Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дунав мост 2 - Нова европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дунав мост 2 - Нова европа

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
    Мога да ти коментирам със спомени отпреди 20 дни. София Видин минавам пред Ботевград- Враца-Монтана.През този участък пътят през Враца е отвратителен.Не знам кметът там за какво е.
    От Монтана да Видин има два пътя-през Арчар и през Димово. През Арчар е с половин час по късо ,пътят е по лесен, но е по разбит тук таме.Още повече и ремонтират мост в едно село ,а обиколното там е насипано с чакъл през нивата все едно.През Димово е по труден през повече села минава ,повече баири и обратни завои има. Но за сметка на това е ремонтиран преди 3 години и няма дупки. С натоварена кола предпочитам оттам. През моста не съм минавал ,това което чух ,че нямало откъде да си купиш винетка за Румънско.Пътищата там са по хубави от нашите,отремонтираха ги преди 4 години ,широки с маркировка.Недостатък е ,че се минава през много села,което е предпоставка за по бавна средно скорост. В Румънско се пази от необозначени полицейски коли ,понякога карат след тебе дълго време и те снимат отзад.За превишена скорост вземат книжката и е нудна процедура да си я върнеш.

Тука има актуална информация:http://autotraveler.ru/
    Благодаря за съветите ! Това за нашата страна ами за Румъния ме интересува Калафат -Крайова . От Крайова нататък съм минавал доста пъти . За карането в румънско имам винаги едно впредвид .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Ще ходиш до Германия нали?
      Аз пътувам Калафат -Дробета Турно Северин-Тимишоара-Ченад -Будапеща и оттам или Братислава-Прага- Дрезден-Берлин ,или Виена- Мюнхен- Щутгарт. През Крайова заобикаляш.

По тези маршрути, които съм ти написал няма дупка по пътя.Напиши твоя маршрут евентуално мога да споделя инфо с тебе ако съм минавал.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
        Благодаря за съветите ! Това за нашата страна ами за Румъния ме интересува Калафат -Крайова . От Крайова нататък съм минавал доста пъти . За карането в румънско имам винаги едно впредвид .
        А защо ти е Крайова? Колегата Георги Крумов ти е описал маршрута! Там пътя е хубав, има един малък участък от Калафат до разклона към Турну Северин - 7-8 км. който не е ремонтиран, но не е проблемен!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Един мой приятел с ТИР с възможно най-голямото ремарке вчера в два и половина след обяд е натоварен и тръгнал от Тимишоара,минал е през тоя нов мост,дори каза било безплатно.Смятай какъв е пътя и колко е по добре след като в десет и половина снощи си беше в София.
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Да вярно съм допуснал грешка не се минава през Крайова . Иначе първо ще тръгвам от Ремшайд през Колн,Франкфурт на Майн , Виена , Будапеща , Сегед ,Мако ,Тимишуара ,Дробета и Калафат . От Видин посока Горна Оряховица . И след една седмица ако всичко е както трябва по пътя пак обратно .Ако имам проблеми мисля да се връщам през ферибота Свищов и от другата страна Александрия,Крайова и Тимишуара. .........

Коментар

Винетка за Австрия-8.5 е,можеш и от Германия да я купиш,винетка за Унгария-има пункт на магистралата или на МОЛ бензиностанцията,Винетка за Румъния 6 евро ,ако си с ремарке беше повече ,на пункта Ченад веднага след границата или на ОМВ бензиностанции.Хубавото ,че повечето са или 10 дена или седмични ,можеш да ги ползваш и на връщане.В Австрия зареждам на Джет бензиностанциите или на Парндорф или близо до Линц,в Румъния за по качествено горива на МОЛ или по- евтино но Лукойл.
              Приятно пътуване.Ако ти трябва нещо пиши.

Коментар

Благодаря колега за винетките и за зареждането знам . Пътувах за малко с камиони , но не съм минавал никога по ферибота Видин -Калафат само. За това само тази част от пътуването не ми беше известна.
                Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                Винетка за Австрия-8.5 е,можеш и от Германия да я купиш,винетка за Унгария-има пункт на магистралата или на МОЛ бензиностанцията,Винетка за Румъния 6 евро ,ако си с ремарке беше повече ,на пункта Ченад веднага след границата или на ОМВ бензиностанции.Хубавото ,че повечето са или 10 дена или седмични ,можеш да ги ползваш и на връщане.В Австрия зареждам на Джет бензиностанциите или на Парндорф или близо до Линц,в Румъния за по качествено горива на МОЛ или по- евтино но Лукойл.
                Приятно пътуване.Ако ти трябва нещо пиши.

Коментар

Най-големият плюс в момента е за товарния трафик поради липсата на всякакъв контрол върху пътните такси и разрешителния режим.
                  Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Колеги понеже ми се очертава разходка до Мако, интересува ме от Калафат нагоре към Тимишоара има ли пропанбутан по бензиностанциите ?
                    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                      Колеги понеже ми се очертава разходка до Мако, интересува ме от Калафат нагоре към Тимишоара има ли пропанбутан по бензиностанциите ?
                      Румъния има навсякъде газстанции .

Коментар

... Сега търся нещо бързо, удобно и не на последно място безпроблемно пътуване .
                        През Сърбия!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Румъния я минах преди 5 дни.Не я препоръчвам,гас има навсякъде проблем беше,че смених само 30 евро,когато свършиха леите 1 евро=4,20 леи на границата неможах да заредя с евро,нито с бременната ми жена в 8мия месец да ядем някъде.Добре,че имах пълен резервоар бензин...Пътищата без коментар,спрямо алтернативния наршрут през Сърбия пътувахме до Щутгарт,на границата с Унгария доста ни провериха(колата ми е доста поочукана).Желателно е плащане с дебитни карти,или местна валута.На отиване в Унгария на границата с Австрия литър газ ми излезе 1.40 евро,бензина 2 евро литъра по курса на бензиностанцията!Ако някой има въпроси,отговарям на лични

Коментар

В Унгария се зарежда само в краен случай и винаги с карта . За Румъния също с карта и на около 50км преди границата че колкото е по-близо до Унгария е по-скъпо.

Коментар

На 5 или 6 юли сутринта ще тръгна от Ремшайд 42859 и след около 10 часа пътуване ще минавам през Виена .Може и да греша малко колко часа ще са ми необходими ама по принцип не мисля да карам бързо .
                              Малко встрани от темата, ама земи мини през склада на Гедоре бре, и без друго ти е през две преки.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                                Малко встрани от темата, ама земи мини през склада на Гедоре бре, и без друго ти е през две преки.
                                Нямаш грижи празен съм за момента .Само кажи долу горе колко килограма и дай адреса .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X