Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята България (Поглед отгоре)
Свий
X
-
От: Поглед отгоре
Родопите са ми любимо място и се опитвам да ходя на нови места колкото мога по-често, вчера стигнах май до "оня завой" - любимото мяст на фотографите
естествено бях от другата страна, че път ме чакаше (бях по работа в Кърджали и се връщах към София), Но нали бях с дрона 
Естествено не бях както си трябва по залез, Но все пак ще придобиете представа от Красотата на района - Приятно гледане 

Коментар
-
Вече Не, Хотел Боровица (С една камара реклами из целият регионПървоначално публикуван от Валери Недялков Преглед на мнениеЗданието,което си снимал в едър план е хижа Боровица. Малко по-натам е пещера Утробата,а назад по пътя към село Дъждовница има долмени за снимане с дрона.
Любими места.
), Утробата я подминах, че при 30-ина градуса не ми се катереше, а и нямах много време (часът беше около 16 и нещо, а имах да се прибирам до София
) ... бях в някакво интересно съзерцателно настроение - едвам се убедих да пусна дрона и да направя няколко снимки - просто зи зяпах и се Кефех на приказните места наоколо
Коментар
-
Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеАлекс сигурно вече имаш повече часове във въздуха от родните ВВС като цяло!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 90 потребители онлайн. 0 потребители и 90 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар