Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Златна есен в Рила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Златна есен в Рила

Не сме се вдигнали от Карлово. От София сме.
    Не знаехме дали има слизане към Благоевград. Виждахме отсреща пистата и знаехме, че долу има асфалтов път, но дали има слизане никой не знаеше.

Малко избрани снимки

Контраст

Тези листа паднаха върху джипа само за 5 минути престой. Листопад.

Яките Тойоти.

Това забуленото в облаци трябва да е връх Свети Иван (Мусала)

Рилския манастир

Бях си обещал да събирам всички боклуци, които видя по пътя. То не бяха кофи, торби, чорапи, опаковки, цигарени кутии, бутилки.....

Тук катерим Царев връх.

Тия завои на отсрещния хъм бяха доста груби. изобщо слизането от Царев връх и последвалото го качване по тези завои от снимката бе грубианщина. Камъни, трапове, ровове. Личеше си, че сме дълбоко в планината и на високо.

Това ни бе последното изкачване. Отсрещния хълм след Царев връх. Просто часът удари 16, а трябваше да се връщаме по същия път.

Свети Иван

Този връх не знам кой бе.

Пиринските зъбери

Ей в тази посока мисля, че са малък и голям Мечи връх. Ще бъда благодарен, ако някой поясни кой, кой е. Пътят продължаваше към тях.

Тук вече тръгнахме да се връщаме. Карах сравнително бързо и се прибрахме до село Пороминово точно за 2,10 минути. Без спиране и отпускане на газта. Такъв вибромасаж си спретнахме ние в черокито, че ще го помня дълго. ХОрата в тойотите 100% са се чувствали доста по-добре.

Поредният боклук...но прибран естествено.

Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
    0888/00-55-37

Коментар

Трябвало е да продължите още малко и по асфалта в ниското да се приберете. Така сте щели да видите повече и да не се тормозите - 2 часа на връщане. Ние като ходим така правим, през Царев връх, дохижа Македония и точно като стигнете преди хижата има сдграда на "Язовири и каскади". От там надолу е асфалт. Другия път да се обадите.
      Нещо от снимката не се ориентирам кой връх кой е, ама ще помисла и ще пиша.
      Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Браво Влади страхотна разходка, червената Тойота ми прилича силно на тази дето караше Алекс Марков.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
          Браво Влади страхотна разходка, червената Тойота ми прилича силно на тази дето караше Алекс Марков.
          И на мен
          Сърцето ми се сви като я видях и ми Залипсва страшно, Но поне тя ходи на Красиви места в Прекрасни Разходки

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            И на мен
            Сърцето ми се сви като я видях и ми Залипсва страшно, Но поне тя ходи на Красиви места в Прекрасни Разходки
            Значи вярно си я продал не мога да повярвам, помня колко и се радваше след 1 разходки с нея.
            Сега с какво се предвижваш?

Коментар

Бялата тойота е била на Яро. Тя е бензинова 4.0
              Червената тойотка (4.2 ТД) има много нежно мъркащ дизелов двигател. - приятно ме изненада. Много хубави машини. Попаднали са в добри ръце и се ползват по предназначение.
              0888/00-55-37

Коментар

Прекрасен репортаж, много мерси за снимките супер са!
                LZ1ZAH

Коментар

На първата част завиждах (благородно, разбира се), на втората вече ме беше яд... Чудесна разходка с подобаващо отразяване! Пак искам да покараме заедно! (Пак, защото и в другата тема ми се искаше...).
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първата част от снимките е просто .... Нямам думи да го опиша.Мога ли да попитам с какъв фотоапарат снимаш
                    YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от DiabloS Преглед на мнение
                      Първата част от снимките е просто .... Нямам думи да го опиша.Мога ли да попитам с какъв фотоапарат снимаш
                      Първата серия е снимана със "сапунерка" - sony dsc hx7v
                      Втората част вече имах фотограф и е снимана с огледално-рефлекторен Канон, но кой модел е не знам.
                      0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                        Втората част вече имах фотограф и е снимана с огледално-рефлекторен Канон, но кой модел е не знам.
                        EXIF:
                        Make - Canon
                        Model - Canon PowerShot SX10 IS

http://www.canon.bg/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX10_IS/

Н
                        о това Не е Огледално рефлексен апарат
                        и въпреки това Снимките са ПРЕКРАСНИ, Браво!

Коментар

Благодаря за удоволствието!!!
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                            Странно,а аз си мислих,че първата част са снимани с профи камера ... Още веднъж искам да те поздравя за снимките
                            YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                              EXIF:
                              Make - Canon
                              Model - Canon PowerShot SX10 IS
                              и въпреки това Снимките са ПРЕКРАСНИ, Браво!
                              Да, точно такъв е апарата и не е огледално-рефлексен. Най-често е определян като "турбо-сапунерка".
                              Отделно доста от снимките са правени на режим "спорт" и така се губи доста от качеството.
                              Следващия път когато участвам в подобна разхода, ще ги мина първо малко с фотошоп да усиля цветовете, преди да ги кача

Между другото и на мен ми харесват повече първите снимки. Може апарата на Влади да не е толкова добър, но пък пак се е получило по-добре. Режима е бил такъв, че цветовете идват по-топли и за това са се получили по-хубави и цветни снимки.
                              Jeep Grand Cherokee 4.7 4" lift Rough Country

Коментар

Природата и светлината бе по-добра.
                                Златната есен явно е пиков момент и трудно се оцелва. Това е мигът, в който дърветата са в най-красивите си и ярки есенни багри, но все още са на самото дърво. Една слана или по-студени утрини и листата окапват буквално за няколко дена. Втората разходка и снимки са правени само 3 дни след първите, но вече се виждаше разликата. Една седмица по-късно и изпускаш момента тотално.
                                Залезът по време на първата разходка бе много красив, а по време на втората имаше облаци. Природата е уникална. Есента - красота!
                                0888/00-55-37

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X