Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Утре до село “Одраница”
Свий
X
-
От: Утре до село “Одраница”
Проходимо е и с лека кола.Маалко по вниматално в последния участък,или евентуално последните 500м пеш.Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеЗа пръв път чувам за това място. Страхотно е! Чоко, имаме ли някакъв шанс да се доберем до там с лека кола?!Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеНевероятна разходка сте си направили! Някой май си е оправил джипа, или греша ?
Ами,не съм пипал ништо,но трябва да влиза във бокса и то скоро.878511557
Коментар
-
Не знам дали го е правил, ама какви Жанти му е барнал......Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеНевероятна разходка сте си направили! Някой май си е оправил джипа, или греша ?
Без тия Жанти нямаше да го допуснат там...
Коментар
-
Така е,благодарности за "Жантите",благодарение на тях ме допускат наесякаде.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНе знам дали го е правил, ама какви Жанти му е барнал......
Без тия Жанти нямаше да го допуснат там...
Доколкото за пътеписч,писането ми е бая трудно на тая клавиатура(еб....и и сложната дума)да пиша.878511557
Коментар
-
Маршрута по-подробно по късно.Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнениеШе споделиш ли маршрута по-подробно, щото виждам, че си минал през няколко различни места ?
А може и некво леко пътеписче
878511557
Коментар
-
Ако това е най-кофтият участък, ще се пробваме.Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]329567[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329572[/ATTACH]Тов е пътя по реката до бесетката,дори не е и стръмен[ATTACH=CONFIG]329587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329588[/ATTACH]Този участък е наи зле,но се качва и кола.
Ренди такива пътища ги хапва на закуска.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.
Коментар