Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята България (Поглед отгоре)
Свий
X
-
От: Поглед отгоре
Благодаря за споделените прекрасни моменти.
Алекс, имам един въпрос, относно дрончето. Предполагам че използваш комплект от батерии.
В предвид че дрончето е навъртяло доста летателни часове, как се отразява това на производителността и капацитета на батериите ?
Имаш ли усещане за деградация ?
Благодаря тиLZ1UX
Коментар
-
Aз имам 4 батерии които въртя сравнително равномерно, при 270 полета им се падат по максимум 70-80 заряда (ако приемем, че оригиналната която си дойде с дрона има повече от другите) - Не съм забелязал Никаква промяна в капацитета им, не съм правил и тестове, но не се е променил стила ми на летено, от страна на батериитеПървоначално публикуван от redex Преглед на мнениеБлагодаря за споделените прекрасни моменти.
Алекс, имам един въпрос, относно дрончето. Предполагам че използваш комплект от батерии.
В предвид че дрончето е навъртяло доста летателни часове, как се отразява това на производителността и капацитета на батериите ?
Имаш ли усещане за деградация ?
Благодаря ти
- та Не, няма деградация
Още по интересното е, че с времето дрона стана много по-надежден (това се дължи и на смяната на дъно миналият септември) което излекува една камара детски проблеми. Друго важно за мен е, че Не ъпгреидвам Нищо, нито фърмуеър, нито софтуер и макар и да си имат леки трески за дялане, поне си ги знам и си се оправям, новите са непредвидими
Последно редактирано от alex_markov; 20-04-18, 23:07.
Коментар
-
Едвам ма нави, ша знаешПървоначално публикуван от redex Преглед на мнениеАлекс, имаш ли нещо от Белмекен?

А има и кратка версия за по-нетърпеливите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар