Обява

Свий
Няма добавени обяви.

господар на три планини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: господар на три планини

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    А затова дали бъркам, не , очевадно не бъркам ,говоря за група от 13 джипа и съм го написал от ясно по ясно. Знам кой я е организирал и не мога да си обясня защо не е поискал нужното разрешение.
    Ясно. Разбрахме се!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
      ...

Що ли си мисля, че хижарите са си много на място... знам ли? Това е хижа а не луксозен хотел,
      +1!!!
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

две седмици предварително си бяхме дали данните си за изготвяне на предружителното писмо. на бариерата за бели искър след проверка от охранителна полиция на вододайната зона потеглихме придружени от техен представител и дори първата почивка направихме точно над стената на язовира. други въпроси относно легалноста на посещението мисля:... е няма да има. колкото до хижа грънчар: при дадена предварителна заявка, около час о половина след като се бяхме настанили по бунгалата, започнаха да идват някакви други французи май бяха абе група която получи същите бунгала и при опит да уточним настъпилото недоразумение точно онази мила добродушна женица хижарката просто си ни каза че бунгалата са си нейни и по колкото си иска пъти ще ги продава. сумата която новопристигналите заплащаха бе с към 100% инфлация. най-спокойно си бръкна в чекмеджето и си ни върна парите. всъщност какво толкова е станало. едни хора идват плащат за подслон, после едни други хора идват вземат им повече пари за същия този платен вече подслон, коректо си връщат първата плата и хайде бегайте от тук. чудничко! нали. хубави хора са туй хижарите от грънчар мъдри даже вери клевър пипълс бих казал. на президента като ходи при тях даже килим на поляната му бяха сложили. браво, браво. е, пословично е тяхното гостоприемство.
        п. с.
        идеята ми бе да дам малко коментари и снимки за нисан патрул и поведението му по време на една продължителна организирана експедиция. да послужи на феновете на този модел като един вид мотив да се грижат и обичат колите си. модератор ми премести темата без дори да си зададе въпроса защо съм я пуснал в тема за нисани патрули. това е причината за това инфо или интродукция, с която започнах темата.
        не бих си позволил да пиша хвалебствени есета за природата на българия щото тя и без това си е точно такава каквато трябва да е. пъ к и ми е беден речника.
        Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 01-08-07, 09:20.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
          идеята ми бе да дам малко коментари и снимки за нисан патрул и поведението му по време на една продължителна организирана експедиция. да послужи на феновете на този модел като един вид мотив да се грижат и обичат колите си. модератор ми премести темата без дори да си зададе въпроса защо съм я пуснал в тема за нисани патрули.
          Темата я преместих аз. По единствената и очевАдна причина, че информацията, съдържаща се в нея, нямаше нищо общо с техническата насоченост на подфорум "Нисан".

Написаното си беше чиста проба информация за проведено по-дълго пътуване, т.е. - идеално пасва на "Експедиции"

Що се отнася до задаването на въпроси - да, често си задаваме въпроса защо хората пускат теми в подфоруми, където очевидно не им е мястото, но ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

....всъщност какво толкова е станало. едни хора идват плащат за подслон, после едни други хора идват вземат им повече пари за същия този платен вече подслон, коректо си връщат първата плата и хайде бегайте от тук....
            Ako действително хижарите са постъпили така , не им прави чест. В един форум след подобно премеждие на негов член , на главната страница дълго време имаше "реклама" на съответните домакини.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
              две седмици предварително си бяхме дали данните си за изготвяне на предружителното писмо. на бариерата за бели искър след проверка от охранителна полиция на вододайната зона потеглихме придружени от техен представител и дори първата почивка направихме точно над стената на язовира. други въпроси относно легалноста на посещението мисля:... е няма да има. колкото до хижа грънчар: при дадена предварителна заявка, около час о половина след като се бяхме настанили по бунгалата, започнаха да идват някакви други французи май бяха абе група която получи същите бунгала и при опит да уточним настъпилото недоразумение точно онази мила добродушна женица хижарката просто си ни каза че бунгалата са си нейни и по колкото си иска пъти ще ги продава. сумата която новопристигналите заплащаха бе с към 100% инфлация. най-спокойно си бръкна в чекмеджето и си ни върна парите. всъщност какво толкова е станало. едни хора идват плащат за подслон, после едни други хора идват вземат им повече пари за същия този платен вече подслон, коректо си връщат първата плата и хайде бегайте от тук. чудничко! нали. хубави хора са туй хижарите от грънчар мъдри даже вери клевър пипълс бих казал. на президента като ходи при тях даже килим на поляната му бяха сложили. браво, браво. е, пословично е тяхното гостоприемство.
              п. с.
              идеята ми бе да дам малко коментари и снимки за нисан патрул и поведението му по време на една продължителна организирана експедиция. да послужи на феновете на този модел като един вид мотив да се грижат и обичат колите си. модератор ми премести темата без дори да си зададе въпроса защо съм я пуснал в тема за нисани патрули. това е причината за това инфо или интродукция, с която започнах темата.
              не бих си позволил да пиша хвалебствени есета за природата на българия щото тя и без това си е точно такава каквато трябва да е. пъ к и ми е беден речника.
              Охраната на вододайната зона и парковата охрана са две различни институции, които пазят различни неща. Пак казвам, аз говоря само и единствено за охраната и директора на Национален парк Рила. Информацията я имам от тях. Групата е била от 13 джипа, които са били организирано мероприятие. Не знам дали Вие сте били в тая група, затова и във всички по-горни постове пиша с ако... От парк Рила казаха, че на организатора е издаден акт за глоба и те ще си го задвижат по законов ред.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Охраната на вододайната зона и парковата охрана са две различни институции, които пазят различни неща. Пак казвам, аз говоря само и единствено за охраната и директора на Национален парк Рила. Информацията я имам от тях. Групата е била от 13 джипа, които са били организирано мероприятие. Не знам дали Вие сте били в тая група, затова и във всички по-горни постове пиша с ако... От парк Рила казаха, че на организатора е издаден акт за глоба и те ще си го задвижат по законов ред.
                мммного добре!бяхме 12 коли, пътя ни бе от самоков, посока бели искър, през бариерата на вододайната зона до яз. стена на бели искър, от там на изток през баира до х. грънчар и после трещеник. т.е и меджит и парковата охрана не са имали среща с нас. питай някой от другите участници освен това да ти каже че рганизатор нямаше и всички трябваше да се самоорганизираме и беше веселба. пиша го това защото много ми нацъкаха на кантарчето коментари за тъпи изцепки т. н. всички участници бяха пределно отговорни към природата и самосъздалата се организация.(всеки ден на кратка оперативка решавахме каде ще ходим, защото който не знае къде отива винаги стига някъде другаде)
                въпрос: да размажеш рилска конска муха тип "бъжлек" голяма 2-3 см убийство ли е или неизбежна самоотбрана?

