Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седем дни в Пирин, 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Седем дни в Пирин, 2014

Ех Пирине, Пирине...И аз се каня наесен да си спретна една звездна вечер на Полежан ако е рекъл Господ!
    Можело е от Вихрен през Кутело да слезете до заслончето под Вихрен като компенсация за Кончето, ама си е малко мизерийка в сравнение с хубавата ви вечеря на Бъндерица.
    Дано синът се е запалил по планините.

Коментар

Първоначално публикуван от гоше Преглед на мнение
      Ех Пирине, Пирине...И аз се каня наесен да си спретна една звездна вечер на Полежан ако е рекъл Господ!
      Можело е от Вихрен през Кутело да слезете до заслончето под Вихрен като компенсация за Кончето, ама си е малко мизерийка в сравнение с хубавата ви вечеря на Бъндерица.
      Дано синът се е запалил по планините.
      Ние от Вихрен слязохме на Премката и от там подхванахме пътеката за Бъндерица. По пътя подминахме един заслон, мисля, че е Казана, ама вече ни се въртяха пържоли и бири пред очите, та нЕмаше шанс да спреме на заслона.
      Мисля, че успях да го запаля, защото вече планира как догодина ше минеме Кончето.
      Дано само не прегори дотогава . Аз ужким поддържам огъня с палатки и язовири, ама не е като в Пирина....

Коментар

Много добро! Завиждам...
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Благодаря за споделените емоции,връщат ми много спомени от митарстването по Пирин.Сега като го прочетох започнах да си гледам снимките,правени със Смяна8.Тогава нямаше цифрови фотоапарати.Много добър маршрут сте си избрали.Далеч от хижите и пишман туристите.Поздравления!
          Нека силата да бъде с нас!
          Suzuki Grand Vitara
          +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
            .....Далеч от хижите и пишман туристите.Поздравления!
            Аха, и това . То не че ние сме големи туристи... На няколко пъти щях да умирГам по баирите, голям зор беше... Но уединението е важно и си държа на него.
            Благодрая!

Коментар

Страхотно!! Благодаря!

Коментар

Много красиво! И в комбинацията от хубаво време... Уникално!

Коментар

Браво бе маимуняк...Доста ти завиждам за расотката.Браво и на Мишо.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Страхотни снимки и преходи сте направили, тази вечер добре се заредих от хубави снимки и пътешествия, благодаря за споделеното

Коментар

Имам един такъв по-странен въппрос. Какво ви беше менюто за тия дни прекарани на открито, защото то си е допълнителен товар?

Коментар

само феове н на ейсидиси са способни на такова геройство-да потопят главица в ледено студената водица)))
                        Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...

Коментар

Впечатляваща разходка и снимки. Благодаря, много ми хареса!
                          Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                          0888/00-55-37

Коментар

Сега отварям темата и съм много впечатлен. Прекрасни снимки на прехода. Пожелавам често да водиш сина си, ще бъде щастлив. На времето дядо ми казваше, че ако водата премине през 40 камъка, вече е годна за пиене. Вярно, това беше преди много години, но горе, на върха на света, предполагам, все още водата е така бистра.
                            WR 250 F, KLX 450 R

Нито съм вреден,
                            нито излишен.

Коментар

Точно от Рибното езеро съм пил най хубавата вода. Изкуши ме бистротата й. После чух някакви да коментират възмутено, как можело да се пие от тая вода?!? Невероятна красота и прекрасно зареждане дава тази планина. Пожелавам на всички да я посетят, а който я е посещавал, да се връща отново и отново!
                              Не важно кто напротив, важно кто рядом.

Коментар

Първоначално публикуван от vasil_karov Преглед на мнение
                                Точно от Рибното езеро съм пил най хубавата вода. Изкуши ме бистротата й. После чух някакви да коментират възмутено, как можело да се пие от тая вода?!? Невероятна красота и прекрасно зареждане дава тази планина. Пожелавам на всички да я посетят, а който я е посещавал, да се връща отново и отново!
                                Ха, че от коя вода да пия 7 дни бе
                                Или да повлека 20 л. бутилирана минерална на гръб . Странни са ми такива хора... На тях явно им е по-важно звездите да са на фасадата...
                                Халал да са им . Звезди има за всички - аз си ги харесвам на небето.
                                Ходехме с по едно шише всеки и си ги пълнехме на всяка локва или поточе, което срещнем.
                                Благодаря за пожеланията и обещавам, че ще се връщам там отново и отново.
                                И пак ще пия от "тая" вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X