Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чифлика, Троян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чифлика, Троян

Според мен,хотел Дива, е много по-добър от Веника Палас.
    Веселине, какво притежаваш, че са ти конкуренция ?
    Ако не се лъжа, имаш нещо като къща за гости ?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Един глас и от мен за Острова, преди два дни се върнахме от там, добре си изкарахме. Стаите са хубави, само ме дразни че джакузито е в басейна Сауната беше ок, имаше проблем с парната баня, за която чакаха някаква част да я ремонтират.Кухнята не е лоша, препоръчвам също и кръчмата Хитър Петър, скромно меню, но добре сготвено
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

В Хитър Петър, съм ходил няколко пъти и съм много доволен! А за Острова, сега разбрах, че има друго освен външен и вътрешен басейн.
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Много ми е интересно с какво Ви привлича Чифлика, с модерните си филтриращи системи на басейните или с добрите подгреватели? Отдавна там не знаят какво е това минерална вода (след като им сложиха водомери на басейните ), и става все едно къде ще си прекарате уикенда или почивката дали в Чифлик, Априлци или Бели осъм.
          Nissan Patrol 2008
          Mercedes c220 cdi 2006
          Mercedes cls350 cdi 2013
          Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Един въпрос- откъде си толкова запознат със модернизирането на басейните, било то в Чифлик, Априлци, или Бели Осъм ?
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
              Много ми е интересно с какво Ви привлича Чифлика, с модерните си филтриращи системи на басейните или с добрите подгреватели? Отдавна там не знаят какво е това минерална вода (след като им сложиха водомери на басейните ), и става все едно къде ще си прекарате уикенда или почивката дали в Чифлик, Априлци или Бели осъм.
              Ти виждал ли си басейн някога и имаш ли си на идея, колко топлина (енергия) трябва за да се затопли 1куб.м вода до примерно 30 градуса?!! А и ако не можеш да различиш (дори по миризмата само) минерална от чешмяна вода - защо пишеш изобщо!??
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Благодаря за отговорите колеги !
                Вчера се настанихме във Веника палас и си прекарваме доволно .
                Външния басейн е чист и добре затоплен - 28 гр. а "топилнята " е 38.
                Обслужването е нормално.
                Единствено наистина е , че ресторанта е с нереално високи цени.
                ПП Колега Веселин Монков - Негативите в нета бяха в раздел мнения в сайта на някоя от големите туристически агенции и наистина не е чудно да е умишлено оплюване.
                Поздрави!

Коментар

Я, я обясни как не знаели какво е минерална вода! И откъде черпиш такава информация? Щото моята е от самите хотелиери, че скандалите са им на кой на кого затворил крана на водомера, че да има за него минерална вода.
                  Градски, така е. Имам нещо като къща за гости и затуй казвам, че много нюню сме конкуренция. Иначе се познавам почти със всички.

Коментар

Ами информацията ми е от самите собственици и оправданието с крана е само за пред гостите, истината е, че минералната вода е много скъпа и никой не отделя пари за такава. Радо, вече веднъж ти казах че живея от години в Троян, не смятам за нужно да обяснявам за басейните и хотелите в региона,само ще ти кажа, че работя с почти всички в региона.
                    Ти виждал ли си басейн някога и имаш ли си на идея, колко топлина (енергия) трябва за да се затопли 1куб.м вода до примерно 30 градуса?!! А и ако не можеш да различиш (дори по миризмата само)
                    минерална от чешмяна вода - защо пишеш изобщо!??
                    Колега виждал съм много басейни и пиша конкретно за тези в Чифлика, защото съм им виждал и системите за филтрация и рекооперация и ако ти не знаеш как се топли 1 кубик вода не мисля аз да ти обяснявам, само ще ти подскажа че се използва топлината на истинската минерална вода.
                    Nissan Patrol 2008
                    Mercedes c220 cdi 2006
                    Mercedes cls350 cdi 2013
                    Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Може би, ако на ''Място:'' , пишеше Троян нямаше да питам.
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ами информацията ми е от самите собственици ...
                        От кои? Над стария басейн има едно комплексче "Русалка" (май така беше). Та жената твърдеше, че постоянно се карала с Кардаша и Пламен Данов, че им затваряли крана, за да има за тях.

Коментар

От Камен Кардаша а и при него тази година спасител беше Веско Крика. На никой крановете не са затворени, таксата за минералната вода е голяма. Това със затворените кранове си е чисто оправдание, ако толкова искат минерална вода в басейна защо досега не са писали до басейнова дирекция -Плевен.
                          Последно редактирано от alexander_76; 25-11-12, 21:45. Причина: Допълнение
                          Nissan Patrol 2008
                          Mercedes c220 cdi 2006
                          Mercedes cls350 cdi 2013
                          Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Изкарахме почивката с нормално затоплени стая , басейни , сауна и парна баня.
                            Обслужването беше на ниво !

Коментар

Пичове,вие ме кефите много,Троян хубав град,но все пак не е мегаполис,а вие сте и тримата от там,не се познавате,и не знаете какво става в града ви!!!

Коментар

... при него тази година спасител беше ...
                                Ето от къде идва грешката. Ти говориш за лятото, когато няма нужда от топла вода, а аз говоря за сега.

pepihm радвам се, че те кефим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X