Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка: Седемте Рилски Езера (Събота, 10.03)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Разходка: Седемте Рилски Езера (Събота, 10.03)

Аз съм ЗА. Но май съм само аз.
    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
      Сега, понеже аз пуснах "мухата" за тази екскурзия съм длъжен да поясня нещо.

Наистина говорихме за подобно нещо, но то е осъществимо през лятото или поне ТАМ да няма сняг
      1. Ако отидем сега и оставим джипките на х.Пионерска както говорихме има шанс тези "таксита" бордовите Уазки да ги няма, тогава става едно доста тегаво катерене пеша до х. 7-те Рилси езера.
      2. Идеята на качването е, да се стигне до самите езера и по-точно до първото ( то е най-отгоре ) лятото нормално ходене е поне час час и половина зависи от групата, скоростта на ходене и почивките, това сега в този сняг е доста повече, да се има в предвид, че там е много открито, дет се вика си на върха не планината, времето както знаем в планините се променя буквално за минути и аз не бих се наел да тръгна на прехода от хижата до езерата. В момента сигурно има поне 1-1.5м сняг може и повече. Не знам дали освен конярите с конете дето си прекарват провизии до "старата хижа" се се качвали хора по-нагоре в този сняг и до къде?

Иначе идеята е супер, можем да направим следното: да отидем до х. Пионерска от там ако ги има Уазките до х. 7-те Р.езера и до там (има един вариант, кото съм ползвам , но не знам дали тази възможност още съществува, там има ра-трак който обработва пистите и срещу 50лв ни е качвал от пистата на пионерска до хижата), хапваме слизаме до Пионерска взимаме си колите и на Паничище, там хотели бол за всеки вкус, дори мога да проверя какво има свободно.

Ако не става чакаме да се стопи снега и тогава ще е пълноценно.

РЕШАВАИТЕ:
      Ей слушаите ПЕПИ той знае и ги разбира тези работи!!!!! Вервай му!?!?
      Прикачени файлове

Коментар

Виж до х.Ловна,
        хмъ, до там само с ГаЗ и Уаз (извинявам
        се) може !

Не ме карай да се съмнявам че си бил на х.Ловна.
        Там летно време идват с лади и москвичи.По-миналото лято ни докараха там едно печено агне с жигула че ние цял ден бръмчахме с моторите.
        А от есента пътя е насипан и е като магистрала.

Коментар

Достатъчно е мутренското безобразие с моторните шейни, което минава всякакви граници.
          Аз нито карам нито имам шейна ама ми се струва че за да я караш трЕбе снЕг.
          Та освен с шума с какво пречи шейната .
          НапролЕт се топи снега и дори следите изчезват независимо дали е карана от МУТРА или от ЕКОЛОГ.

Коментар

Значи вслушваме се в съвета на бат Пепи и отлагаме езерата за малко по-нататък.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Значи вслушваме се в съвета на бат Пепи и отлагаме езерата за малко по-нататък.

За езерата ОК, по натам, А за утре???
              LZ1PER

Коментар

За утре може да се разберем на барбекюто днес. Нали ще идвате?

Коментар

За езерата ОК, по натам, А за утре???
                  Дай предложение.

Коментар

Кое ббкю днес ?
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Как кое??? Виж темата за дуела! http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8311

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                        Кое ббкю днес ?

днес има едно дългоочаквано мероприятие повечко можеш да прочетеш тук а ако не ти се чете и ти се идва в 11.30ч. пред сервиз "Мотоексперт". Намира се: от околовръстното по посока към Драгалевци на 500м в дясно.
                        LZ1PER

Коментар

Супер, забавлявайте се, мен съпругата вече ми направи план за деня на вилата с кучето

За утре съм свободен обаче, ако излезне още някое мероприятие - в играта съм.
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

днес има едно дългоочаквано мероприятие повечко можеш да прочетеш тук а ако не ти се чете и ти се идва в 11.30ч. пред сервиз "Мотоексперт". Намира се: от околовръстното по посока към Драгалевци на 500м в дясно.
                            Пепи дай си тел. че може да се забавим. Ако ви изпуснем да можеш да ни упътиш.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                              Пепи дай си тел. че може да се забавим. Ако ви изпуснем да можеш да ни упътиш.
                              ВИЖ темата за дуела!!! Там пише къде да ни намериш!

Коментар

мен ме е спасявала партина направена именно от моторна шейна...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X