Приятели, дайте акъл. Двама с малко дете сме и търсим умерен лукс и спокойствие за 5 дни между 10 и 15 август. Основна идея синчето, на почти 4 години, да се порадва на морето, пък и ние да починем. Трябва ни стая или за предпочитане апартамент с едно голямо и едно нормално легло или разгъваемо канапе, спокоен район с възможност за паркиране и ако може, разни забавления за малки деца. Моля, не ме пращайте в Гърция, имам причини да искам БГ море, и споделете лични впечатления, че съм в чуденка в момента. Луксозни тихи бунгала също са отличен избор.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почивка на БГ море - нужда от съвет
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Тагове: Няма
-
От: Почивка на БГ море - нужда от съвет
Злати, втора година караме на Албена в хотел Калиакра. Курорта си е както е бил винаги. Има пространство, въздух, без алкохолен туризъм и простотии. Плажа е на 5 метра от хотела, а морето е плитко на доста дълго разстояние от брега. Демек ... перфектно за малки деца. Хотела е олинклузив и постоянно през деня има за хапване и за пийване. Има два басеина от които единия е детски. Достатъчно забавления за детето вечер, а и през деня, ззащото има аниматори, които непрекъснато организират игри и забавления за децата. Стаите на хотела са с климатик, две легла за големи и разгъваемо канапе за детето. Аз лично съм много доволен от там и до година сугурно пак ще отида въпреки високата според мен цена.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеПриятели, дайте акъл. Двама с малко дете сме и търсим умерен лукс и спокойствие за 5 дни между 10 и 15 август. Основна идея синчето, на почти 4 години, да се порадва на морето, пък и ние да починем. Трябва ни стая или за предпочитане апартамент с едно голямо и едно нормално легло или разгъваемо канапе, спокоен район с възможност за паркиране и ако може, разни забавления за малки деца. Моля, не ме пращайте в Гърция, имам причини да искам БГ море, и споделете лични впечатления, че съм в чуденка в момента. Луксозни тихи бунгала също са отличен избор.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Мерси за съветите, тоя хотел Калиакра вече го гледах, да видим дали имат места.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеМерси за съветите, тоя хотел Калиакра вече го гледах, да видим дали имат места.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеПриятели, дайте акъл. Двама с малко дете сме и търсим умерен лукс и спокойствие за 5 дни между 10 и 15 август. Основна идея синчето, на почти 4 години, да се порадва на морето, пък и ние да починем. Трябва ни стая или за предпочитане апартамент с едно голямо и едно нормално легло или разгъваемо канапе, спокоен район с възможност за паркиране и ако може, разни забавления за малки деца. Моля, не ме пращайте в Гърция, имам причини да искам БГ море, и споделете лични впечатления, че съм в чуденка в момента. Луксозни тихи бунгала също са отличен избор.
http://www.heliosbg.com/studio.htm
Спокойно място с ограничен достъп до плажа за "негости" на хотела.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
В моментa съм в Поморие в стaрaтa чaст ,в новите кооперaции до грaнд хотел Поморие ,нa 50м. от плaжa ,кво дa кaжa супер доволен съм,близо до плaжa ,не е дaлече и центърa със зaбaвления и зa възрaстни и зa децa,студио с кухненски бокс,климaтик,супер сaнитaрен възел,терaсa,кво дa искaш повече и нaй-вече спокойствие.Сутрин към 6 отвaрям врaтaтa нa терaсaтa и морските изпaрения сa в стaятa,мойте хорa спят,a aз излизaм нa брегa ,a и дa поплувaм.Нaй-лошото е ,че е зa еднa седмицa ,мaмкa му.....,инaче местa и изгодни оферти имa винaги тук,не ни е зa първa годинa,две години подред преди тов бяхме нa Китен кооперaциите нaд южният плaж и тaм е стрaхотно ,плaжa е мaлко по-дaлече ,но не е проблем в 5-10минути ходене!И нa двете местa цените сa aбсолютно нормaлни ,почти кaто в къщи ,спaнето в Китен е към 30лв.зa 3мa,в Поморие зa 50взимaш и aпaртaмент,в нaй -лошият случaй студио ,но перфектно!Последно редактирано от faster; 28-07-15, 17:16.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Защо не провериш за бунгала при Явор? Мястото е чудесно, има и хотел с ресторант на плажа, Лозенец и Китен са на минути с кола. Ние с Иван там си отгледахме децата.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
-
Наскоро един колега от Форума търсеше нещо подобно. Дадох му координати на мой семеен приятел в с. Равда. Доколкото разбрах е доволен и се гласи да повтаря следващата година. Аз лично съм мн. доволен, вкл. и заради наличния басейн. Цената на търсеното от него и теб е 45 лв за нощувка. Понеже е разгара на сезона не знам дали точно в момента има свободни места. Ако имаш интерес ще ти изпратя координати на ЛС. Може и колегата да изрази лично впечатление, ако прочете темата.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Аз като виден познавач на златни пясъци също препоръчвам Албена,стари блокчета от соца,лукс не е точно ,ама няма да го купуваш,за семейство с деца е екстра,в цената трябва да ти влиза таксата за колата в Албена,места за паркиране има,спокойно е ,няма цигания,всеки хотел си има шезлонги и чадъри на плажа както и басейн.При условие че спях в адмирал в златни пясъци,миналата година заведох семейството в Албена и Кранево,не че е зле в Адмирал,даже ако говорим за лукс едва ли има по луксозен по черноморието стига да е по джоба,но не е това което търся аз.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Мерси за съветите, въпроса го решихме с просторен апартамент в Синеморец, даден ни за ползване от приятели.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от alexx Преглед на мнениеи аз бих препоръчал Албена или нещо около. В Албена е супер, но все пака си е курорт и има доста народ. Кранево или още по на север , без БалчикО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеМерси за съветите, въпроса го решихме с просторен апартамент в Синеморец, даден ни за ползване от приятели.
Иначе на Синеморец съм си карал може би най-добрата почивка на море няколко години преди това. Ама освен спокойствието нищо друго не ни интересуваше.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар