Наближава времето за лятата почивка. Начална дата 1 август (събота) ден за събиране на х.Ком.В неделя потегляме . Старта в 9.00. Условия за участие няма (все пак джипа поне гуми) такси няма . Спане на палатки , хижи или хотели . Дневни преходи около 50-80 км. От сега отговарям Централен Балкан ще се заобикаля от северна страна. На последната експедиция Емине-Ком там не бяхме желани гости (въпреки разрешението от ц.балкан да посетим в.Ботев) . Телфон за връзка 0888852923 ончо ончев
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КОМ-ЕМИНЕ 2015
Свий
X
-
От: КОМ-ЕМИНЕ 2015
Какво да кажа - силно се надявах темата да не беше с това заглавие
ама ето на, че вече е факт. Искам да пожелая безавариен преход на всички включили се.
Ще кажа и на тези дето се колебаят дали да тръгнат - не се колебайте нито секунда(преживяването за любители на природата е страхотно).
Коментар
-
Може ли още един джип от Варна, като със сигурност ще знам на 24ти дали ще мога се присъединя ?
П.П. Прочетох предните теми и имам идея за маршрута и графика, но не желаете ли отново да се да се публикува примерен график и маршрут за тези които при възможност биха се включили в последствие....Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Примерен график ще има но той ще бъде много примерен . Групата в началото трудно върви (докато се сработи ) така че още в началото графика отива на майната си .Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнениеМоже ли още един джип от Варна, като със сигурност ще знам на 24ти дали ще мога се присъединя ?
П.П. Прочетох предните теми и имам идея за маршрута и графика, но не желаете ли отново да се да се публикува примерен график и маршрут за тези които при възможност биха се включили в последствие....
Коментар
-
Гледам групата набъбва ще падне веселба.Започна обратното броене а джипа остана само да сменя маншоните,лагер на предна главина, единия хъб иска нещо , бензинова помпа за смяна , да сложа шнорхел,а и да направя задните спирачки от барабанни на дискови.
Коментар
-
Спокойно той е само за украса да изглежда по страшна .Първоначално публикуван от dinkosto Преглед на мнениечак и шнорхел ли ? .... взех да се замислям
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар