Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като ми писне от всичко и...отивам в Родопите!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Като ми писне от всичко и...отивам в Родопите!

Благодаря за виртуалната разходка по познати места. Родопите са ми любима дестинация, тази година ги пропуснах по неприятно стечение на обстоятелствата. Гепих си една твоя снимка за фон на работния плот, дано не се сърдиш.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Не знам как съм я пропуснал тази тема, но важното е, че сега я видях и страшно се изкефих Много ти благодаря за това, че споделяш такива хубави разходки с всички тук и ни даваш възможност за миг да помечтаем и да започнем да планираме кога да посетим свежи красоти

Коментар

Много красиво и уникално място.Два пъти съм ходил до сега, но скоро пак отивам
        Ще си позволя да кача една,две снимки от Родопите:

YAMAHA WR450F

Коментар

Някъде в една от моите теми бях писал, че ние все се целим надалеко и на високо.Гледаме и се възхищаваме на красотите на другите народи, мечтаем как да направим някое пътуване до тях, отделно пък от това...ежедневния бяг ни убива.Ставаме като коне с капаци и държим един ритъм на бягане, като гръцки маратонци, докато...всеки започне да пада...един по-рано...друг по късно...
          Какво разбрах аз...Ами красотата е на една крачка от нас и единственото което трябва да направим е, да си обърнем погледа извън сивото и натоварено ежедневие и да се огледаме.Повярвайте ми, ще откриете рая...да...и то точно тук в нашата родина.
          Доста съм обиколил България и смея да твърдя, че навсякъде тя има уникална природа носеща супер успокоение, носеща невероятен релакс и...нужното презареждане, а Родопите пък са черешката на тортата.Там освен красота витае и един специфичен дух и атмосфера.Дух и атмосфера, които те карат веднъж след като ги изпиташ и изживееш, да посещаваш тази планина отново и отново.
          Замислете се...колко пъти ви се случва в седмицата или пък в месеца да излезете от работа или от дома си и вместо да наведете глави забързани към следващата си задача, да забавите темпото, и да погледнете...дори само нагоре в небето, където може би облаците и слънцето точно в този момент ви правят невероятно красив спектакъл?
          Почти не ви се случва нали...
          Замислете се приятели и спирайте по-често ежедневния си бяг, защото живота си минава и идва момента в който.../както вече писах/ човек пада и чак тогава си прави равносметка, как целия му живот е минал само в надпревара и бягане по задачи и т.н.
          Парите нямат напечелване, защото те никога и няма да ви стигат/човек знае 2 и 200...поговорката казва истината, проверено е/, работата също няма свършване, та...отделяйте време за презареждане.
          То е нещо красиво,отпускащо и...твърде голяма необходимост според мен в днешно време!
          Пожелавам ви да ви се случва по-често!

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
          Благодаря за виртуалната разходка по познати места. Родопите са ми любима дестинация, тази година ги пропуснах по неприятно стечение на обстоятелствата. Гепих си една твоя снимка за фон на работния плот, дано не се сърдиш.
          Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение

Разбира се, че нямам нищо против, дори...дай да я видим снимката коя е, и ще ти я изпратя в голям размер, за да не и се разваля качеството като я разпъваш на декстопа

Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Любчо, невероятни кадри!!!
            Страхотна отпуска и разходка сте направили и вълнуващ пътепис.
            Поздрави!
            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
            0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
              Любчо, невероятни кадри!!!
              Страхотна отпуска и разходка сте направили и вълнуващ пътепис.
              Поздрави!
              Благодаря, а ти къде се губиш...?
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Някъде в една от моите теми бях писал, че ние все се целим надалеко и на високо.......
                Много си прав А обръщал ли си внимание , как всички наблягат на сивите и черни дрехи през студените месеци? Как това създава една подтискаща обстановка? В нашата компания повечето сме "цветни" и като почнем да се движим из града , сме като едни оазиси на щастието между черните роботи .
                Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 07-11-15, 20:53.
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                  Много си прав А обръщал ли си внимание , как всички наблягат на сивите и черни дрехи през студените месеци? Как това създава една подтискаща обстановка? В нашата компания повечето сме "цветни" и като почнем да се движим из града , сме като едни оазиси на щастието между черните роботи .
                  Абсолютно е така...просто не ми се навлизаше още по-дълбоко...
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Невероятните Родопи представени по уникален начин.
                    Поздравления за майсторлъка.
                    Всички заслужаваме да останем сами със себе си на такива места.

Коментар

Благодаря, а ти къде се губиш...?
                      Поздрави!
                      Нямам време да пиша фотописи вече. Активен съм във фейсбук. Иначе продължавам да обикалям и снимам :-)
                      0888/00-55-37

Коментар

Нямам време да пиша фотописи вече. Активен съм във фейсбук. Иначе продължавам да обикалям и снимам :-)
                        Добре, че все още...нямам регистрация във фейса...Много хора загърбиха форума и пишат и споделят основно във фейсбук.Лошото е, че там май...фотопис какъвто можеш да направиш тук не става...поне така са ми казвали.Просто постваш снимки с леки коментари и толкова...
                        Както и да е де...аз лично ще се радвам, ако и за тук намираш време...поне от ...време на време...
                        Поздрави!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

.....
                          Така е, не е като тук, но към момента там ми е лесно (качвам само някои подбрани снимки), тук трудно.
                          Смених работата, цял ден работя с компютър и нямам очи да пиша и подреждам така, както правех тук.
                          Но...може и да намеря време за някой друг фотопис :-)
                          Просто снимките са адски много (почти не пропускам уикенд) и не мога да им насмогна.

Миналия месец ходих до Орлово око в Родопите. Много приятно място!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0143.jpg
Прегледи:1
Размер:237.9 КБ
ID:5690821

Име:DSC_0186.jpg
Размер:174.1 КБ
ID:5690822

Име:DSC_0271.jpg
Размер:306.3 КБ
ID:5690823

Тези пък са от Стара планина от преди две седмици

Име:DSC_0233.jpg
Размер:211.1 КБ
ID:5690825

Име:DSC_0380.jpg
Прегледи:2
Размер:245.6 КБ
ID:5690826

Име:DSC_0389.jpg
Размер:370.7 КБ
ID:5690827

Име:DSC_0395.jpg
Размер:442.5 КБ
ID:5690828

Име:DSC_0018.jpg
Размер:156.2 КБ
ID:5690829

Име:DSC_0069.jpg
Размер:97.2 КБ
ID:5690830

Име:DSC_0128.jpg
Размер:68.7 КБ
ID:5690831
                          Последно редактирано от verter; 12-11-15, 21:12.
                          0888/00-55-37

Коментар

... Но...може и да намеря време за някой друг фотопис :-) ...
                            С нетърпение очаквам Дори да няма чак толкова много снимки, както правеше преди време, пак ще е достатъчно за виртуална разходка.

Като цяло намаляха фотописите тук, добре че е lubashki от време на време да му дойде музата и да ни зарадва

Коментар

Виж пък как става хубаво като се съберете. Айде да идва и Весура...
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Страхотни снимки...особено тази...

Направо не е за вярване, че не е манипулирана.Направо...българското знаме е изрисувала майката природа.Страшно готино и интересно...
                                Така съжалявам, че ни ти остава време за форума, ама...всеки си знае!
                                Поздрави!
                                Последно редактирано от lubashki777; 13-11-15, 19:48.
                                NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X