Обява

Свий
Няма добавени обяви.

800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 800

Страхотен пътепис.Ще съм много благодарен, ако има снимка и от Хотнишкия водопад. Не съм го виждал и ми е любопитно.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Страхотен пътепис.Ще съм много благодарен, ако има снимки от Хотнишкия водопад. Не съм го виждал и ми е любопитно.
      Снимките са от лятото. мястото си го бива. Има равни места за палатки, има и бродове надолу по реката където може да се преминава насам-натам дори и със средно проходим автомобил. Астрата щеше да мине без проблеми, ама десния бряг беше по закътан, та повече ми хватна окото. Барчета разни и бунгала там няма и слава Богу Късна пролет и ранна есен е най-оптимално като време за посещение

Последно редактирано от Kent; 01-10-08, 19:59.

Коментар

Страхотно място, ще отида възможно най-скоро. Благодаря. Това село Хотница е някъде в Търновския край, нали?
        Офтопик - не трябва ли да е " един е Опел и Астра е негов пророк"
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

ей хора,отидете в района на "Две могили" там повярвах че има елени в България. Голяма дивотия е и нищо не е пинато от цивилизацията. Живях на палатака близо две седмици и още го помня това място. Долу под пещерата в село " Пепелина" преди 10-на години най младия избирател по списък беше 43 набор. сигурен съм че още има то червената Лимонада, залежи на цигари БТ и оригинална емисия Лукчета
          хляба и бирата ги караха в Сряда

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            Страхотно място, ще отида възможно най-скоро. Благодаря. Това село Хотница е някъде в Търновския край, нали?
            Офтопик - не трябва ли да е " един е Опел и Астра е негов пророк"
            Да, северно от Търново по пътя за Бяла. Едно от отклоненията на запад. Стига се до с.Хотница, в центъра има обозначителна табела за екопътеката и водопада. Пътната настилка до там е много запазена.
            п.п. смених подписа с по-малко претенциозен, ама машинката си е супер

Коментар

За поломието, дано е от полза
              http://www.mladite.com/index.php?level=5&sub=1

Коментар

Страхотни снимки и разказ!
                Едно малко уточнение, Римският град е Никополис ад Иструм.
                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...80%D1%83%D0%BC
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Отличен репортаж. Непознати местности на незнайни места. Прекраснотия !
                  Благодаря
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Малко късно се включвам, но само искам да поясня:В пещерата до село Деветаки до 1982 ако не се лъжа за годината, беше държавният резерв.Имаше инцидент с някаква цистерна с нафта,та разливът беше стигнал до Дунава,но тогава бяха години в които всичко се покриваше и не се даваше много публичност.И до ден днешен в пещерата мирише на нафта.Има легенда,че някакъв летец с малък самолет е влязъл през входа на пещерата и е излязъл през единият от отворите намитащи се в тавана на и .Иначе е доста красиво място и е едно от местата,на които човек като застане се чувства миниатюрен.
                    П.П.много хубави снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X