Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бургаската група, дайте да се събрем .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бургаската група, дайте да се събрем .

Колега Пурси, идеята за разходка по-море и пясък много ми допада.
    Аз имам готовност за една екскурзия вЪв ваша посока.
    Бъдете готови за посещение.
    LZ1VMH

Коментар

Колеги, днес бях във рая на АТВ-тата и надявам се скоро и рая на джипките в Бургас, а именно vromos.com . Мястото е невероятно, екипа е страхотен и момчетата не се плашат от работа, никой не казва ама много трудно, никой не спори за глупости, не се казва ама ела утре или направи си го сам ... идеите се приемат и най важното че се мисли и се действа . Определено съм много впечатлен имам и снимков материал и ако Явор няма нищо против ще направя един репортаж . Иначе сте прави, най важното е да обурудваме джипките, аз сега слагам големи гуми, скоро ще сложа и лебедка и така .... А за провинцията малко го казах полунамайтап точно заради бате хемингуей а и защото най сериозната група е от София . Аз тази седмица я пропускам, отивам да взимам джантите и гумите но другата се надвам за неделя да се организираме .

Джорджо за Бирата съм за ! Сега ще се обадя и на Митака, ако някой друг иска да се включи ето телефона ми : 0878 197 903 .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

В четвъртък по обяд сменях маслата при Митака, та говорихме за някаква разходка, ама се оказа, че е зает и двата дни....

Goldy, свиркай предварително, че сме много трудни с организацията
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И аз съм зает утре, ще трябва да отида до Варна но за другата седмица се надявам да съм готов и в неделя да направим една разходка .

Коментар

Тази вечер на Бира в крайморие, за сега сме аз Джорджо и Явор, предполагам че и Митака ще дойде .

Коментар

последно:
              20.30-21 тази вечер сбирка на 'капанчето" на Крайморие, намира се в края на селото, до плажа... паркинг - плажа
              Всеки, който желае, е добре дошъл!

Коментар

Добре де, свиркам.

Очаквайте наш`та група на 6,7 и 8 юли да кацнеме в посока на морето.

Подготвяйте терените.....
                LZ1VMH

Коментар

Трябваше да пуснете темата при "Клубни мероприятия, организация и дискусии " Какви бири, какви кръчми. Тука е за разходки.

Коментар

Пламене, то си стана разходка в буря.
                    Заради "проблеми в обслужването" и "чалга", обиколихме половината бургаски залив по разни "алтернативни" пътчета и то в сериозна буря с чупещи се клони и дървета, ама нали си беше "софт", не си прибрах антената и сега имам антена-"крив макарон", която вече не се прибира

Коментар

Колеги, извинявам се за спама, но от Бургас продължват да летят червени точки!!! Види се анонимното право на оценка е на почит там!
                      Жалко
                      Поздрави
                      Тодор Томов
                      =============================
                      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                        Добре де, свиркам.

Очаквайте наш`та група на 6,7 и 8 юли да кацнеме в посока на морето.

Подготвяйте терените.....
                        Имаме тука едно рио де лайнаре а в него има пък места дето наще джипки аха и да минат ама не другата седмица се надявам да отидем да огледаме терена че като дойдете да ви посрещнем добре .

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                          Имаме тука едно рио де лайнаре а в него има пък места дето наще джипки аха и да минат ама не другата седмица се надявам да отидем да огледаме терена че като дойдете да ви посрещнем добре .

По-хубаво вижте за някакви смислени разходки в стил Стоундхейдж.
                          Безмисленото риене в всякакви ЛАЙНАРЕТА не ми е по вкуса.
                          Имай в предвид, че идвам с Паджерото което както се знае е СУФ
                          LZ1VMH

Коментар

Джорджо, имаш ли карти на района около ропотамо, какво ще кажете за една разходка натам другата седмица ? Ако е възможно да се изкачим на някоя от планините наоколо ?

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                              Джорджо, имаш ли карти на района около ропотамо, какво ще кажете за една разходка натам другата седмица ? Ако е възможно да се изкачим на някоя от планините наоколо ?
                              Става.
                              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                                Става.
                                Само джорджо да има карти че там е много труден район, другото което предлагам е да намерим някой труднодостъпен плаж със скали и пясък но и това не може да стане без карти, обикалям съм черноморието точно с тази цел, да намеря хубаво място за пикник, плаж и каране по пясъка с джипките, търся такова място със скали, да е подходящо и за вадене на миди но без карта и сам просто не ства ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X