Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чифлика, Троян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чифлика, Троян

Малко не ми излизат сметките, би ли помогнал. Пълниш с чешмяна, подгряваш с минерална и после изхвърляш минералната?! Някой нещо ти е обяснявал, но не си го доизслушал.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ако на мен говориш - кога съм казал "пълниш с чешмяна"? Басейнчето на жената беше полупразно и затова ми се жалваше - че нямала вода да го напълни. Едвам църцореше - това го видях.

Коментар

Преди няколко години празнувахме в х.Диваи много ни хареса. Беше чисто, басейните бяха денонощно топли, а обслужването - добро. Сега пак избираме място за това. Има ли някой пресни лични впечатления от него ?
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Малко не ми излизат сметките, би ли помогнал. Пълниш с чешмяна, подгряваш с минерална и после изхвърляш минералната?! Някой нещо ти е обяснявал, но не си го доизслушал.
          Много добре съм го изслушал. В началото когато са правени по-голямата част от хотелите,отоплението е било с минерална вода, тя е циркулирала в сградите и не се е ползвала а само е преминавала от там, от няколко години има масово застрояване в района и минералната вода не достига за всички комплекси, едновременно с това се започна и таксуването на водата в резултат на което се започна и използването на "чешмяна вода" за басейните. В момента в много голяма част от комплексите топлата минерална вода преминава през трасетата в хотелите. (тук не става въпрос за загуби по трасето)
          И колега mirodo,като си толкова добър в сметките обясни ти как се поддържа еднаква температура в басейните, дори се напълнят с минерална вода е въпрос на време температурата и да се понижи.
          Nissan Patrol 2008
          Mercedes c220 cdi 2006
          Mercedes cls350 cdi 2013
          Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X