Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Вчера следобед решаваме да се разходим нанякъде и аз подхващам пътя към Самоков с идеята да спрем някъде. От доста години не бях посещавал района и с неприятно чувство установих, че големият ресторант с хотелска част и водна пързалка на Щъркелово гнездо не работят... Спуснах се надолу покрай старите бунгала и стигнах до другият ресторант от едно време наречен ресторант Искър. Паркирам до ресторанта и с идеята първо да се разходим из района, а после да седнем и хапнем тръгваме по една алейка покрай ресторанта. Излиза един тип по шарен анцунг и тъмни очила от ресторанта и ми подвиква "паркинга е на ресторанта". Аз му обяснявам, че първо мислим да се раходим и после да хапнем а той "паркирайте си колата горе и тогава се разхождайте". Аз пак се опитвам да му обесня, а той... "паркинга е на ресторанта!". Казах му, че е много любезен и, че си тръгваме без да ядем в ресторанта, а той не даде знак, че въобще му пука Само да допълня, че никъде нямаше табела "частен имот" или нещо подобно, а на въпросният паркинг имаше една кола и заедно с моята имаше място за поне още 3,4 В Самоков хапнахме и пиийнахме вкусно за 20лв.
    ОФА КБ X20SE + метан

От: Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Извадил си късмет, че не си седнал "да хапнеш" - обслужването става в рамките на час-два, след което ти носят претоплена "храна"...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От: Ресторант Искър в Щъркелово гнездо на брега на язовир Искър... не ходете там!

Аз имам негативни впечатления от големия ресторант до водната пързалка. Подпийнал, лъхащ на алкохол сервитьор, рибена супа, приготвена преди неопределено време, объркана поръчка (разбира се с по-скъпи неща) и допълнително надписване на сметката. Като извиках сервитьора да го попитам защо е станало това недоразумение, той ми отговори: "Айде сега ще черпиме едно кафенце?!" Оставих точно толкова пари, колкото струваше истинската ми поръчка и му казах да се почерпи той От тогава не стъпвам там. Жалко, защото мястото е много приятно.

Коментар

Там всички приятни места и заведения се стопанисват от неприятни елементи , аз дори и не спирам там , колкото и да е приятно мястото.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

На "Камелот" има що-годе някакво обслужване, ама цените са доста височки... Всички въпросни заведения са на принципа "Ден година храни" и "С трици маймуни ловим"... Ако сте гледали "шеф Манчев" на кораба в Кърджали, горе-долу ще придобиете представа за хигиената, обслужването и т.н.
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ресторант Стената е със много добро обслужване, но е на самия път и няма кой знае каква гледка.

Коментар

Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнение
              Ресторант Стената е със много добро обслужване, но е на самия път и няма кой знае каква гледка.
              То и заведението срещу стената /от другата страна на пътя/ е готино , масички на тревичка ама няма гледка към водата .
              Лошото е че хубави места с прекрасни гледки се държат от хора които незнаят как да имат доволни клиенти .
              Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо. Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!

Коментар

Следващия път обядвайте в ресторант "31ви километър" - няма да сбъркате! Е, няма гледка към водата, но качеството на храната и обслужването ни карат да спираме там всеки път, когато сме в района.

За Камелот - повечето пъти там сме пили бири и кафета, само два пъти съм обядвала на тераската и нямам забележки. Но може и да са се променили нещата.
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Следващия път обядвайте в ресторант "31ви километър" - няма да сбъркате! Е, няма гледка към водата, но качеството на храната и обслужването ни карат да спираме там всеки път, когато сме в района.

За Камелот - повечето пъти там сме пили бири и кафета, само два пъти съм обядвала на тераската и нямам забележки. Но може и да са се променили нещата.
                  +1 за 30 и първия.

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                    Следващия път обядвайте в ресторант "31ви километър" - няма да сбъркате!
                    Може и в "Maxim`s" или в "Au pied de cochon" в Париж Е, "31-ви километър" е много по-евтино, пък е и в района, но такава култова кръчма с над 80-годишна история да я препоръчвате като някакво откритие ми се стори странно.
                    В тази легенда:
                    Именно на местността Превала имало гостилница, където Царят обичал да отсяда и си поръчвал шкембе чорба, толкова му харесвала, че довел придворният готвач да научи майсторлъка, когато приключил готвачът му казал:
                    - Ваше Величество, но шкембето не го мият достатъчно, дори падна барабонка!
                    - Е, това трябва да е тънкостта! – пошегувал се Царят...казват, че продължавал да си поръчва от чорбата.
                    Действието всъщност се развива в Долни Пасарел, по пътя за Чамкория (Царска Бистрица) където царО много по-често ходел. Кръчмата е била "31-ви км." Едно време, пък и последно преди две-три години съм минавал, си имаше окачени снимки на цар Борис ІІІ пред кръчмата.
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

31ви никогда не е имал нищо общо с мизерията на щръка. Пак е някаква чута раздута носталгия. Стената пък си е друго готино- ядеш и бегаш, шоферска работа. Щръкът винаги си е бил зук.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                        31ви никогда не е имал нищо общо с мизерията на щръка. Пак е някаква чута раздута носталгия. Стената пък си е друго готино- ядеш и бегаш, шоферска работа. Щръкът винаги си е бил зук.
                        Ъ-ъ-ъ, може ли превод?
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          Е, "31-ви километър" е много по-евтино, пък е и в района, но такава култова кръчма с над 80-годишна история да я препоръчвате като някакво откритие ми се стори странно.
                          Боголюбе, успокой се, бе! Никой не я препоръчва като "откритие"! Къде видя да съм написала "И най-новото откритие в историята на кръчмите - 31ви!" ??? Препоръчвам я като готина кръчма! Толкова! Ходи хапи другаде!
                          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Кое не разбра- че манджата в Щъркела нивга не е могла да се мери с тази на 31ви, кочината сме я пропускали заради възрастта и доминиращото ухание на розата с теб, а стената си беше спирка за пикане, добра скара и шкембе. Не забравяй, че стената се вардеше от МВР и на +- 2-3 км. беше вододайна.зона без спиране. А около и в 31 си ставаше за олинкл. и почти денонощно можеше да разчиташ на подкрепа и обикновена, ма невиждана за сегашните млади гончета обстановка.
                            п.п. а сегашната кочина на щъркела, прогресираща от доста време, си е баш кочина
                            Простотията със Златата рибка беше същата- да заведеш и похарчиш ,,щедро'' с рибка на керемидка. А точно така можеше да ти върже и в мензата.
                            Последно редактирано от veskov; 03-06-15, 21:55.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Ъ-ъ-ъ, може ли превод?
                              Не си ли играл на топчетаЗук е последентова от маалата от Надежда
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X