Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надбягване с дъжда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Надбягване с дъжда.

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Колега, къде се намират тия "гъби", ще ми се да ги видя на живо.
    Природният феномен Каменните гъби (известен още като Скални гъби) е разположен на около 1 км северно от село Бели пласт , до самия път между Хасково и Кърджали. /цитата е от Уикипедия/.

Коментар

Голяма обиколка и добри снимки.Най много се зарадвах на двете Ви деца за куража и издържливостта им.Като гледах снимките сякаш виждах това което съм преживял преди 15-20 години,когато моите деца бяха малки.Къде ли не сме скитали из България с тях.Пожелавам Ви много приятни преживявания по хубавата ни земя.Поздрави!

Коментар

Чудесен пътепис, снимки и настроение
        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Чак тази сутрин попаднах на пътеписа, изчетох го с голямо удоволствие и топло кафе!
          Поздравления!

Коментар

Поздравления за великолепния репортаж! Чудя се как съм го пропуснал досега.

Първоначално публикуван от Kent Преглед на мнение
            ...Тръгваме си без лъскава брошурка, но със собствено мнение за предназначението на елементите от старините...

И за това поздравления! Такъв е смисленият подход - особено за паметници, измазани с полунаучен сензационизъм, който хем те отдалечава от истината, хем се мъчи да ти дирижира вълнението.

А защо пазиш в тайна "елементарното приспособление" за фотографиране на луни? Като гледам резултата, не ще да е чак толкова елементарно.

Поздрави!
            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Kent Преглед на мнение
              Природният феномен Каменните гъби (известен още като Скални гъби) е разположен на около 1 км северно от село Бели пласт , до самия път между Хасково и Кърджали. /цитата е от Уикипедия/.
              "Стария" път за Хасково от Кърджали, който е встрани и на изток от "новия". най-лесно е да потърсиш село бели пласт на картта и да стигнеш до него, гъбите са на 1 километър на север по главния път, на 20 метра вляво ако се движиш в посока Хасково. Виждат се боре от преминаваща кола, няма да ги пропуснеш
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

А защо пазиш в тайна "елементарното приспособление" за фотографиране на луни? Като гледам резултата, не ще да е чак толкова елементарно.

Поздрави!
                Отпред на сапунерката беше старият ми руски телескоп-рефлектор "Алкор". То не че имам нов де. Донесъл съм го на село и през лятото е ужасна атракция за околните дечурлиги.

Коментар

Страхотна разходка сте си направили. Отново се доказа тезата, че България е толкова малка, а пълна с приказно красиви места.

Р.S. Посетихме църквата в с. Добърско и тогава научих, че около съседното село Годлево може да се види природния феномен "Стъпката на Крали Марко". Голяма обиколка направих, но стъпка така и не видях...
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X