Здравейте, колеги! В следващите "няколко" изречения ще се постарая да ви обясня идеята за въпросните разходки, които планувам да осъществя. В случая искам да съчетая полезното с приятното и реших да се хвана да направя няколко разходки из България с автомобил с цел реклама на детски продукт (нарочно не казвам какъв е продуктът, за да не правя реклама тук). Идеята ми е следната: иска ми се в по-топлите дни от годината (да кажем между април и септември) да направя няколко разходки из България, за да мога да се срещам с хора и да рекламирам продукт. Също така ми се иска и да разгледам красотите на нашата родина. Понеже това начинание ще ми е първо за момента и събирам все още информация кое как да се случи и реших да се допитам до вас. Мисля си да разделя разходките по региони. Примерно да се тръгне от Варна, да се мине през Добрич, после Силистра и последната дестинация за деня да бъде Русе. Евентуално в Русе да се спи някъде на хотел и на другия ден да се тръгне от Русе, да се мине през Разград, Търговище, Шумен и отново Варна. Тъй като това ще ми е първата разходка и не знам, дали ще успея да се вместя в 2, 3 или повече дни. Също така ми се иска и да разгледам интересни и красиви места, за които се надявам да ми кажете. И по този начин, примерно след 2-3 седмици да се направи разходка на други области и целта ми е да успея да обиколя колкото се може повече места и да видя повече забележителности. Това, което ми се иска да ме насочите, е как да си планирам разходката. През кои градове да мина, през кои села, през кои забележителности, като цяло всякаква информация би била полезна. Също така приемам и градивна критика. Благодаря!

Коментар