Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой с кого къде кога.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой с кого къде кога.

Зравейте. Пускам тема с идеята когато някой ходи на почивка, поход, командировка и т.н. и желае да се срещне с колеги с които не се познава да пише тук съответно колегите които по това време са на същото място и искат да се запознаят ще му се обадят. Аз заминавам на почивна база Нептун на Камчия с семейството от 04.08 до 07.08. ако някой колега е в този район ще се радвам да се запознаем тел.0877392122-Еленко.

От: Кой с кого къде кога.

Събота и Неделя сме на Арда до гр.Маджарово. Самичак съм от форума, но ще съм с приятели.
    Който е на близко, може да се запознаем.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
      Събота и Неделя сме на Арда до гр.Маджарово. Самичак съм от форума, но ще съм с приятели.
      Който е на близко, може да се запознаем.
      Планирам го/евентуално де,ако не мине котка път/,същото нещо за следващата неделя...
      Моя маршрут обаче ще включва яз. Ст. Кладенец -Маджарово- Мезек и от там Свиленград и Ст. Загора!
      Поздрави и готина разходка ви пожелавам!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
        Планирам го/евентуално де,ако не мине котка път/,същото нещо за следващата неделя...
        Моя маршрут обаче ще включва яз. Ст. Кладенец -Маджарово- Мезек и от там Свиленград и Ст. Загора!
        Поздрави и готина разходка ви пожелавам!
        О, добър маршрут си си избрал, пожелавам ти да го изминеш! Почти всяка събота и неделя съм на Арда.
        Мезек, там е доста хубаво, има какво да видиш... Ако не си ходил до глухите камъни, пожелавам ти да се отбиеш, мисля, че ти е по - път.

Коментар

Аз от 26 до 30 август съм си на вилата в с.Рашково.Мисля от там да ида до Седемте престола напряко през планината.Ако някой има подобни планове може да се чуем.нулаосемосемосемосемпет45осем2-Веско
          Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
          0888854582
          Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
          Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Ние групата от Димитровград плануваме кратка екскурзия в Родопите на 25,26,27,накратко около 170-180км офф. и спане на палатки.Планувания маршрут е:Мостово,Кръстов връх,Лъки,Чудните мостове,Широка лъка,Гела,Мугла,Чамла,Триград,Ягодина,Орлово око.Разбира се маршрута може да се променя в движение,де се добавят места и да се изключват.Ако има ентусиасти сме готови да споделим това пътуване.0889485905 Николай
            R R CLASSIC 35`,Ashcroft transmision,FOX racing shocks
            AUDI A6 avant QUATRO
            TLC HDJ 73 4.2td factory diff locks и климатиче

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
              О, добър маршрут си си избрал, пожелавам ти да го изминеш! Почти всяка събота и неделя съм на Арда.
              Мезек, там е доста хубаво, има какво да видиш... Ако не си ходил до глухите камъни, пожелавам ти да се отбиеш, мисля, че ти е по - път.
              Къде може да се нощува спокойно около Мезек на палатка?
              Публикувайте отговор

Коментар

Здравейте. На 28.07. със семейството -аз жена ми и три мъжки магарета 2бр на16г. и половина и1бр. на10г. с дълга фруктиера- тръгваме за Гоце Делчев нощувка. На 29 07 отиваме до с. Златолист и Рупите нощувка в Гоце Делчев. На 30 07 Рилски манастир и две нощувки в Сапарева Баня. Ако някой знае нещо интересно около Сапарева Баня нека сподели че чичко гугъл знае всичко ама всичко си е като нищото. 0877392122 Еленко.

Коментар

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
                  Здравейте. На 28.07. със семейството -аз жена ми и три мъжки магарета 2бр на16г. и половина и1бр. на10г. с дълга фруктиера- тръгваме за Гоце Делчев нощувка. На 29 07 отиваме до с. Златолист и Рупите нощувка в Гоце Делчев. На 30 07 Рилски манастир и две нощувки в Сапарева Баня. Ако някой знае нещо интересно около Сапарева Баня нека сподели че чичко гугъл знае всичко ама всичко си е като нищото. 0877392122 Еленко.
                  Наблизо е с. Белчин и Цари мали град https://www.google.bg/maps/place/Tsa...ebdba178?hl=bg

Можеш да се качиш на Седемте Рилски езера дори и пешком, като гледам не са ти малки магаретата

Коментар

Благодаря колега Пирон45.

Коментар

За нищо колега, приятно изкарване !

Коментар

В момента обсъждаме маршрута Димитровград-Гоце Делчев като Кресненското дифеле за сега отпада та по другите варианти има ли проблеми. Все пак сме с фруктиера. Благодаря.

Коментар

Ако си привърженик на пешоходните планински преходи може да се разходите до Скакавишкия водопад (водата пада от 70 метра). От Сапарева Баня тръгвате към Паничище и продължаваш нагоре към хижа Ловна, но преди нея се отклоняваш в дясно за хижа Гюндера и там оставяш джипа. Ако искаш може да се качиш и по-нагоре с колата - до отклонението (което е пътека и се намира в дясно на пътя)за хижа Скакавица. От нея към самия водопад.
                          Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                          Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
                            В момента обсъждаме маршрута Димитровград-Гоце Делчев като Кресненското дифеле за сега отпада та по другите варианти има ли проблеми. Все пак сме с фруктиера. Благодаря.
                            Защо изобщо ви е Кресненското дефиле? Най-добрия път си е Димитровград-Кърджали-Смолян-Доспат-Гоце Делчев!
                            Honda XL600LM, 1987
                            Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                            Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X