Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До връх Руен с мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До връх Руен с мотор

Колега дай телефон или фейсбук имам същия мотор от скоро

Коментар

Първоначално публикуван от misho_skul Преглед на мнение
      Здравейте, колеги! Честито ви начало на сезона, уж де , много безаварийни километри и успешна година за всички ни!
      Радвам се, че има доста желаещи да направим разходката до горе. Днес покарах малко до и около Плана, но има доста кал и заблатявания. Докато чакаме края на Май, има ли жилаещи, при топло време, да направим едно пробно до връх Мургаш?

Ето я моята машинка:

[ATTACH=CONFIG]858993[/ATTACH]
      И там снежец май още и калотии...според мен е рано и за там, но може да се пробва

Коментар

Първоначално публикуван от kawasakito Преглед на мнение
        Колега дай телефон или фейсбук имам същия мотор от скоро
        Това към кого е по точно?
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Здравейте колеги,бройте ме и мен. Аз съм със Супер Тенере,но мисля,че ще се справя. Колкото повече,толкова повече!

Коментар

От днес по пътя за връх Баба...

Коментар

Здравейте.Препоръчвам ви да е двудневно преживяването ще останете доволни! В Осогово има 4 хижи с добри условия,вкусна храна и люта ракия. Ако пък искате нещо по различно на в.Руен заслона е поосвежен с изолация и дограма от добри самаряни и може да се нощува в него.Има печка и дърва.Има и разнообразни маршрути не само този до в.Руен. До х.Три Буки може да се качите по асфалта от Кюстендил,но по интересните варианти са: В.1 От с.Богослов има "черен път"-пътека (средна по трудност) до х.Иглика и после по асфалтадо х.Три Буки. В.2 Е продължение на В.1,по асфалта от х.Иглика се стига до комплекс Памука и веднага след него в дясно има черен път който излиза на саслон Превала,който може да се каже че е на средата на маршрута за в.Руен. В.3 От с.Ново Село черен път каменист но сравнително равен излиза на х.ДАП. Между х.Три Буки и х.ДАП се намра махала Червена Ябълка от която започва маршрута за в.Руен. А слизането бих предложил да е по границата посока ГКПП Гюешево...

П.С. Като направите организация да ми драснете едно лично и ако съм свободен ще ви придружа с Патрола... Поздрави!

Коментар

Пичове горе валя сняг онзи ден а нищо чудно и сега да вали,че е студено тук в Кюстендил,нека мине май за да няма изненади. За нас местните е ок но за хора не познаващи местния микроклимат си е предизвикателство. Ще трябва и някой местен да ви води,че по-миналата година едно атв прави километър салта и го вадихме в касетки,в резултат на непознаването на маршрута и една локвичка. Ще ходя скоро на разузнаване и ще ви дам актуална информация,за да може да се накефите а не да бефствате.
                Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Много ясно че нещо такова ще трябва да направим. Моторетките не са малки и задължително като гледам ще трябва да изчакаме поне май да мине.Ще се чуем пак!
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50

Коментар

Бройте ме и мен, няма проблеми за тежките мотори ,маршрута не е толкова екстремен аз карам клрка 650кубика,все пак сме на разходка не на състезание , ще чакам да уточните датата
                    Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

И аз викам да поизчакаме...ако не сняг ще има много кал...

Коментар

Още има преспи по пътя.

Коментар

Е то е ясно,щом искаме да го направим ще трябва да поизчакаме още.
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50

Коментар

Ходих вчера до руен има преспи но се минава, преспите са на половината път, около 2метра от пътя е свободен може да се ходи спокойно до руен калта е на 2-3 места по 10метра но е студено горе на върха все пак е над 2000 метра
                            Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Ще правим ли скоро организация

Коментар

Първоначално публикуван от bomber888 Преглед на мнение
                                Ще правим ли скоро организация
                                Давайте предложения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X