Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поход на ЛРЕ в Родопите 2, 2008г. - Подготовка
Свий
X
-
Поход на ЛРЕ в Родопите 2, 2008г. - Подготовка
Последно редактирано от Венци- малкия; 09-04-08, 06:34. -
До: Поход на ЛРЕ в Родопите, 24-27 май 2007
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеПак си орепрочетох темата и пак ми се доходи, дали или
...
Да, да....
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеПак си орепрочетох темата и пак ми се доходи, дали или
...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнениеEeeх. Що не свиркате че темата е стара!А,аз милия навивам жена ми да се записваме.А датата няма кой да гледа.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеми хаиде давайте предложения за маршрути, все нещо ще излезне
Първи ден: Якоруда - Батак (Цигов чарк)
Може да се врътне и Якоруда - Доспат. На алтернативата има един къс участък, който може да е станал по-труднопроходим, но пък може да се направи комбинация с първия вариант за да се избегне.
Втори ден: Батак/Доспат - Ягодина - Триград - Мугла - Широка лъка
Трети ден: Ш. Лъка - Пампорово - Чудните мостове (този път с Щил-ката в багажника ...) и оттам - към къщи по асфалта.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Вики, виждам, че четеш. Аз съм вътре в организацията, а ти? Колеги аз и английската ми любовница, лейди Рейндж, сме с Вас.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
И ние от приятелите, имаме желание да дойдем
Коментар
-
Не се подвеждайте по името на темата, това не е клубно мероприятие. А и да беше, нищо не се променя. Ако зависи от мен, всеки да заповяда. Айде, казвайте, ще стане ли? Маршрута на Чавдар ми звучи добре.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Каква е прогнозата, ще я бъде ли тази обиколка?
Районът ми е много любим, но познавам добре само малка част от него. Ако приемате съветски машини в компанията на британските дами, бих се включил с кеф.
Междувременно бих могъл да разуча и евентуални трасета на изток от Широка Лъка, ако има интерес.Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
Коментар
-
За момента има само предварителни приказки, без някаква що годе сериозна организация. Аз май точно тогава ще съм за 3 дни на Чаирите над Триград, та ще мога да участвам частично ако има нещо.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнениеКаква е прогнозата, ще я бъде ли тази обиколка?
Районът ми е много любим, но познавам добре само малка част от него. Ако приемате съветски машини в компанията на британските дами, бих се включил с кеф.
Виж, що се отнася до "британските дами", то ситуацията е малко неясна.Като гледам, че Злати нещо дава "отбой", то преходът може отново да бъде доминиран от отбора на Тойота. В същност, миналата година честта на Ландровър беше защитавана само от Дифендъра на Виктор. Ама този джип аз изобщо не бих го сложил в категорията "британски дами". Особено пък след последните подобрения по него ...
На този етап има само едно предложение за маршрут и то в голяма степен повтаря миналогодишния формат - 2 дни с по 80-90 км каране по черно из Родопите. Като цяло трасето е достатъчно леко, за да може да се мине без ядове от джип с АТ гуми. Може и да има някои леки заигравки, но те може и да се избегнат.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар