Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Утре до село “Одраница”

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Утре до село “Одраница”

През месец септември 2009 год. си купих Нисан Патрол, 3.0, дизел и понеже имам къщичка в Брезнишко реших да го пробвам в едно излетче до Одранишкия манастир. Речено - сторено, отиваме с жената до манастира, последните 500 м. точно като за Патрола, сиреч кефа е голям. В манастира отец като по филмите. Отчето ни видя, каза ни да запалим по свещ, качи се на Раф 4 с две врати и отиде да посреща гости в селото. Манастира напълно в мое владение - отключен, без грам монашеско присъствие. Е, запалихме по свещ, изчакахме близо два часа и си тръгнахме. Природата е неповторима, величествена и красива. Имаше добре построена беседка с барбекю, чешма и пр. Местната ловна дружинка е построила страхотна хижа - двуетажна с четири помещения, с камина, но за съжаление - заключена, чакаща правоимеющите. Тръгнах си със съжаление, оставайки със хубавите спомени. По мое мнение пътя не е подходящ за лек автомобил, но всеки си знае. После продадох Патрола и не съм се качвал, а може би трябваше.
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

И 2009 се качихме с лека кола и сега може да се качите. Мястото не е за изпускане.
      Може да се комбинира и със Земен и Земенски манастир.

Коментар

Интересува ме маршрута София - Брезник - Кошарево - (тук малко ми се губи) - Одраница
        Та как е най-добре да се стигне от Кошарево до Одраница - не държа на асфалт. Софт офф-роуд ме устройва напълно, даже е за предпочитане.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Радомир,Копаница,Косача,Сирищник,Светля,Чепино,Еловдол,Мурено,Горна и Долна Врабча,Дивля
          878511557

Коментар

Това няма нищо общо с Брезник/Кошарево.
            Някой минавал и е и може ли да опише предпочитания от мен маршрут?
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              Интересува ме маршрута София - Брезник - Кошарево - (тук малко ми се губи) - Одраница
              Та как е най-добре да се стигне от Кошарево до Одраница - не държа на асфалт. Софт офф-роуд ме устройва напълно, даже е за предпочитане.
              Без водач ,няма да стане.Иначе маршрута по черно е Кошарево-Станьовци-Долна секирна-Горна Секирна-Одраница.Като само Горна Секирна-Одраница е по черно,и е доста напряко ма на места вече не е софт.
              По асвалт Кошарево-Гигинци- Габров Дол-Елов Дол-Мурено-Горна Врабча-Дивля-Глоговица-Одраница.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X