Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко часа магия на яз. Жребчево.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Няколко часа магия на яз. Жребчево.

Определено имаш талант. И да снимаш, и да го представиш! Поздрави!
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Определено имаш талант. И да снимаш, и да го представиш! Поздрави!
      Благодаря ти!
      ЧНГ на всички градски/нали съм родом от РусИту.../
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

....много хубави снимки и разказ.Благодаря.Поздрави.
        I am just a simple man.

Коментар

Първоначално публикуван от f500 Преглед на мнение
          ....много хубави снимки и разказ.Благодаря.Поздрави.
          Благодаря!
          П.П.За съжаление снимките ги намалих до размер за постване тук с Пикаса и тя им развали качеството...
          По-нагоре има линк към галерията ми със снимки и там който иска може да види разликата.Направих един пост същите снимки намалени с Пикаса и с Фотошоп...редуват се и разликата се вижда...направо е огромна...
          Та който има мерак може да хвърли едно око на линка по-нагоре!
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER

Коментар

И аз от известно време започнах да рисайзвам с фотошоп. Действително запазва по-добро качество на снимките
            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
            0888/00-55-37

Коментар

Честита Нова Година!!!!!
              Благодаря за споделеното, Любо!
              Не разбирам от фотография, но определено имам усет за красивото и съм впечатлен от фотосите. Доста пъти съм бил на бреговете на яз.Жребчево, но сега го виждам по съвсем различен начин.

Коментар

Настръхнах.................не разбирам от фотография ,не ме интересува качеството на снимките................за мен важно е видяното.Нямам думи да опиша чувствата които събуди сесията с църквата.Браво Любо !!!
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                  Настръхнах.................не разбирам от фотография ,не ме интересува качеството на снимките................за мен важно е видяното.Нямам думи да опиша чувствата които събуди сесията с църквата.Браво Любо !!!
                  На живо усещането е в пъти по-силно.С разказа си едва ли съм успял да предам и 20% от изживяното...
                  Благодаря и се радвам,че е иннтересно,защото този път е и малко ...лично.Това са доста силни вътрешни преживявания и емоции ,които човек трудно се решава да прави обществено достояние.Все пак...реших да да ви направя съпричастни,по-скоро ...престраших се...
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Виртуалната разходка е перфектна Автора има усет за представяне на снимковия материал умело подплатен с текст Все едно бях там заедно с Вас Непременно ще отида да видя това място Поздрави и до нови творчески успехи представени тук

Коментар

И ...няма да сбъркате!
                      П.П. Радвам се, че ви е харесало!
                      Поздрави!
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                        Благодаря ви приятели!
                        Благодаря и за снимката...невероятна е .
                        Пожелавам ти да изпиташ подобна емоция и вярвам,че няма да забравиш усещането и преживяното много дълго време!
                        П.П.Ето още една снимка от мястото...

Радвам се,че ви харесва това което споделям тук с вас.Наистина...
                        Поздрави!
                        СТРАШНА!На този фон ще върви надпис "Death"!!\m/
                        И аз бях там.Ето една моя в която надделява "обективизма" на аматьора.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:32ffc647-a321-42d7-974a-26a4d00a3258_zps037c8767.jpg
Прегледи:1
Размер:188.8 КБ
ID:5574546
                        Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...

Коментар

Права си...макар, че за мен тогава по-скоро надписа би звучал..." Друг свят", защото преминеш ли през врата и попадаш наистина в един друг свят...
                          Поздрави!
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Колега, снимките и разказа ти страшно много ме развълнуваха... Другата седмица излизам в отпуска и съм решил да посетя това чудесно място! Много ще съм благодарен ако ме упътиш как да стигна до църквата, по какъв път и от гр. Николаево на къде(понеже съм от далеч- Пазарджик), има ли екстремни препятствия понеже съм с джип-паркетник с АТ-та за да се подготвя? Ако някой колега има координати за ГПС за това място, ще съм повече от благодарен ако ги сподели! Благодаря много и с нетърпение чакам да дойде другата седмица и да завъртя ключа и потегля с фото апарата и половинката!
                            ..::2002 Hyundai Santa FE 2.4L 4WD::.. 0885 54 44 67

с гуми HANKOOK DynaPro A/T RF10

Коментар

Първоначално публикуван от Boko91 Преглед на мнение
                              Колега, снимките и разказа ти страшно много ме развълнуваха... Другата седмица излизам в отпуска и съм решил да посетя това чудесно място! Много ще съм благодарен ако ме упътиш как да стигна до църквата, по какъв път и от гр. Николаево на къде(понеже съм от далеч- Пазарджик), има ли екстремни препятствия понеже съм с джип-паркетник с АТ-та за да се подготвя? Ако някой колега има координати за ГПС за това място, ще съм повече от благодарен ако ги сподели! Благодаря много и с нетърпение чакам да дойде другата седмица и да завъртя ключа и потегля с фото апарата и половинката!
                              Разбира се, че ще те упътя.Мястото е елементарно, след разклона за Гурково , продължаваш още няколко километра напред и стигаш един мост, където всъщност е и разклона за Твърдица.Преди моста отбиваш в дясно и веднага първото пак дясно/в ляво вече се качваш на моста и тръгваш към Твърдица...то е У-образно кръстовище/
                              Продължаваш още 2-3километра и стигаш едно селце...пътя всъщност те води до брега на язовира, а след като свърши асфалта, имаш 200-300м. до самата църква.Има си черен път и последно ходих там с Рено 19 .
                              За по-голяма пригледност ти пускам и два скрийншота от картата/единия в по-общ план и другия вече и с черните пътища наоколо по-отблизичко/
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Carkva na iaz. Jrabchevo-1.jpg
Размер:78.0 КБ
ID:5674639

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Carkva na iaz. Jrabchevo.jpg
Размер:156.6 КБ
ID:5674640

Дано да съм бил полезен.
                              Мястото е страхотно и много магнетично.Бих се връщал там отново и отново.Дано да случите добро време за снимки/най-добре го планирайте по залез, тогава стават по-хубави /
                              Пожелавам ви да си изкарате страхотно!
                              Поздрави!
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Благодаря ти много, за полезните съвети и маршрута!
                                ..::2002 Hyundai Santa FE 2.4L 4WD::.. 0885 54 44 67

с гуми HANKOOK DynaPro A/T RF10

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X