Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посещение на Хидроенергийна Каскада Белмекен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Посещение на Хидроенергийна Каскада Белмекен.

Първоначално публикуван от damon Преглед на мнение
    Очевидно посещенията на ПАВЕЦ-а не са често явление и сега се чудят какви са пък тия... Ако почнат да организират дни на отворени врати както на АЕЦ-а ще им е далеч по-лесно.
    Ами така е... Даже и има шанс да не ни разрешат, да я посетим... Дано да ни разрешат, де....... Утре е денят на истината
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Сега проведох два разговора, чакало се разрешение от ДАНС, понеже, както знаете, Белмекен е стратегическо място и трябвало те да разрешат... Утре щели да ми се обадят и да ми кажат... Да се надяваме, че ще разрешат...
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колеги, въпросната госпожа, явно е забравила да ми звънне, цял ден не ми звънна, а си имах работа и не можах да и звънна, кажете какво да правим, би трябвало да ни пуснат, но................. Ние утре така или иначе сме горе на Язовира в 9:00 Които иска можем да пробваме, имам печат с входящ номер на молбата, би трябвало да ни пуснат Кажете какво да правим, че стана "Астарожно" ??
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Хм, лошо. Много са несериозни тези. Аз бих дошъл ако има някаква по-голяма сигурност. Каква е уговорката - 9 часа на ПАВЕЦ-а? Не е ли малко рано...
          LZ2NKM

Коментар

Ние няма да можем да дойдем тази седмица, ако се получи за другата сме почти сигурни .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ако искате да го отложим, за другата седмица, посещението??? Пък ние, утре, ще си берем мащека, поне мащерка за чай, там е в изобилие.....

Първоначално публикуван от damon Преглед на мнение
              Хм, лошо. Много са несериозни тези. Аз бих дошъл ако има някаква по-голяма сигурност. Каква е уговорката - 9 часа на ПАВЕЦ-а? Не е ли малко рано...
              Ами, уговорката е в 9:00-9:30 на Язовира, за да можем да ги обиколим всичките централи, но не е проблем да се премести, значи остава за 21-ви

ТА да се надяваме до 21, да се сетят от ДАНС, да пратят разрешение, крайно време ще е вече...............
              Но пък се съмнявам, понеже в Молбата е написано 14, да не направят някакъв сакатлък....
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Още няма разрешение Даже вече ми се карат, че им звъня... Излезнаха големи .......... Да не казвам какво...
                Та ще чакаме... Ако и на третият, път другата събота, не са ни одобрили, вече ШЪ звъня в ДАНС.... То просто вече нямам думи.... Беше за 14, стана 21, сега и на 21 няма да може :@
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Те в ДАНС сега са малко притеснени и може да ни отсвирят .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да ви кажа за ДАНС - танцьорите когато не са притеснени намират време за отговор за каквото и да е в рамките на два - три месеца до неопределеност - споделям личен опит, търсих ги за съвсем обикновено нещо да ми дадат отговор и след 2.5 месеца се обадиха и ми биха среща в едно кафе Поне те почерпиха кафето де

Коментар

Абе пълни филми.... За едно разрешително, да се мотаят 2-3 седмици....... Ще им звънна, но не знам какво да им кажа.... То е молба, ама от кой пусната и кога ... Кой ги знае в Предприятие ВЕЦ, кога са я пратили и под каква форма....
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

)) Хей, хора, мога да се пробвам да ви съдействам за тая молба... Според мен проблем с допускането ви до обектите няма да има, защото ДАНС непрекъснато дава разрешения за посещението на граждани на национални и военни обекти. Допуск не се дава само на тези, които имат досие или са им повдигнати обвинения за извършени престъпления от общ характер. Проблемът във вашия случай ще се окаже голата бюрократщина... Тук аз мога да ударя едно рамо в ДАНС, обаче само ако ме вземете на разходката с вас )) Ако не сте се отказали все още, ще ми трябва точна информация за вх. номера на документите и в коя служба са подадени.

Коментар

Първоначално публикуван от Dangerlina Преглед на мнение
                          )) Хей, хора, мога да се пробвам да ви съдействам за тая молба... Според мен проблем с допускането ви до обектите няма да има, защото ДАНС непрекъснато дава разрешения за посещението на граждани на национални и военни обекти. Допуск не се дава само на тези, които имат досие или са им повдигнати обвинения за извършени престъпления от общ характер. Проблемът във вашия случай ще се окаже голата бюрократщина... Тук аз мога да ударя едно рамо в ДАНС, обаче само ако ме вземете на разходката с вас )) Ако не сте се отказали все още, ще ми трябва точна информация за вх. номера на документите и в коя служба са подадени.
                          Ще е супер, ако можеш да удариш едно рамо, защото покрай този атентат, никакви ги няма да звъннат, не че преди звъняха, ама .....
                          Още са звъннали, а вече ми е неудобно да притеснявам госпожата, която отговаря за посещението ни...
                          Ще звънна тази седмица, дано вече да има разрешение....
                          Имам само един входящ номер, но е на молбата към Предприятие ВЕЦ, ако ти върши работа №967 / 28.06.2012г.
                          Направете сметка, колко се мотаят......
                          Пък и ме нямаше няколко дни, може и да са звъннали, ще видим утре...
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ако направя пробив, веднага ще пиша Не може да разочароваме такава голяма група...
                            P. S. И гледайте да ми намерите едно място някъде, че иначе ще трябва да се возя на покрива :Р

Коментар

Място ще намерим , дано не ни съвпадне с морето .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                                Място ще намерим , дано не ни съвпадне с морето .
                                Хахаха, ще се постарая да стане до средата на август, защото после и аз изчезвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X