Коментар

въпрос: да размажеш рилска конска муха тип "бъжлек" голяма 2-3 см убийство ли е или неизбежна самоотбрана?
                  Геройство е
                  Те там ако са 3-4 накуп ти гепват раницата ако не е вързана на жалон.

Коментар

Отново казвам, винаги писах ако.... Явно в планината е имало и други, защото горските са хванали някой и са му писали акт. И този някой е бил част от организирана група от 13 коли. Това е информацията от охраната в парков участък Бели искър - Говедарци.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

обещаните снимки

тя тази експедиция се позабрави и на това, че пиша по темата моля да се гледа като на една носталгия по горещото лято. може да се каже че това бе едно от най-пълноценните ми изживявания тогава.
                      и като всичко си има начало. то бе в бистрица на пазара

строени наредени и почти готови

Бомбата стягаше диференциала през кутията на филтъра. хм-подозрително прилича на уазкаджия. атова са чакащите с "лъскарките"

един заклет фен на марката :подозрителния РЕМ-уазкаджията

скука компенсирана от ентусиазма на първия ден. по пътя сме към бели искър

в полите на рила

след висене на бариерата и кратък офроуд се отзовахме на една от най-високите вододайни зони в страната- бели искър

страхотно!!
                      и чинно се строихме "за п-о-очест"

и за спомен от тук

почивка, разходка по язовирната стена и хайде тръгваме, че път ни чака - избуча Десо

а пътя се виеше немислимо на горе

колоната се точеше, изчаквахме се загряваха някои

часът беше към следобед някъде и стигнахме до КАМЪКА. бележел е бил кайзеровия път- най-краткото пресичане на рилското било на път от гръцко към бългория

отново малка почивка на около 2400 метра надморска височина.

и пак построени за спускането към х.грънчар

спускането бе бързо, прашно и бая екстремно към онова по долу

изглеждаше обещаващо, но както вече споделих изпитахме задружно едно малко разочарование ама не заради това

решихме да слезем още по на долу до Трещеник. там както си му е реда затворихме трасето и ... почивка

хубав огън и спокойна вечер

на другия ден рано сътринта след кафето поехме към х.добринище

на горе бе едно такава прашно и патрулско качване

чувствах се като 2,5 тонна коза

и ето я!

красиво е през лятото и толкова различно бе всичко

спускането сякаш бе по трудно, сякаш не исках да си ходя

вечерта на Папаз чаир бе дълга и с безкрайни истории за преживяното до тука. и пак сутрин и пак кафе и пак на път. сега сме към ковачевци (дано да не съм му сбъркал името)
                      и един поглед към селото. до тук трябваше да дойдем по единично и да се чакаме на края на селото

сами с гпс-а търсим пътя през билото на планината към доспат. просто имаше 3-пътя и всеки реши да експериментира

трудно карахме в група, често спирахме изчаквахме се но достигнахме до едно много затънтено място в сърцето на Родопа. това е село Водни пад. намира се на 5-6 км от Триград по посока на границата с Г-я
                      ядохме даже и гръцки боровинки

е във водни пад имаше това

представляваше селското училище, въстановено и годно за обитание. само незнам в село със седем къщи колко ли са били учениците ?
                      поне разбрах на какво се возят

и каква тяга предпочитат

в хижата триград се подслонихме . на сутринта обаче разбирайки че ми "изтича мандата" си направихме разходка по пещерите и красивото триградско ждрело се разтвори за довиждане

по пътя към вкъщи документирахме и това

на сила карах, не исках да си ходя.
                      но поне отивах на Море .
                      Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 21-01-08, 20:56.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X