Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зен и изуството да се окопаеш :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зен и изуството да се окопаеш

Гледах го. Има някакъв вариант очилата да ме подвеждат (определено нямаше очила), но за името, което каза, съм сигурен, че го запомних правилно.
    Все тая, който и да е бил, благодарско, че ме измъкна!
    Знам, че всеки наоколо щеше да се отзове, но като си знам кухата тиква, докато не потроша хъба, нямаше да тръгна да търся помощ, а Нисана дойде точно навреме. Колата е същата, това ясно, а и номера се вижда добре и на моите снимки. Шофьора само в гръб обаче ... странно.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Естествено...

Теоретично, всеки може да стане министър.. И кво от това?
      Ама практически, не всеки ще спре да закачи едно въже ... Човек трябва да е ..

Това е по-важното.

Коментар

Тефчо, доколкото разбрах министъра не е карал своят джип. Даден му е само за обиколката. Така, че нямаш честта да те е "опъвал" министър.
        За всеки случай бий една телеграма(Лично съобщение) до Йосиф Лагадов, и ще ти се изясни ситуацията.

Аз като стана президент ще те дърпам колкото си поискаш...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Тефчо, доколкото разбрах министъра не е карал своят джип. Даден му е само за обиколката. Така, че нямаш честта да те е "опъвал" министър.
          За всеки случай бий една телеграма(Лично съобщение) до Йосиф Лагадов, и ще ти се изясни ситуацията.

Аз като стана президент ще те дърпам колкото си поискаш...
          Със сигурност никой не би давал толкова газ на собствената си кола,дори подозирах че нисана е на някой когото много мрази.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

[QUOTE=Кольо;1484046]Тефчо, доколкото разбрах министъра не е карал своят джип. Даден му е само за обиколката. Така, че нямаш честта да те е "опъвал" министър.

Коле по телевизията казаха че е участвал със собвстеният си джип.Ама те журналистите....знае ли ги човек.
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Съдейки по многото черен дим от Патрола си мисля, че министъра не е карал досега тази машина. Явно се мъчи да го кара на висока предавка, и даването на яка газ води до пушенето. Ако беше негов нисана щеше да си го познава и да кара на правилната предавка.

Абе няма ли кой да ни светне по въпроса, така само хабим клавиатурите...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много хубав разказ! Искрено ме развесели, а и ми припомни незабравими случки с навигация, ориентация и други хубости.

Много свежо си го написал. Например:

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                ...и 'айде към Трявна, да откриваме и ние сезона Само че този път всичко тръгна на криво.

Е, решихме, че няма опасност да умрем от глад, а и в края на краищата не отиваме в гората (хаха, голямо смешно...), ако чак толкова закъсаме за гориво, все ще има някой познат да удари едно рамо.

..и двамата сме привърженици на зен-навигацията (аха, оная същата по Дъглас Адамс), нямаме такова чудо като GPS... Обаче наоколо от джипки повече няма и се движат във всички възможни посоки! На всичко отгоре, не знам защо вместо Дебелец, както беше посочено в темата, съм запомнил Дряново и се отплесваме след едно Терано.
                ... Обаче и това не е нашата посока, а газчицата намаля ли, намаля...

...
                И докато се опитвам да направя втори заход, се набивам в близкото деренце с поточе с двете задни гуми.
                Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Благодаря ти Дядо Ники! Казано от теб е истински комплимент.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X