Здравейте, за тази неделя сме решили да отидем до Урдините езера, но проблема е че никои от групата не знае точния маршрут и докъде е проходимо за джип (за момента сме две ферози
в заводски вид). Молбата ми е към тези, които са минавали по тези "пътища"- да ни разяснят кои е най-подходящия за целта да стигнем максимално близо(то си има доста ходене де но все пак) до езерата с джипките.
Ако някои може да каже и продължителността на прехода ще се наложи да черпя!
Идеята е от Говедарци да тръгнем по пътя за хижа Вада и преди нея да се отклоним наляво(плановия маршрут съм означил съм лилЯво):

Това поне на картата изглежда най-близо до нашата цел.Вие трябва да се произнесете дали е така и въобще може ли да се стигне с джип до където свършва лилавото очертание на първата снимка.
Благодаря ви много предварително!

Идеята е от Говедарци да тръгнем по пътя за хижа Вада и преди нея да се отклоним наляво(плановия маршрут съм означил съм лилЯво):
Това поне на картата изглежда най-близо до нашата цел.Вие трябва да се произнесете дали е така и въобще може ли да се стигне с джип до където свършва лилавото очертание на първата снимка.
Благодаря ви много предварително!

Коментар