Дойде време да обявим обиколка но Родопите-3.Сигурни участници до тук-аз и фамилия,Румен и фамилия и Либхерчето/Багерката/ и фамилия.Тръгваме на 2-ри юни-събота.Повдигнах миналогодишната тема за да спестя много въпроси и отговори-просто който иска преглежда я и вижда за какво става въпрос.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На палатки в Родопите-3
Свий
X
-
От: На палатки в Родопите-3
Това е трака,по който ще се движим.
-
Ами то си е било за вчера-от другата седмица времето се оправя.До сега сме ходили винаги началото на юни ,тогава е най-красиво,всичко цъфти.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНе е ли рано. Вчера на Беглика наваляло 10 санта сняг!
Коментар
-
Тази година, наваля много сняг, не е лошо да го мръднете, по-назад във времето... Да не останете лошо изненадани...
Дървета паднали....... БОЛ
Доколкото помня, миналата година беше околу 15-ти и имаше преспи по пътя, а сняг имаше много по-малко отколкото тази година
Но вие си решавате

Предполагам, кафенце на Лукойл-а ще пием ???За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Аз ходя от началото на Юли и пак е имало сутрини с минусови температури. Както и да е - приятно изкарване.Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеАми то си е било за вчера-от другата седмица времето се оправя.До сега сме ходили винаги началото на юни ,тогава е най-красиво,всичко цъфти.
Коментар
-
И една ще ви свърши работаПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЩе носим повече резачки значи

Няма смисъл да мъкнете повече... Излищно място ще заемат
Само бензин да има
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Лошо ние вторник трябва да сме там. Ако е вярно това не може да стане.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНе е ли рано. Вчера на Беглика наваляло 10 санта сняг!
Коментар
-
Ейййййй,пълно е с писачи в тоя форум 'начи!
Аз преди две седмици ръчках джипката до Пашалийца,Чудните мостове,Кабата,Персенк и на долу към Хвойна и Нареченски бани по черно.Имаше 5 паднали борчета,за които дори не си направих труда да слизам,а прегазих.... и две локви!4х4 не ми се наложи да включвам на нито едно място!Времето е чудно!!!!Смело напред!
Коментар
-
Сигурно си забравил като се запознахме преди две години,че беше на ГергьовденПървоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение...Но вие си решавате

Предполагам, кафенце на Лукойл-а ще пием ???
...И пак изкарахме чудно и беше прекрасно време!
Коментар
-
Явно за мен иде реч, ама не се връзвам. И аз по 1ви Май изкарах чвтирите дни на 32градуса на сянка, ама то си е според зависи.Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеЕйййййй,пълно е с писачи в тоя форум 'начи!
Аз преди две седмици ръчках джипката до Пашалийца,Чудните мостове,Кабата,Персенк и на долу към Хвойна и Нареченски бани по черно.Имаше 5 паднали борчета,за които дори не си направих труда да слизам,а прегазих.... и две локви!4х4 не ми се наложи да включвам на нито едно място!Времето е чудно!!!!Смело напред!
На 1ви Август ме е затрупвал 5 санта сняг. Планината не бива да се подценява.
Коментар
-
Пуснах темата с цел,ако някой е минавал по маршрута да сподели интересни местенца или засадни такива,забележителности,хубави местенца за лагер и все неща от сорта.А не да си трупаме излишни мнения от сорта на горенаписаните/как имало сняг и паднали дървета/.Моля въздържайте се от безсмислени коментари.
Ако има желаещи нека не се спотайват.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар