Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход на ЛРЕ в Родопите 2, 2008г. - Подготовка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поход на ЛРЕ в Родопите 2, 2008г. - Подготовка

МОД:
    Темата произлиза от ТУК

Пак си prрепрочетох темата и пак ми се доходи, дали или...
    Последно редактирано от Венци- малкия; 09-04-08, 06:34.

До: Поход на ЛРЕ в Родопите, 24-27 май 2007

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Пак си орепрочетох темата и пак ми се доходи, дали или...

Да, да....

Коментар

Пак си орепрочетох темата и пак ми се доходи, дали или...
      А защо не?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ами 24-ти май тази година се пада петък. Планирайте си петък-а (23-ти) свободен и да го планираме...

Коментар

Eeeх. Що не свиркате че темата е стара!А,аз милия навивам жена ми да се записваме.А датата няма кой да гледа.
          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
            Eeeх. Що не свиркате че темата е стара!А,аз милия навивам жена ми да се записваме.А датата няма кой да гледа.
            Темата е стара, но Алекс я поднови и предложението на Яро е за 23 - 25 май 2008. Така че спокойно можеш да продължаваш да навиваш жената. Струва си!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Яаааа какъв Спонтанен Интерес, ми хаиде давайте предложения за маршрути, все нещо ще излезне

Коментар

ми хаиде давайте предложения за маршрути, все нещо ще излезне
                Миналогодишният маршрут е приятен. Примерно може да се направи

Първи ден: Якоруда - Батак (Цигов чарк)
                Може да се врътне и Якоруда - Доспат. На алтернативата има един къс участък, който може да е станал по-труднопроходим, но пък може да се направи комбинация с първия вариант за да се избегне.

Втори ден: Батак/Доспат - Ягодина - Триград - Мугла - Широка лъка

Трети ден: Ш. Лъка - Пампорово - Чудните мостове (този път с Щил-ката в багажника ... ) и оттам - към къщи по асфалта.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Вики, виждам, че четеш. Аз съм вътре в организацията, а ти? Колеги аз и английската ми любовница, лейди Рейндж, сме с Вас.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ходи ми се, но е твърде рано за да потвърдя, а и в края на Май има състезание , в което с Асен имаме намерение да участваме.

Коментар

И ние от приятелите, имаме желание да дойдем
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Не се подвеждайте по името на темата, това не е клубно мероприятие. А и да беше, нищо не се променя. Ако зависи от мен, всеки да заповяда. Айде, казвайте, ще стане ли? Маршрута на Чавдар ми звучи добре.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Каква е прогнозата, ще я бъде ли тази обиколка?

Районът ми е много любим, но познавам добре само малка част от него. Ако приемате съветски машини в компанията на британските дами, бих се включил с кеф.

Междувременно бих могъл да разуча и евентуални трасета на изток от Широка Лъка, ако има интерес.
                          Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

За момента има само предварителни приказки, без някаква що годе сериозна организация. Аз май точно тогава ще съм за 3 дни на Чаирите над Триград, та ще мога да участвам частично ако има нещо.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
                              Каква е прогнозата, ще я бъде ли тази обиколка?

Районът ми е много любим, но познавам добре само малка част от него. Ако приемате съветски машини в компанията на британските дами, бих се включил с кеф.
                              Колега, засега няма някакви сериозни причини това преходче да не го бъде. Инициаторът на тазгодишното издание Aлекс Марков беше в основата и на успешно преминалия преход през миналата година. Дотук има поне 3 коли, които с голяма доза сигурност биха участвали. Предполагам, че на по-късен етап ще се появят и други желаещи.

Виж, що се отнася до "британските дами", то ситуацията е малко неясна. Като гледам, че Злати нещо дава "отбой", то преходът може отново да бъде доминиран от отбора на Тойота. В същност, миналата година честта на Ландровър беше защитавана само от Дифендъра на Виктор. Ама този джип аз изобщо не бих го сложил в категорията "британски дами". Особено пък след последните подобрения по него ...

На този етап има само едно предложение за маршрут и то в голяма степен повтаря миналогодишния формат - 2 дни с по 80-90 км каране по черно из Родопите. Като цяло трасето е достатъчно леко, за да може да се мине без ядове от джип с АТ гуми. Може и да има някои леки заигравки, но те може и да се избегнат.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X