Зравейте. Пускам тема с идеята когато някой ходи на почивка, поход, командировка и т.н. и желае да се срещне с колеги с които не се познава да пише тук съответно колегите които по това време са на същото място и искат да се запознаят ще му се обадят. Аз заминавам на почивна база Нептун на Камчия с семейството от 04.08 до 07.08. ако някой колега е в този район ще се радвам да се запознаем тел.0877392122-Еленко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой с кого къде кога.
Свий
X
-
От: Кой с кого къде кога.
Планирам го/евентуално де,ако не мине котка път/,същото нещо за следващата неделя...Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнениеСъбота и Неделя сме на Арда до гр.Маджарово. Самичак съм от форума, но ще съм с приятели.
Който е на близко, може да се запознаем.
Моя маршрут обаче ще включва яз. Ст. Кладенец -Маджарово- Мезек и от там Свиленград и Ст. Загора!
Поздрави и готина разходка ви пожелавам!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
О, добър маршрут си си избрал, пожелавам ти да го изминеш! Почти всяка събота и неделя съм на Арда.Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеПланирам го/евентуално де,ако не мине котка път/,същото нещо за следващата неделя...
Моя маршрут обаче ще включва яз. Ст. Кладенец -Маджарово- Мезек и от там Свиленград и Ст. Загора!
Поздрави и готина разходка ви пожелавам!
Мезек, там е доста хубаво, има какво да видиш... Ако не си ходил до глухите камъни, пожелавам ти да се отбиеш, мисля, че ти е по - път.
Коментар
-
Аз от 26 до 30 август съм си на вилата в с.Рашково.Мисля от там да ида до Седемте престола напряко през планината.Ако някой има подобни планове може да се чуем.нулаосемосемосемосемпет45осем2-ВескоJeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Ние групата от Димитровград плануваме кратка екскурзия в Родопите на 25,26,27,накратко около 170-180км офф. и спане на палатки.Планувания маршрут е:Мостово,Кръстов връх,Лъки,Чудните мостове,Широка лъка,Гела,Мугла,Чамла,Триград,Ягодина,Орлово око.Разбира се маршрута може да се променя в движение,де се добавят места и да се изключват.Ако има ентусиасти сме готови да споделим това пътуване.0889485905 НиколайR R CLASSIC 35`,Ashcroft transmision,FOX racing shocks
AUDI A6 avant QUATRO
TLC HDJ 73 4.2td factory diff locks и климатиче
Коментар
-
Къде може да се нощува спокойно около Мезек на палатка?Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнениеО, добър маршрут си си избрал, пожелавам ти да го изминеш! Почти всяка събота и неделя съм на Арда.
Мезек, там е доста хубаво, има какво да видиш... Ако не си ходил до глухите камъни, пожелавам ти да се отбиеш, мисля, че ти е по - път.Публикувайте отговор
Коментар
-
Здравейте. На 28.07. със семейството -аз жена ми и три мъжки магарета 2бр на16г. и половина и1бр. на10г. с дълга фруктиера- тръгваме за Гоце Делчев нощувка. На 29 07 отиваме до с. Златолист и Рупите нощувка в Гоце Делчев. На 30 07 Рилски манастир и две нощувки в Сапарева Баня. Ако някой знае нещо интересно около Сапарева Баня нека сподели че чичко гугъл знае всичко ама всичко си е като нищото. 0877392122 Еленко.
Коментар
-
Наблизо е с. Белчин и Цари мали град https://www.google.bg/maps/place/Tsa...ebdba178?hl=bgПървоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнениеЗдравейте. На 28.07. със семейството -аз жена ми и три мъжки магарета 2бр на16г. и половина и1бр. на10г. с дълга фруктиера- тръгваме за Гоце Делчев нощувка. На 29 07 отиваме до с. Златолист и Рупите нощувка в Гоце Делчев. На 30 07 Рилски манастир и две нощувки в Сапарева Баня. Ако някой знае нещо интересно около Сапарева Баня нека сподели че чичко гугъл знае всичко ама всичко си е като нищото. 0877392122 Еленко.
Можеш да се качиш на Седемте Рилски езера дори и пешком, като гледам не са ти малки магаретата
Коментар
-
Ако си привърженик на пешоходните планински преходи може да се разходите до Скакавишкия водопад (водата пада от 70 метра). От Сапарева Баня тръгвате към Паничище и продължаваш нагоре към хижа Ловна, но преди нея се отклоняваш в дясно за хижа Гюндера и там оставяш джипа. Ако искаш може да се качиш и по-нагоре с колата - до отклонението (което е пътека и се намира в дясно на пътя)за хижа Скакавица. От нея към самия водопад.Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Защо изобщо ви е Кресненското дефиле? Най-добрия път си е Димитровград-Кърджали-Смолян-Доспат-Гоце Делчев!Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнениеВ момента обсъждаме маршрута Димитровград-Гоце Делчев като Кресненското дифеле за сега отпада та по другите варианти има ли проблеми. Все пак сме с фруктиера. Благодаря.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар