Обява

Свий
Няма добавени обяви.

с. Камено Поле

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: с. Камено Поле

Чичо Пеши(Петър Петков) e приятел на баща ми,а със синът му освен че сме набори и именяци сме отрасли заедно из тези скали.Точно той беше с мен на една от хилядите разходки когато видяхме Муфлоните.Петър Петков е издал книга за Камено поле която за съжаление още не съм чел но-аз имам една много стара книжка издадена от Врачанският окръжен музей в която е описана както историята така и всички проучени пещери,антични селища и намерени от археолози ценни исторически артефакти.Целият материал е подплатен с карти и рисунки на всичко свързано с историята на това древно селище.Ако някой има интерес мога да я преснимам и да я дам за четене(без иманяри)не че те чакат за инфо точно на моята книжка.
    Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Първоначално публикуван от SMR610 Преглед на мнение
      Чичо Пеши(Петър Петков) e приятел на баща ми,а със синът му освен че сме набори и именяци сме отрасли заедно из тези скали.Точно той беше с мен на една от хилядите разходки когато видяхме Муфлоните.Петър Петков е издал книга за Камено поле която за съжаление още не съм чел но-аз имам една много стара книжка издадена от Врачанският окръжен музей в която е описана както историята така и всички проучени пещери,антични селища и намерени от археолози ценни исторически артефакти.Целият материал е подплатен с карти и рисунки на всичко свързано с историята на това древно селище.Ако някой има интерес мога да я преснимам и да я дам за четене(без иманяри)не че те чакат за инфо точно на моята книжка.
      Аз имам интерес!
      Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

И аз!

Коментар

изпрати ми я и на мен ако си я снимал .......благодаря предварително
          Красимир Йотов

Коментар

Аз също имам интерес,защото когато бях ученик прекарвах ваканцийте си в съседното село- Кунино,и доста съм обикалял по Родината,Ръчене и т.н,хвърляхме камъни във въртопите и броехме колко време падат!!!Та имам желание да си обогатя познанията и за съседното землище,много и хубав този край,и сега като прескачам до там ми е тъжно като гледам че селата лека полека обезлюдяват,а там всеки камък е история!!!!

Коментар

Снимай я Цецо, па току виж съм хванал и аз някоя лопата да "копам" наред.
              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнение
                ... в съседното село- Кунино..
                А там пък децата от техникума по каменоделство какви чудеса творят...Трябва да ги посетим!

Коментар

Творят Гошо, ама са единици останали, днешните деца с ръце пари не искат да изкарват. Иначе чудесни майстори са излязли от там.
                  Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Ще я наснимам но ще търся помоща на колегата paksss за да я качим в подходящ формат тук във форума.Но за съжаление това ще отнеме няколко дни поради заетоста на колегата.
                    Последно редактирано от SMR610; 29-04-13, 19:57.
                    Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Много е красиво. Само да попитам- за с. Камено поле близо до гр. Роман и Мездра ли става въпрос?

Коментар

Първоначално публикуван от mybabybook Преглед на мнение
                        Много е красиво. Само да попитам- за с. Камено поле близо до гр. Роман и Мездра ли става въпрос?
                        ...да колега,същото е
                        HUSGVARNA 630 SMR
                        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

МЕрси. Значи задължително ще ида, че тъй както гледам на картата не е много далеч от мен. Иначе пътят там как е( в цялата околност)- може ли и с лека кола да се мине?

Коментар

Първоначално публикуван от mybabybook Преглед на мнение
                            МЕрси. Значи задължително ще ида, че тъй както гледам на картата не е много далеч от мен. Иначе пътят там как е( в цялата околност)- може ли и с лека кола да се мине?
                            Пътя няма да те очарова

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
                              Пътя няма да те очарова
                              Това не е добре. Много ли е зле или ...?

Коментар

Иди и разгледай, няма да съжаляваш. И там живеят хора и си карат леките коли...и минават

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X