Наближава времето за лятата почивка. Начална дата 1 август (събота) ден за събиране на х.Ком.В неделя потегляме . Старта в 9.00. Условия за участие няма (все пак джипа поне гуми) такси няма . Спане на палатки , хижи или хотели . Дневни преходи около 50-80 км. От сега отговарям Централен Балкан ще се заобикаля от северна страна. На последната експедиция Емине-Ком там не бяхме желани гости (въпреки разрешението от ц.балкан да посетим в.Ботев) . Телфон за връзка 0888852923 ончо ончев
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КОМ-ЕМИНЕ 2015
Свий
X
-
От: КОМ-ЕМИНЕ 2015
Какво да кажа - силно се надявах темата да не беше с това заглавие ама ето на, че вече е факт. Искам да пожелая безавариен преход на всички включили се.
Ще кажа и на тези дето се колебаят дали да тръгнат - не се колебайте нито секунда(преживяването за любители на природата е страхотно).Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Може ли още един джип от Варна, като със сигурност ще знам на 24ти дали ще мога се присъединя ?
П.П. Прочетох предните теми и имам идея за маршрута и графика, но не желаете ли отново да се да се публикува примерен график и маршрут за тези които при възможност биха се включили в последствие....Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнениеМоже ли още един джип от Варна, като със сигурност ще знам на 24ти дали ще мога се присъединя ?
П.П. Прочетох предните теми и имам идея за маршрута и графика, но не желаете ли отново да се да се публикува примерен график и маршрут за тези които при възможност биха се включили в последствие....
Коментар
-
Гледам групата набъбва ще падне веселба.Започна обратното броене а джипа остана само да сменя маншоните,лагер на предна главина, единия хъб иска нещо , бензинова помпа за смяна , да сложа шнорхел,а и да направя задните спирачки от барабанни на дискови.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dinkosto Преглед на мнениечак и шнорхел ли ? .... взех да се замислям
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар