега Воид, най-добронамерено ви дадох съвет как да направите добър репортаж, защото каквато ви е организацията, такива ще са и репортажите. Разваляш ми мнението за бургазлийте
                    Поздрави
                    ПС Написах това защото получих червена точка, вероятно защото използвах израза "прованс", който самия колега също използва.
                    Колега, чети Хемингуей, според него "всичко далече от морето е провинция" ,аз съм убеден в това, и няма да страдаш толкова.
                    Извинявам се за отклонението от темата.
                    Тодор Томов
                    =============================
                    Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                    Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                      Колега Воид, най-добронамерено ви дадох съвет как да направите добър репортаж, защото каквато ви е организацията, такива ще са и репортажите. Разваляш ми мнението за бургазлийте
                      Поздрави
                      ПС Написах това защото получих червена точка, вероятно защото използвах израза "прованс", който самия колега също използва.
                      Колега, чети Хемингуей, според него "всичко далече от морето е провинция" ,аз съм убеден в това, и няма да страдаш толкова.
                      Извинявам се за отклонението от темата.
                      +1

А на колегата Воид му се иска да правим репортажи ама преди това трябва да напреднем с оборъдването, лебедки, крикове, че иначе как ще се врем по деетата или по точно кой ще ни вади от там

Коментар

ама преди това трябва да напреднем с оборъдването, лебедки, крикове, че иначе как ще се врем по деетата или по точно кой ще ни вади от там
                        Най-добрият начин някой да се убеди, че му трябва споменатото оборудване (и още други неспоменати неща), е да закъса едно хубавичко някъде и после да походи пеша "за трактор" ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

...и аз ги чакам поне свестни гуми да си сложат и тогава да ходя ама...

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                            ...и аз ги чакам поне свестни гуми да си сложат и тогава да ходя ама...
                            Хех, в четвъртък си свалих свестните гуми, ама в тия горещини навъртях над 1000 км по асфалт, та ми беше жал да карам с "калните"...

Вече съм си в Бургас, очаквам конкретни предложения, или ако желаете, надвечер да се съберем за кафе, или бира и да го обсъдим.

Час и място?
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Съжелявам, не е за тази седмица. Синковеца има изпити и му трябва морална подкрепа пък и надзор.

Ще се обядя предварително, но идеята е за 7 и 8 юли. Поне засега.
                              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X