Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А бяхме млади.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: А бяхме млади.

Другия път, като тръгнеш към Духлата, обади се да ти дам една каска като хората. Че съм 100% убеден, че тая шапка не те е предпазила от коварните места с нисък таван.
    Багодарение на теб се върнах години назад, когато и аз бродех из тая пещера с верни другари. Видях познати места и наистина ми стана много гот. Благодаря ти.
    Последно редактирано от zzlatev; 20-05-10, 13:42.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Другия път, като тръгнеш към Духлата, обади се да ти дам една каска като хората.
      Благодаря сърдечно Злати, но това е не е точно шапка. От вътрешната страна е с някаква бая здрава пластмасова черупка. Продава се в местния "Бриколаж" във Варна и е нещо като полукаска. Пише че съхранямва черепната кутия от удар в неподвижно препятствие, не от падащи предмети... Чукал съм си тиквата поне десетина пъти досега по разни низки тавани със страшна сила и нищо... Дори един път я стрелях с пневматичния пищов, ама не се проби За вертикални дупки и за катерене си имам нормална каска на Petzl
      п.п. Пукал съм си главата в Лепеница като бях по-млад и да....не е кеф много /от тогава гледам да си я пазя/

Коментар

Много хубав пътепис! Невероятни снимки!
        Не се чувствам комфортно в тъмни и тесни помещения, затова, добре че сте вие и хора като Вас да разгледаме и тези красоти. Благодаря!
        Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

Първоначално публикуван от Kent Преглед на мнение
          Благодаря сърдечно Злати, но това е не е точно шапка. От вътрешната страна е с някаква бая здрава пластмасова черупка. Продава се в местния "Бриколаж" във Варна и е нещо като полукаска. Пише че съхранямва черепната кутия от удар в неподвижно препятствие, не от падащи предмети... Чукал съм си тиквата поне десетина пъти досега по разни низки тавани със страшна сила и нищо... Дори един път я стрелях с пневматичния пищов, ама не се проби За вертикални дупки и за катерене си имам нормална каска на Petzl
          п.п. Пукал съм си главата в Лепеница като бях по-млад и да....не е кеф много /от тогава гледам да си я пазя/
          Сори за спама, ама ако има друг път, дали не приемате спътници.
          Осигурявам транспорт от София до Духлата!
          Че не съм се калял там от поне 10г.
          За нещастие, водача ни Вальо Коцев, отиде по нелеп начин в по-добрия свят.

Коментар

Браво,
            като започна с: AC-DC - няма друга такава група и няма друго такова шоу,
            и завърша със: страхотен пътепис и снимки. Направо се почувствах като участник в това невероятно преживяване.
            Благодаря Ви.
            По-добре мъртъв, но пич,... отколкото жив скапаняк!...

Коментар

От: До: А бяхме млади.

Страхотно,браво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X