Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори - Традиционен поход в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Втори - Традиционен поход в Родопите

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Нееее! Следващия път ще ви закопаем вас, пък аз ще ви покажа как се снима в такива случаи ...
    Само да монтирам предните карета и започвам да тренирам окопаване
    Зима иде

Коментар

браво на колегите с джипките/защото аз съм с мотор/.супер район сте обиколили.
      за другия път ако искате да се вслушате в предложението ми ще видите и други
      забележителности.по пътя от чаирите за мугла е №1 - на овчарника питайте овчара къде е пещерата камбанките.това е една от трудните за проникване пропасти в българия.той ще ви обясни.пътя за камбанките е в дясно от основния път чаирите-
      мугла.но той ще ви обясни къде да се отклоните.там има едно място което е доста стръмно и ще ви хареса.вижте само входа на пещерата зада кажете,че сте видели камбанките,която е дълбока 150м. и е много тясна.№2 е трака гьоврен- мугла през
      махала чамла.в тази махала германецо живя една зима сам /3 месеца/.като му видях
      къщата в която е живял бая си е за завиждане и май не е бил за оплакване.аз също
      спах една вечер в тази къща след проникването ми в камбанките.№3 е входа на най-
      дълбоката пропаст в родопите - дрангалешката пропаст.от мугла по асфалта за гьоврен.този път излиза на срутения мост над триградска река.ще питате в селото и ще ви опътат за пещерата.лесно се намира.на 200м. от кошерите е.и няма да ви отнеме много време.пропостта е дълбока 250м.като бяхте на чаирите видяхте ли апачината?
      мой стар познат.вилата до езерата е негова.

Коментар

Родопите...... това е моята страст.Всяка планина си има своята красота и очарование,но стане ли въпрос за Родопите....за мен лично всичко друго се измества на заден план.Радвам се за вас че бяхте в това райско място и за момент ни пренесохте с разказите си и снимките по билата и пътеките на това чудно място.Радвам се че сте преживяли невероятни моменти,и ние също покрай вас имахме възможността да бъдем част от това изживяване.Завиждам ви благородно и се надявам и аз скоро да се нося по пътищата на любимата планина.Поздрави.
        П.П.Подготвям Заралийската група/или поне част от нея/,за едноседмична експедиция из Родопите през м. Август/от 10 до 18.08./Така че ако някой от оффроуд манияците по това време планира/или пък случайно е в района да звънка /0889892705-Любо/или да пише на ЛС да се срещнем,запознаем и да покараме заедно разбира се.В този ред на мисли ще помоля всеки колега който има интересен трак където и да било в Родопите /говорим извън пътищата обозначени на офроуд картата на Събин/,да помага да направим един хубав маршрут.Предварително благодаря на всички отзовали се.Поздрави.
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ей, толкова снимачна техника и никой да не снима единственото качествено окопаване!
          Как бе? Ние с митко те снимахме И клипче имаше като излизаше

Ето снимките:

Ето и линковете към клипчетата щом си пропуснал:

Първи опит където щеше да искубиш дръвчетата
          http://hydra.azilian.net/pics/Rodopi...7-mvi_4373.avi

Измъкването
          http://hydra.azilian.net/pics/Rodopi...8-mvi_4376.avi
          One Planet, One Internet!
          We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Е, страхотно е! Пък и умеете да разказвате и показвате. За което благодаря!

Поздрави! Дано някой път и аз се включа.
            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
              Как бе? Ние с митко те снимахме И клипче имаше като излизаше

Ааааа, това е друга работа!

П.П. Че и Янко може да почерпи за рекламата ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ааааа, това е друга работа!

П.П. Че и Янко може да почерпи за рекламата ...
                От всякъде сме те снимали, аз се учудих, че не си видял снимките и видеото ни. Първи ги побликувах
                One Planet, One Internet!
                We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                  От всякъде сме те снимали, аз се учудих, че не си видял снимките и видеото ни. Първи ги побликувах
                  Много ситно надписчето "next" и не съм го видял

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                  Само да монтирам предните карета и започвам да тренирам окопаване
                  Гризат ме едни смътни подозрения, че ти и нещо друго ще почнеш да тренираш, ама де да видим ...

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                  ... едноседмична експедиция из Родопите през м. Август/от 10 до 18.08./ ...
                  С удоволствие бих се включил, но, за съжаление, това е веднага след Адвенчър-а и няма как да стане.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-04-10, 19:26.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

филмчето за ден втори е готово
                    http://vault.bimex-bg.com/RODOPI2008/
                    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                      филмчето за ден втори е готово
                      http://vault.bimex-bg.com/RODOPI2008/
                      Ники,
                      Подбрал си култова музика за втория клип! Поздравления за Rob D и Clubbed to Death...

Коментар

Дискусията за маршрут за Родопите през май, 2010г. е преместена тук.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                          Стана ни Традиция Май месец да ходим в Родопите.
                          И тази година отидохме, за съжаление за мен разходката бе кратка, малко преди Медени Поляни останах без преден мост и се наложи да хващам асфалта.
                          Разходката започна по график, събрахме се 4 Тойоти и един Нисан (затова и махнах ЛРЕ от заглавието), в Якоруда се присъедини и една Нива. Чавдар - нашият водач ни преведе през много красиви пътчета, които дори лошото време не успя да развали, красотата бе страхотна, а и градушката си я биваше - Пътя побеля, та съчетахме летен със Зимен Офроод.
                          За съжаление Обещаните Екстреми не се състояха, поради намесата на Трактор - пътя (поне докъдето карах и аз) беше лек и много приятен.
                          Браво на "новите" колеги който се справиха Перфектно.
                          Абре колеги защо не Врътнахте едно телефонче това селце дето сте го снимали се Казва Якоруда аз там съм роден ,да бяхте казали ,че да дойда се запознаем тва онова ...
                          Този маршрут ще го минавам с нивата лятото ако има пак такава традиционен поход в родопите казваите да се присиединявам и тва е ,че цялото семеиство ще мандахерцам в нивата
                          Да ви кажа и ,че по този маршрут може да се иде чак до ГОце Делчев слиза Чак на Град Места тази готина ще има ли пак такъв казвайте от рано да се стягам а тази Нива от якоруда кои я караше как се казваше аз ги знам повечето Нивоводи :Д
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-02-11, 06:24. Причина: Излишно повторение на снимки
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
                            Абре колеги защо не Врътнахте едно телефонче това селце дето сте го снимали се Казва Якоруда аз там съм роден ,да бяхте казали ,че да дойда се запознаем тва онова ...
                            Този маршрут ще го минавам с нивата лятото ако има пак такава традиционен поход в родопите казваите да се присиединявам и тва е ,че цялото семеиство ще мандахерцам в нивата
                            Темата е от преди 2 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X