Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избора на маршрут за Урдините езера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ при избора на маршрут за Урдините езера

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    Тези езера ги видях миналата година откъм вр. Мальовица, преди това само бях слушал за тях. Преди време бях правил едно бързо проучване в нета и беше описан този маршрут, като се споменаваше, че маркировката хич я няма. Дали е така наистина?

Любо, ако си търсиш компания, драсни някой ред като му дойде времето - с няколко приятелчета имаме мерак за Калин и Иван Вазов Ако стигнем и до езерата ще е бонус!
    Ок...обмислям го за първите дни на септември.Въпроса е има ли някой прясно инфо дали ще ни пуснат нагоре с джиповете.Чета нещо за бариери и охрана,която допреди време е скланяла с молби,ама сега знам ли как е...
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ще ви пуснат!
      Човекът на бариерата само записва номерата на колите и предупреждава за опасности.
      Ако го няма човекът, слизаш и си вдигаш бариерата. Случвало ми се е да ни пусне нагоре, а навръщане да си е тръгнал и бариерата пусната.
      Тя се държи на едно въже само.
      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
      0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Преди време бях правил едно бързо проучване в нета и беше описан този маршрут, като се споменаваше, че маркировката хич я няма. Дали е така наистина?
        Така е-маркировка няма, но ако имаш гармин не ти трябва маркировка! Иначе с питане се стига навсякъде, но на нас точно с питане ни се удължи пътя защото вместо да си гледаме ГПС-а се доверихме на едни човек-нали уж е местен!

Любо няма да имаш проблеми с бариерата, както ти каза Влади-само ще ти запишат номера.Иска ми се да се запознаем, но си избрал работни дни и просто няма да имам възможност.Може би ще мина по маршрута една, две седмици преди теб и ще дам актуална информация и снимки разбира се.Само стискайте палци да не се разсъхнат нещата, че ми изникнаха едни задачки точно за този уикенд в които бях решил да отида,но все още нищо не е сигурно.
        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Ок...благодаря за инфото.
          П.П.Наистина са работни дни,но всяка година в началото на септември използвам 06.09 ,че е почивен ден и си вземам по някой ден отпуска около него.Така някак си завършвам летния сезон...с нещо като малка лятна отпусчица...
          Та тази година жената е запазила за 3 дни хотелче около Банско и аз...веднага комбинирах нещата...
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER

Коментар

Аз като ходих до язовира на 20 юли бариерата беше вдигната Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1461.jpg
Прегледи:1
Размер:201.6 КБ
ID:5510864 човек при нея намаше. Горе имаше 7-8 коли. Любчо и да знаеш че разминаване с друга кола става само на завоите.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              Аз като ходих до язовира на 20 юли бариерата беше вдигната [ATTACH=CONFIG]618488[/ATTACH] човек при нея намаше. Горе имаше 7-8 коли. Любчо и да знаеш че разминаване с друга кола става само на завоите.
              Благодаря ти за инфото братле.
              От северната страна има ли сняг или може да се слезе до долу с джипа?
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER

Коментар

Дано се е постопил та да минеш....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1436.jpg
Прегледи:2
Размер:195.5 КБ
ID:5510869

Коментар

Баси...имам чувството ,че тази пряспа никога не се стопява...
                  А дано...ще е минал месец и половина от твоето ходене...
                  NISSAN FOREVER

Коментар

И аз стискам палци да се стопи, но честно казано е малко вероятно-виж темата на Влади, той е ходил ноември, но преспата още я е имало(макар и малка), а тогава и в комбинация с леда на пътя е било доста интересно.
                    Когато ние ходихме преспата ни учуди и попитахме на хижа Иван Вазов как си доставят продуктите при условие, че колата не може да слезе поне докъдето има път.Хижарят ни каза че от едната страна на преспата е колата, а от другата са конете(не смеят да ги прекарат през нея защото може да се подхлъзнат) и хората с раници пренасят продуктите от колата до конете.

Другото интересно е че на самата хижа няма обхват, за да се обадят по телефона хората от хижата трябва да отидат до близкото хълмче(не помня колко близко беше всъщност).
                    Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                    Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Като слизах надолу се разминах с два джипа , които се изкачваха. Направи ми впечатление че бяха пълни с багаж до горе , а в единия имаше и сериозно количество тоалетна хартия Явно са зареждали хижата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X