Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пет дни четири планини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пет дни четири планини

Първоначално публикуван от гоше Преглед на мнение
    Благодаря за споделеното!
    Има и добри фотопопадения. И аз като варненец Ви разбирам за краткото време, с което сте разполагали да търсите максимум Планина.
    Едно въпросче - смятаме да прескочим нач на октомври до Безбог. С лека кола сме. Къде е удобно да я оставим - на х. Г. Делчев или може до х Безбог. Ако и друг съфорумец има актуално инфо, да сподели моля. От няколко години не сме ходили към Пирин и взе да ме стяга душата.
    При хижа Гоце Делчев има огромен паркинг точно до лифта към Безбог. Има и черен път до горе, но с лека кола не е възможно да се отиде. От лифта се виждат няколко участъка от пътя и е доста изровен. Като се качихме горе нямаше нито един джип. Лифта в двете посоки струва 26лв за двама. Гледките горе трябва да се видят едва ли могат да се преразкажат. Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от гоше Преглед на мнение
      Благодаря за споделеното!
      Има и добри фотопопадения. И аз като варненец Ви разбирам за краткото време, с което сте разполагали да търсите максимум Планина.
      Едно въпросче - смятаме да прескочим нач на октомври до Безбог. С лека кола сме. Къде е удобно да я оставим - на х. Г. Делчев или може до х Безбог. Ако и друг съфорумец има актуално инфо, да сподели моля. От няколко години не сме ходили към Пирин и взе да ме стяга душата.
      С кола е невъзможно да се качиш до х. Безбог.Миналата година се качвахме с един приятел с двата джипа/мога да твърдя подготвени над средно ниво/ и освен много камъни с които е осеян пътя/направо ще потрошиш окачването само нагоре/, на 300м. от хижата се появи скален праг и то с издълбани от водата коловози/за бегла представа виж ми аватара...снимката е точно от там/ и едвам не ни върна обратно.
      Та...забрави с кола...
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря на Стойчо и Любашки за инфото. Хич и не държа да мъча колицата по черния път. При последното ни ходене до Безбог някой от хижата беше споделил(или му се е искало да е така, че щели да оправят пътя до хижата. А на този паркинг до лифта няма проблем да се остави за няколко дена колата?

Коментар

Страхотно

Коментар

Прекрасно пътешествие. Поздравления за офроудната част на това забележително пътуване.
            WR 250 F, KLX 450 R

Нито съм вреден,
            нито излишен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X