Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чифлика, Троян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чифлика, Троян

Здравейте!
    Тази година планирам почивка в Троянския балкан, по-точно в Чифлика. Искам да заведа детето на чист въздух, тъй като често ми боледува, а и да поплува в минералните басейни. И тъй като съм жена и аз ще съм шофьора (да ми простят дамите във форума), моля споделете как е пътя от Троян до Чифлика. До Троян съм ходила няколко пъти и мисля, че е ОК. (Идвам от Варна)!
    А и ако някой желае, моля да сподели мнение и препоръки относно хотелите в Чифлика. Колебая се между хотел Веника Палас, (макар че чета противоречиви мнения, пък и не е особено евтинко) и хотел Фея. Ще ми е приятно да събера по възможност повече отзиви
    Благодаря Ви!

От: Чифлика, Троян

Пътят е отличен и има достатъчно указателни табели. От Троян към прохода за Кърнаре, после има разклонза Шипково и Чифлика вдясно, на разклона за Шипково вляво и нагоре и право в Чифлик. Аз лично от Фея имам добри спомени отпреди 5 години.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

По-евтин вариант е хотел Веника. На 50м е от Веника Палас. Ходил съм преди години, ходих и миналата година. Много съм доволен. Има си външен минерален басейн, а може и да се ползва закрития на Веника Палас, без допълнително заплащане.

Коментар

Пътя си е ОК, като за планина. Мисля че Веника Палас също е добър избор.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Пътят е добър.
          Погледни хотел Дива,аз два пъти ходя там и съм доволен,има голям и малък басейн!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Погледни и комплекс Острова-Бели Осъм,това е селото преди Чифлика.На мен повече ми допадна от Веника.
            Иначе ако пътуваш от Варна по главния път проблеми няма.През Севлиево има по-кратък път,но има много отбивки и малко табели.
            Ако ти харесва по-дивия туризъм,на около 3-4 км.от Бели Осъм(по черен път)има страхотна къща за гости-Планински чифлик се казва.

Коментар

Есента бях за седмица в х-л Балкан и останах изключително доволен обслужване , кухня , остановка като цяло ок.
              ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

До колкото знам старата Веника не работи. А пътя след Троян до Чифлика си е ОК не само за планина. В Троян е ужас.

Коментар

Благодаря Ви за отговорите! Разгледах доста хотели в околността, вкл. и комплекс Острова, но май повече ме съблазнява мисълта за топла минерална вода, а за х-л Дива прочетох доста негативи, (макар че явно всичко си е субективно, според очакванията). За Планински чифлик ...дори гледах някакви снимки из нета ...не е за мен, доста стръмно, неасфалтирано, тясно, ще се притеснявам да шофирам до там. Да си призная наплашиха ме, че пътя до Чифлик бил много тесен със завои и мостове, през които "прелитали" коли

Коментар

Току що гледах пътеписа по Травел канала за Чифлика Троян и по специално за хотел Фея. Невероятно място е, но мисля, че няма да евтино там...
                    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от evee Преглед на мнение
                      Да си призная наплашиха ме, че пътя до Чифлик бил много тесен със завои и мостове, през които "прелитали" коли
                      Наистина е тесен,но като си караш внимателно,няма проблеми.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Тесен, тесен, колко да е тесен? Само на изхода на Троян има един стар мост (камен мост), на който срещуположно вървящите автомобили трябва да се изчакват. От там нататък си е нормален двулентов път. Иначе хотели с минерална вода горе има доста - Веника, Балкан, Дива, Блян, Фея, Релакс, Вълеви къщи, на басейна от едно време също направиха хотел, но не му знам името, а и четох лоши отзиви за там.

ПП. Има 2 моста, при които се влиза и излиза на около 90°. Може би за там са имали впредвид да се внимава, но тези мостове не са тесни и няма как да се "прелита" от там.

Коментар

Всички хотели в Чифлика са долу-горе с еднакви показатели - лукс , храна , уют , минерални басейни . Не знам защо си се запътила само към Веника или Фея , като и Балкан и Дивата не са за изпускане . А до пътя , както каза колегата и съгражданин в горното мнение - единственото по-тясно място е на Камен мост , където трябва да се изчакват автомобилите , иначе няма проблеми .
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Благодаря Ви, момчета! Чух добри отзиви и за комплекс Острова в Бели Осъм, но пък там няма мин. вода и може би водата ще е студена. Но ще видим първо да набера кураж

Коментар

Острова имат и вътрешен басейн, който топлят, сауни и римски бани, които са в цената.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X