Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бургаската група, дайте да се събрем .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бургаската група, дайте да се събрем .

Неделята беше хубава, хладна, дъждовна, кална и приятна и не можахме да се сдържим въпреки че МТ-тата за тойотата все още не бяха пристигнали . Още не бяхме влязли в гората и в далечината видяхме че едно БМВ се канеше да напусне асфалта и да тръгне по един много кален път ние точно загрявахме в едни приятни локвички . БМВ-то вече дойде почти до първата локва и тогава не се сдържах, трябваше да спра и да видя как ще мине ... и естествено не мина нямаше си дори и блокаж а когато го бъзикнахме че предното не му работи доста се нацупи после го изкарахме и си тръгна по живо по здраво ... така разходката ни започна ... снимковия материал както винаги е оскъден но пък вече имам нов фотограф и навигатор, който доста се запали на първата си разходка и се надявам по натам да започне да ни отсрамва

Ето и малко снимки :
    Прикачени файлове
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Благодаря на Явор за джека, много хубава работа върши, изплаща се от първата разходка .

Коментар

За тази неделя се заформя малко по хард разходка, на Митака му дойдоха 33-ките и ако има и други желаещи да се включат нека да се чувстват поканени .

Коментар

Абе не лъжи хората, нали се реазбрахме да давим тракторчето .

Коментар

Да де, първо ще минем да го удавим и ако оцелее продължаваме разходката Пък може и някой друг да се навие, айде бе хора, никой ли няма мерак де се пробва в бургаското лайнаре

Коментар

"Днес, 04:51" . Е на това казвам мерак, Абе човек ти не спиш ли бре . Виж колко хубаво и кротко вали, сега лайнярето е бонбон.

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                Да де, първо ще минем да го удавим и ако оцелее продължаваме разходката Пък може и някой друг да се навие, айде бе хора, никой ли няма мерак де се пробва в бургаското лайнаре
                Абе мерак има,ама джип няма. трябва да идвам с колелото
                ако отскоча до софия утре,и ако взема нещо....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                  Абе мерак има,ама джип няма. трябва да идвам с колелото
                  ако отскоча до софия утре,и ако взема нещо....
                  Ами едва ли е добра идея да си купиш джип и да го метнеш веднага на разходка. Не ме разбирай погрешно, бих се радвал ако дойдеш , но си мисля че първо трябва да си мине през обичайните проверки и смяна на консумативи и после в лайнярето.
                  Ако все пак решиш заповядай.

Коментар

Разходката се получи много добре, и 2те джипки вече бяха готови за кал и тиня обурудването ни все още е оскъдно но пък и разходките ни все още не са големи а и днес след като минахме през всички набелязани препятствия добихме още малко смелост и сме готови за следващите по хард маршрутчета . За първи път имаме хубаво видео от разходката но пък снимките отоново никакви ги няма С 2 думи :
                    Тойотата с 33/12.5/16 се вдигна доста, кал, големи коловози сериозни баирчета и тежък горски път не бяха проблем, на пясъка на дюни обаче тежестта от 3 тона си каза думата и тойотата едвам издрапа, на тракера също не му беше лесно поне се движеше и можех да сменям скоростите
                    Тракера с 30/9.5/15 също не отстъпваше на тойотата поради малкото си тегло .
                    Равносметката : половин ден се мъчихме да закопаем джипките, нарочно минавахме през най тежките места, най големите баири, най голямата тиня в лайнарето където преди сме се окопавали без никакви усилия а в пясък пък сме се закопавали още с влизането този път не успяхме ! Никъде ! Въпреки че сега имахме повече жокери ( на 100 метра от лайнарето имаше голяма фадрома която заравняваше някакъв терен, имаме джек, лопати, колани, въжета )
                    . Та така, надявам се следващата разходка да е по хард с определена точка която да достигнем и ако има други мераклии много ще се радваме .
                    Видеото е тук ( все още се качва, трябва да са общо 9 файла ) : http://store3.data.bg/voiddd/offrod_duni/
                    Прикачени файлове

Коментар

ами другия път ще се опитам да снимам по добре ,а клипчетата наистина са станали готини .Преди малко ги гледах
                      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

воид ще се постарая следващия път да има повече снимки и видео

Коментар

Къде по-точно са тези местности от видеото?Нещо много цивилизовани ми се виждат.От едната страна - шосе, от другата се виждат блокове, после пък - хотели, хора, опитващи се да си почиват на плажа...?Едната част ми заприлича малко на резерват "Атанасовското езеро" - близо до солниците, където е конната база - аз ходя там да яздя.Тези храсти по дюните сигурни ли сте, че не са от защитения вид?

Коментар

Това са дюните в местността дюни . Не знам дали са защитени . Хора по плажа почти нямаше, само 2-3ма човека .
                            Баирчетата са на мотокроса до Меден Рудник а лайнарето е по пътя за горно езерово . Минахме и покрай черноморец, там имаше моторджийски събор който вече приключваше и там покарахме малко по пясъка .

Коментар

Гани, както казах отлично си се справил с видеото, верно е че може и по добре но пък за първи път имаме свясно видео и аз лично много се изкефих, друг път все изтърваме хубавите моменти

Коментар

Добри мисли следващия път къде ще ходим ... , защото и на мен ми се варти нещо из главата и аз може да ви предложа едно две местенца , където можем да изцапаме джипките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X