Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sofrace- Ком-Емине струва ли си?! Преценете сами.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Sofrace- Ком-Емине струва ли си?! Преценете сами.

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
    ...То чи ще карате ще карате ами слушаите какъв съвет ще ви дам,сигурен съм че ако ме послушате ще останете доволни и сигурно като се видим ще почерпите ...
    Ей зарад` туй та чета аз тебе

Не знам другите дали ще почерпят за идеята, ама когато се срещнем - поне три буркана от мен

Коментар

От: Sofrace- Ком-Емине струва ли си?! Преценете сами.

Припомних си позабравената тема, но не знам защо не виждам голяма част от снимките на първа страница.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        .. не знам защо не виждам голяма част от снимките на първа страница.
        Поне аз не виждам липсващи снимки.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Брейй!!!

Как съм пропуснал тая тема,но по добре късно отколкото никога както се казва....

Много интересна тема,от отдавна не бях чел нещо хубаво а и много поучително!!!

Поздрави на групата БРАВО .
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

И аз като теб.

Благодаря за споделеното. Има страхотни снимки и физиономии

Не съм си мислил никога, че Ком-Емине става за МПС, просто защото съм ходил пеш в Централен балкан и знам, че е невъзможно на места. Отделно е и забранено.
            Да слизаш надолу и да заобикаляш вече не е същото и се губи чарът на разходката.

На места най-безопасното минаване е само по гребените на билата, по склоновете е прекалено стръмно.
            Особено "Козята стена" и "Купена", който се катери на въжета. Под връх Ботев резервата Джендема и отвесното качване покрай водопада "Райско пръскало" бих ги включил в маршрута,
            Е, то като не минеш през тези страхотни места, а ги заобиколиш, какъв Ком-Емине е това....

В планината и пеш си е опасно, особено ако се зададе буря и падне мъгла. Горе гърми зловещо.

Иначе се надявам някой ден да се стегна и да го мина пеш с фотоапарат в ръка този маршрут.
            Началото на юли, защото е още много зелено, има вода и бурите стихват.
            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
            0888/00-55-37

Коментар

Найстина страхотна статия.Аз самият с един приятел направихме Ком-Емине с планински колела далечната 2002г и си беше доста тежко изпитание,но за щастие остават само хубавите спомени.Не го препоръчвам без сериозна подготовка и организация.

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                И аз като теб.

На места най-безопасното минаване е само по гребените на билата, по склоновете е прекалено стръмно.
                Особено "Козята стена" и "Купена", който се катери на въжета. Под връх Ботев резервата Джендема и отвесното качване покрай водопада "Райско пръскало" бих ги включил в маршрута,
                Е, то като не минеш през тези страхотни места, а ги заобиколиш, какъв Ком-Емине е това....
                Ако си с мотор, като пускаш по билото от вр.Амбарица,преди да стигнеш Купена можеш да слезеш вдясно по склона, след което хващаш хоризонталната пътека към хижа Левски.От хижа Левски излизаш по едни S-образни завойчета с корени и отново си на билото.Заобиколката не е голяма, но ако е мокро става весело
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X