Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посещение на Хидроенергийна Каскада Белмекен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Посещение на Хидроенергийна Каскада Белмекен.

Да се надяваме, за кога беше планирано, а още няма решение..... Колегата е прав, че ДАНС танцьорите са малко бавни...
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
      Да се надяваме, за кога беше планирано, а още няма решение..... Колегата е прав, че ДАНС танцьорите са малко бавни...
      Чудех се дали да не ти пиша ЛС... ама реших, че информацията ще е полезна за всички...
      Молбата за посещението на цялата дружина е разпределена на служителя по сигурността на дружеството - г-жа Панева, която днес не беше на работа и по тази причина не можах да разговарям с нея. За посещение на стратегически обект само за 1 ден, изобщо не е необходимо разрешение от ДАНС, така че моите връзки остават неизползвани. Вашата молба не е излизала от ВЕЦ-а и отговорът ще е по осмотрение на служителката Борбата е във ваши ръце, но споменаха, че ако в някой момент се разреши посещение, може би ще се раздели групата за няколко дати....
      Имах желание да помогна, както виждате рано рано съм запретнала ръкави, но за съжаление ударих на камък
      Весел ден, приключенци!

Коментар

Първоначално публикуван от Dangerlina Преглед на мнение
        Чудех се дали да не ти пиша ЛС... ама реших, че информацията ще е полезна за всички...
        Молбата за посещението на цялата дружина е разпределена на служителя по сигурността на дружеството - г-жа Панева, която днес не беше на работа и по тази причина не можах да разговарям с нея. За посещение на стратегически обект само за 1 ден, изобщо не е необходимо разрешение от ДАНС, така че моите връзки остават неизползвани. Вашата молба не е излизала от ВЕЦ-а и отговорът ще е по осмотрение на служителката Борбата е във ваши ръце, но споменаха, че ако в някой момент се разреши посещение, може би ще се раздели групата за няколко дати....
        Имах желание да помогна, както виждате рано рано съм запретнала ръкави, но за съжаление ударих на камък
        Весел ден, приключенци!
        Не знам, така ми казаха, трябват и ЕГН-тата, че да не проверяват в ДАНС, щото било национален стратегически обект, бла, бла.... Викам си, добре....
        Ама е на ...... Ще и звънна утре, щом я няма днес на работа..
        Мерси за помоща, колега Ще те чакаме, стига да ни разрешат в близкото бъдеще
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Е тези направо ни скриха шайбата.... Вече колко стана, нито звънят, нито вдигат...Тц, тц ......
          Явно трябва да се разчовъркаме, още при тях...
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Какво стана? Успяхте ли да я разгледате, че ми е интересно. Следващата година ако има нещо подобно и аз имам желание да се включа!
            Пишете какво става!

Коментар

Първоначално публикуван от trobarius Преглед на мнение
              Какво стана? Успяхте ли да я разгледате, че ми е интересно. Следващата година ако има нещо подобно и аз имам желание да се включа!
              Пишете какво става!
              Кръгла 0-ла стана :@, така и не се обадиха от Предприятие ВЕЦ, другото лято, да се надяваме да разрешат.....
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

УРАААААААААААА!! Дойде вчера в писмо с разрешение от НСС Пазарджик, че имаме разрешение, само дата да уточним... Идното лято?? Или ....??
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Есента също е приятна за разходки .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ами не знам, кажете вие кога и дали е удобно на всички...
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Познавам лично г-жа Панева ,какво е необходимо !
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Познавам лично г-жа Панева ,какво е необходимо !
                        Ами сега за сега нищо, понеже дойде разрешението от нея и там службите/Нсс/, има 2-3ма колеги, които искат да се присъединят, та ако може да ги вкараме в списъка, ще е добре, не че няма да влезнат, но....
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Разрешение има, трябва да уточним дата..... Някакви предложения???Рано е все още, но да си свършим работата по-рано, че да не стане като с разрешението...
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Извинете за лаишкият въпрос, ама след като стигна до Белмекен мога ли да продължа на някъде ?

Благодаря !

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                              Извинете за лаишкият въпрос, ама след като стигна до Белмекен мога ли да продължа на някъде ?

Благодаря !
                              В смисъл??
                              От Белмекен, можеш да слезеш малко преди Момина Клисура, минавайки през Сестримо, от там пътища, накъдето ти душа сака Зависи накъде искаш да отидеш
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                                В смисъл??
                                От Белмекен, можеш да слезеш малко преди Момина Клисура, минавайки през Сестримо, от там пътища, накъдето ти душа сака Зависи накъде искаш да отидеш
                                аМИ де да знам къде ми се ходи , идеята ми е еднодневно пътуване с цел равлечение, включващо малко черно, малко софт. Смисъл нещо от сорта на живописен път. Качвам се на Белмекен и слизам до някъде, след което по асфалта до Банско

Поздрави !
                                п.п. по-кам после ще се разровя по картите за по-конкретни въпроси !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X