Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първото ми закъсване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първото ми закъсване.

Момчета и аз вече изпитах "срама" да закъсам:-)).В старанието си да изпробвам машината си май се поолях.Накрая се наложи да идва трактор тъй като все още си нямам компания да ми помага.
    Ако искате вижте снимките:

"Колкото е по-як джипа толкова по далече ще ходиш за трактор" - руска народна поговорка

Дайте малко повече подробности, къде с какви гуми и т.н. - полезно е за останалите. А за непредвидени тежки и трудни обстоятелства е създадена Мобилната Спасителна Служба
    VPetrov.photography

Коментар

Мястото е в сунгуларския район.Имам вила там и отидохме за уикенда да разпуснем.Разбира се решихме да се позабавляваме за сметка на джипката и тръгнахме да обикаляме около р.Камчия.Карам си по един черен път и съответно реших да го съкратя и направо през блока.Уж нямаше вид да е такава каша,но по едно време както си карам започна да намалява скороста.Натискам педала-не.Викам си: свърши ми газта.Вкючвам на бензин ама трънки:-).Направо спря.Брей-й-й.Слизам и едва не ми потъват маратонките.Някакво ниско място и там се е събрала яко вода.Да знаете само какво драпане падна.То си личи от снимките.Лошо,че още не съм оборудван с помощни средства,но...Когато след близо час назад-напред започна да мирише доста на феродо реших,че е време за помощ.Доволен съм единствено,че така и не загря.Не забравяйте,че все още му изучавам възможностите.
      Относто гумите съм със зимни нови гудиър,но май са малко широчки-235/75/15.
      Вижте и грайфера и си кажете мнението защото е добре да знам къде съм:-))

Коментар

dorzi, честито, добре дошъл в клуба
        А гумите Фулдата май ги наричаше "гуми за Мъгла" хубави шосеини гуми, но не за дълбока кал, така че внимавай.
        И без компания Внимателската.
        Успех

Коментар

в грешка си за гумите - не са зимни, а са All Terrain (A/T) - имам ги същите, може да се видят мойта галерия... не са лоши гуми но не са и за такава кал... То по принцип не е трябвало да влизаш там, щото едва ли има гуми, които да те измъкнат... особено ако открая е малко по високо и фактически на влизане караш леко надолу, а като минеш средата и почнеш леко да се изкачваш... си "готов" По-добре прави тестове на баир - ако забуксуваш, връщаш назад и излизаш... ако се боцнеш на място където и напред и назад е изкачване, ваденето става или с лебедка или с трактор...
          В крайна сметка нищо лошо... малко изгубено време и повечко срам пред тракториста... /после сигурно се е похвалил на цялото село/
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ммм ... в прогизналото поле ... ммм
            Да. В мокрото поле нямаш работа сам. С тия гуми нямаш работа на такова място. В полето, когато не е станало ад от сушата, винаги търсиш само високите места.
            Като стане така, пускаш газта. Оглеждаш кво има под всяко колело, и с клатене на първа-задна, полека се измъкваш назад. Внимаваш да не спреш, и да не излезеш от собствения си коловоз, ако не можеш да излезеш от коловоза изобщо. Ама това - ако е имало път.

Коментар

евалата DORZI жив и здрав да си.Трябва повече хора да правят такива неща!
              То с ходене с джипа само за да гледаш другите не става.
              Трябва си да се пробваш на всякаде.Не трябва да те е срам ако си затънал.Даже трябва да се почувстваш горд че си затънал.Е не да затънеш там кадето и с лека кола ще се мине.Но както гледам на снимката в това прогизнало поле както каза СТЕФАН си е цяло геройство с скапаните гуми до каде стигнал.
              Пак евалата.
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Няма лошо , то опит с каране се трупа. Само така можеш да разбереш собствените си и на машината възможности.

За твое успокоение има и напреднали спортисти на които и трактор трудно ще помогне .

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen
                  Няма лошо , то опит с каране се трупа. Само така можеш да разбереш собствените си и на машината възможности.

За твое успокоение има и напреднали спортисти на които и трактор трудно ще помогне .

в случая на картинката, може да помогне само психиатър... Това си е тресавище, в което може не да затънеш а да изчезнеш... Това е руската природа /поне голяма част от нея/...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е по-старите луди са така...)) Да не мислиш че тук само един го чака такова развитие)
                    А на сериозно - работата е още по ... избери си ква. Виж гумата на резервното колело. Виж бялата лента на коридора вдясно. Виж че е без багажник. Това си е просто триал. Тия хора знаят кво правят, и го правят съзнателно.
                    А тъкмо тоя 514 просто е закрит от хълмчето, не е потънал до средата
                    Така че, "при снимките не е пострадала нито една от лабораторните маймуни"

Коментар

На снимката наистина си личи че е от някое състезание.Даже си личи на каде са минавали едни и на каде други.Абе има и по тежки ситуаций от тази!

Коментар

Ето ти разходка. Ростов на Дон. Момчетата са отишли да врътнат едно кръгче в събота и неделя, че в града мръсно, нали тая година няма сняг.

Коментар

То нали знаете, дори да знаеш докато не пробваш не си сигурен колко е верно. Така че срамно нема.
                          Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

Първоначално публикуван от KING DINGALING
                            То нали знаете, дори да знаеш докато не пробваш не си сигурен колко е верно. Така че срамно нема.

Абсолютно вярно нещо.Защо трябва да се срамуваш че си затънал.Да се срамува този който не е посмял да се пробва.
                            Е това е разходка.Искам и аз такааааааа

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              Ето ти разходка. Ростов на Дон. Момчетата са отишли да врътнат едно кръгче в събота и неделя, че в града мръсно, нали тая година няма сняг.

Интересно, но дърветата как ли са израсли наклонени
                              Евтин трик да изглежда наклона по стръмен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X