Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първото ми закъсване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

забележете с какви гуми джанти е УАЗката най-долу /има я и по-нагоре/... Тук бихте ги нарекли "паркетни"
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ммм ... Това май е "Надежда", без да съм сигурен. Нищо детско, може и ковани да са. Виж с кво ЕТ са - минус много. Струват куп пари, и не всеки ти има и за състезания. Между многото спици е удобно да се намушкат куките на джека и под водата.
      Резервната гума може и да е градската. А на снимка всички кални въртящи се колела изглеждат като сликове
      А с килнатите дървета ... Сигурно и човека с апарата е падал) В тия конференции няма евтини трикове, и измислени работи се публикуват главно в петък след обяд, изрично за майтап. Там никой не лъже, ще го убият с презрение...

Коментар

Абе хора оставете дърветата.Вижте колко е прогизнало сичко че на един два опита е свалил сичката трева все едно я е дигнал на горе!
        А гумите дори да са от най-хубавите от някой места не се чистят толкова.Само майче алигаторите се чистят перфектно на всякаде!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Re: Първото ми закъсване.

Първоначално публикуван от dorzi
          Момчета и аз вече изпитах "срама" да закъсам:-)).В старанието си да изпробвам машината си май се поолях.Накрая се наложи да идва трактор тъй като все още си нямам компания да ми помага.
          Дорзи, завиждам ти за срама. Супер си, а за трактора - добре, че си го намерил и е бил на близо :-)
          LZ1JJJ

Коментар

Мислите ли,че ако бях си поизпуснал гумите бих се измъкнал от тази кал?

Коментар

Трудно е да се каже, но определено щеше да помогне значително. Но имайте в предвид, че когато гумите са с ниско налягане и особено, ако са с вътрешни едно превъртане на гумата към джантата ще скъса и вентила. Всичко с мярка!
              VPetrov.photography

Коментар

Не ! С това щеше само да намалиш клиренса
                Спускането на гумите се прави ПРЕДИ , а не след като си легнал на корем

Коментар

Митко ти не съди от твоя опит, съвета ти е добър, но за някой с твоята квалификация и възможности. Основната грешка в случая е лошата преценка за мястото и възможностите на машината. Ако „dorzi” беше спаднал гумите преди да влезе там, единствената разлика щеше да бъде мястото откъдето ще го вади трактора, а именно 10-15 метра по-напред. И щеше да го извади малко по-трудно, защото окопаването щеше да е по-качествено.
                  VPetrov.photography

Коментар

Съгласен съм.Само да кажа,че въпреки че опирах от долу можех да се движа напред назад.Лошото беше,че напред е нагорнище,а назад беше се образувал един праг,който нямаше начин как да кача.Когато дойде трактора аз си излязох почти на ход,но ми трябаше "тази иначе толкова":-) малка помощ без която не успях.

Коментар

Съгласен съм.Само да кажа,че въпреки че опирах от долу можех да се движа напред назад.Лошото беше,че напред е нагорнище,а назад беше се образувал един праг,който нямаше начин как да кача.Когато дойде трактора аз си излязох почти на ход,но ми трябаше "тази иначе толкова":-) малка помощ без която не успях.
                      е, значи не е било толкова зле! а пробва ли настрани? на снимката не се вижда как е терена настрани...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                        ... А на снимка всички кални въртящи се колела изглеждат като сликове...
                        ела снимай мойте и пак ще говориме...

Коментар

Аз лично мисля че нямаше да му е лесно да тръгне на страни защото се вижда че се е оформил добър коловоз.Не казвам че не може защото са ми доказали че няма нищо невъзможно.
                          DORZI успех другия път и да те видим прекосил цялото това поле!

Коментар

Не ставаше на страни.Коловоза беше наистина добър,а и явно гумите ми бяха яко затлачени.На къде ли не въртях волана-хвърчи кал наляво и надясно ама...Нали казах-лесно не се предавам,но идва един момент в който наистина ставаш безпомощен.Да знаете какви колеми камъни подлагах но като минех през тях и после не можеш ги намери.Потъват сякаш в дън земя.Каква беше тази кал незнам.
                            Но пък поне имаше сиирджии с фотоапарат и си направихме после веселото и пред компютъра:-)

Коментар

Не ставаше на страни.Коловоза беше наистина добър,а и явно гумите ми бяха яко затлачени.На къде ли не въртях волана-хвърчи кал наляво и надясно ама...Нали казах-лесно не се предавам,но идва един момент в който наистина ставаш безпомощен.Да знаете какви колеми камъни подлагах но като минех през тях и после не можеш ги намери.Потъват сякаш в дън земя.Каква беше тази кал незнам.
                              Но пък поне имаше сиирджии с фотоапарат и си направихме после веселото и пред компютъра:-)
                              Е дай и ние да се порадваме на изявите на един който е импровизирал!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X