Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почивка на БГ море - нужда от съвет

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Почивка на БГ море - нужда от съвет

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Не знам как е сега, но преди 6 години особено много забавления за деца там нямаше. Моя разбойник беше на същите години тогава.
    И сега е така,всъщност е скука голяма,но както от една друга тема стана ясно,всеки търси различни неща,в четвъртък бях в синеморец,нито плажа нито населеното място ме задържаха за повече от половин ден,вечерта бях вече на 80 км. нагоре.На юг от Бургас,купона е в Приморско
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Мерси за съветите, въпроса го решихме с просторен апартамент в Синеморец, даден ни за ползване от приятели.
      Всъщност последните думички - "даден ни за ползване от приятели" - решават проблема .
      Б. Бонев
      0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        И сега е така,всъщност е скука голяма,но както от една друга тема стана ясно,всеки търси различни неща,в четвъртък бях в синеморец,нито плажа нито населеното място ме задържаха за повече от половин ден,вечерта бях вече на 80 км. нагоре.На юг от Бургас,купона е в Приморско
        Еми ние преди да се пръкне малкия някакви цивилизационни забавления не търсехме. Търсехме ако има как да сме си само ние, съответно ходехме на северния плаж, на който по него време имаше само някакво подобие на кръчма в началото си, и нищо по-нататък. Хора през 30-50м предимно в началото, без спасители, и пълно спокойствие. Единственото досадно нещо - щипалките във водата, ако стоиш на едно място, ама тая гад я има навсякъде по южното черноморие. Като бяхме с малкия се принуждавахме кажи-речи всеки ден да ходим до някъде наоколо. На всичкото отгоре бяхме уцелили време като сегашното, гарнирано с ужасна влага, и аз и разбойника бяхме с някаква гадна кашлица от недооправен летен грип няколко седмици преди това.

Никога не съм вярвал че е възможно като си простреш дрехите на слънце в жегата навън те да не съхнат, ама ей-на, и това видях.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това че щипалки има навсякъде на юг, не съм съгласен.
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
            Това че щипалки има навсякъде на юг, не съм съгласен.
            И аз не съм съгласен, ама щипалките хич не ги е еня за това. Поне от Созопол на юг.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Последните 3 години не съм виждал щипалки по плажовете от Албена до Резово,и да е имало ,не съм ги видял
              В Албена има много водорасли,както някой каза зелена салата,същото и в Созопол,най мръсната вода в морето съм виждал в златни пясъци поне до миналото лято.Най много боклуци ,вероятно от плажуващи или незнам в албена,най чиста вода ,северния плаж на Приморско,най големи вълни в Обзор,най едър пясък в Синеморец,има си предимство,не цапаш колата
              Последно редактирано от Roninn; 30-07-15, 19:33.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Миналата година в Созопол имаше, в Приморско също. На Синеморец и трите пъти, когато съм ходил. Миналия месец на Приморско пак имаше, както и всичките пъти, когато съм ходил. Понякога повече, понакога почти никак, но все се намери по някоя и друга. На Резово не съм влизал в морето и не знам.

От друга страна, не помня да е имало в Несебър, Слънчев бряг, Елените, Варна. От това съдя че гадините се въдят на юг.

Коментар

Щипалки има от Дуранкулак до Резово. А дали ги има някъде конкретно зависи от водата и мястото.
                  Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                  Drag Grand Canyon Daily
                  Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                  LZ1JYM

Коментар

И аз не съм съгласен, ама щипалките хич не ги е еня за това. Поне от Созопол на юг.
                    От 4 години ходя на един и същи плаж точно преди Созопол и там няма. Казва се царския плаж.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Миналата година в Созопол имаше, в Приморско също. На Синеморец и трите пъти, когато съм ходил. Миналия месец на Приморско пак имаше, както и всичките пъти, когато съм ходил. Понякога повече, понакога почти никак, но все се намери по някоя и друга. На Резово не съм влизал в морето и не знам.

От друга страна, не помня да е имало в Несебър, Слънчев бряг, Елените, Варна. От това съдя че гадините се въдят на юг.
                      И 2012,2013,2014 година съм бил в Приморско,преди 4 седмици бях пак,миналата седмица пак 6 дена,не съм виждал щипалки.От миналата година често практикувам почивка на море с едно преспиване,тръгвам в събота и неделя се прибирам,почти всеки път дестинацията е Приморско северния плаж ,това го казвам че често съм там,на южния плаж за пръв път бях миналата седмица за един ден само,там не видях но назад във времето няма как да знам за там.Миналия четвъртък бях в синеморец,също не видях.Атия миналата година вромос май имаше щипалки но и плажа граничеше с гора та може и всичко да има там
                      Последно редактирано от Roninn; 31-07-15, 00:27.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        И 2012,2013,2014
                        Същите години, че и 2011 дори. Перла. Всеки път имаше, кога повече, кога по-малко.

Коментар

Ей, аз за хотели и квартири питах, вие за щипалки спорите, оспамихте темата, ще я заключа
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X