Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори - Традиционен поход в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Втори - Традиционен поход в Родопите

От (леко по-снишената) гледна точка на Нивата походът беше огромен кеф - ненапразно го бях чакал два месеца. Надявам се, че не сме отровили прекалено колегите с изчакванията на руската машина - ако не друго, поне капризите й са богат извор на теми за разговор през дългите зимни вечери

(Тъй или иначе, зарът е хвърлен: с колегата ми сменяме окачването, слагаме едни истински гуми - и газ по калта! Ако за Варна Трофи не сколасаме да се подготвим, за Ком-Емине ще сме готови...)

Ето малко картинки и от нас. Ако някой от групата иска снимки в по-голям размер, пуснете ЛС.
    Прикачени файлове
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

За мен като първо по-сериозно offroad преживяване, беше много голям кеф. Въпреки много добре подготвената машина(за която трябва да благодаря на msi200) на мен това трасе ми беше малко тежко на няколко места.

В началото всичко започна като шофиране на лека кола из гората. Но в момента в който заваля силният дъжд всичко за мен се промени. Като неопитен offroader в началото се опитвах да избягвам почти всяка локва и все търсех да догонвам групата.

Беше ми много приятно, че на няколко пъти имах възможност да помогна на нивата в беда

Обаче имаше няколко спускания които ми вдигнаха адреналина много жестоко. Колкото и подготвена да беше машината аз не бях сгурен че, ще слезем здрави от нея. Ако не бяха Яро и Ники пред мен за да ги гледам със сигурност щях да се обърна(или поне аз така виждах нещата от кабината).

Инъче много се зарадвах че, имах възможността да видя лебетка в действие и че, срещнахме поне едно дърво

Най-неприятното обаче беше че, кебапчетата и кърначетата заминаха в кофата след в дни 2 джипката. За следващият път на подобно каране ще се приготвя за друсан кебап Поне ще съм сигурен, че друсането няма да му е малко

Гледките които ни се откриха бяха наистина незабравими но за съжаление нямаше достатъчно време да спираме да се порадваме на всяка една гледка

Учудващото за мен беше, че по някой от тези пътища съм минавал като малък когато ходех по екскурзионни летувания.

Ако не друго от този поход се научих:
      1. Как се кара offroad
      2. Как да се държиш в група
      3. С каква кола за какви разходки/походи се ходи
      4. Как се слизат стръмни наклони
      5. Как се кара бързо offroad(това не съм 100% сигурен, че искам да го повтарям, идва ми пряко силите )

И се запознах с наистина готини хора.

Благодаря на всички за страхотните преживявания.
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Страхотно, нямам думи.
        Благородно ви завиждам и се надявам и аз да участвам някой следващ път.
        Живот на колела.

Коментар

Мога само да съжалявам, че не успях да се включа.
          LZ1VMH

Коментар

Предполагам, че си доволен и от това, че не тръгна с дългия Патрул с асфалтовите гуменки ?

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
            ... Инъче много се зарадвах че, имах възможността да видя лебетка в действие и че, срещнахме поне едно дърво

Най-неприятното обаче беше че, кебапчетата и кърначетата заминаха в кофата след в дни 2 джипката. ...
            Ъъъъ, по план-схема трябваше изобщо да няма лебедки. Ма отде да знае човек, че местното население не само не си е запълнило онази улица-ров, ами май е и копало допълнително (според Ники в рова е имало и някаква ПВЦ тръба) и после, вместо да го запълни, само е нахвърляло отгоре клони ...

Що се отнася до дърветата, аз лично съм много доволен, че имаше само едно дърво напреки на пътя ни. 1-2 "бариери" като за малко екшън снимки - иди дойди. Ама като се случи да изпълниш 1-2 дървосекачески норми ...

Ей, хора, с тия меса, дето ги бяхте понесли, направо ми събрахте очите! Нали си говорихме тук, че ще правим преход. Не е ставало дума за пикник с BBQ.
            Няма как да стане така, че хем да се наспиш сутринта, хем да минеш 120 км до изходния пункт и оттам да имаш още почти толкова по черно, пък да остане време и за барбекю. Вярно, че трасето беше лекичко, ама някое и друго непредвидено спиране (както и стана) и всякакви графици отиват на кино ...

Става номерът, ама ако се спи на по-полеви условия, където има мегдан да се пали скара.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-06-08, 22:48.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Беше ми много приятно, че на няколко пъти имах възможност да помогна на нивата в беда
              Беше си доста по-спокойно като знаеш, че винаги има някой от групата наоколо. Благодаря и на всички останали, които удряха по едно рамо!

Най-неприятното обаче беше че, кебапчетата и кърначетата заминаха в кофата след в дни 2 джипката. За следващият път на подобно каране ще се приготвя за друсан кебап Поне ще съм сигурен, че друсането няма да му е малко
              Явно има полза от офроуда: айрянът от Ягодина беше станал на цвик с един пръст масло отгоре, докато стигнем до Мугла. За какво са маслобойните, като има джипки?
              Последно редактирано от badeff; 03-06-08, 01:41.
              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                ... според Ники в рова е имало и някаква ПВЦ тръба) и после, вместо да го запълни, само е нахвърляло отгоре клони ...
                Имаме доста видео материал, включително и от тази ситуация - надявам се, че ще се види... надявам се тези дни да приключим с обработката и да качим нашето видео репортажче.

Иначе, компанията беше супер, маршрута перфектно подбран и воден, и въпреки, че времето не беше на наша страна - изживяването беше уни-кално! Достатъчно динамично, за да поддържа адреналина висок, но без да надскача границата на разумното.
                А гледките в Родопите - не могат да се разкажат - трябва да се присъства.
                Благодарим още веднъж на всички за незабравамите мигове!
                Зима иде

Коментар

Ъъъъ, по план-схема трябваше изобщо да няма лебедки. Ма отде да знае човек, че местното население не само не си е запълнило онази улица-ров, ами май е и копало допълнително (според Ники в рова е имало и някаква ПВЦ тръба) и после, вместо да го запълни, само е нахвърляло отгоре клони ...
                  Имаше си тръба - хората си бяха докарали вода от каптажа и по план трябвало да дойдат да им я заровят тия дни...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    След такива всепризнати пътеписци като Алекс и Чавдар, едва ли има нещо, което мога да добавя в думи, освен няколко снимки и от мен.

...

Поздрави за ОКОТО, което вижда неща, невидими за много други очи!
                    Браво!

Благодаря, че ме пренесохте за няколко минути в красотата на Родопите

Коментар

Ей тук са клипчетата от Родопите. Надявам се да ви харесат
                      Зима иде

Коментар

W0w страхотно се е получило това видео

Много се радвам че, някой е успял да заснеме как неможах да се кача
                        One Planet, One Internet!
                        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

това е селекцията от първия ден
                          тези дни ще кача в същата папка и втори ден
                          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                            Ей тук са клипчетата от Родопите. Надявам се да ви харесат
                            Ей, толкова снимачна техника и никой да не снима единственото качествено окопаване!
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ей, толкова снимачна техника и никой да не снима единственото качествено окопаване!
                              Значи, трябва в скоро време да направим повторение и да го заснемем от различни ъгли
                              Аз съм на разположение 24-7
                              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                                Значи, трябва в скоро време да направим повторение и да го заснемем от различни ъгли
                                Аз съм на разположение 24-7
                                Нееее! Следващия път ще ви закопаем вас, пък аз ще ви покажа как се снима в такива случаи ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X