Обява

Свий
Няма добавени обяви.

с. Камено Поле

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: с. Камено Поле

Село Камено поле е на 22 км от Мездра или на 20 км от Роман. Пътя е достатъчно добър за обикновена лека кола и скорости 60-90 км/ч., ако не се целиш в дупките, разбира се. След с.Горна Бешовица има 7 км по-бавно каране.
    Виж, за рали с Порше, не става.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Мария, случайно да имате трак от разходката?! Благодаря!
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от SMR610 Преглед на мнение
        Чичо Пеши(Петър Петков) e приятел на баща ми,а със синът му освен че сме набори и именяци сме отрасли заедно из тези скали.Точно той беше с мен на една от хилядите разходки когато видяхме Муфлоните.Петър Петков е издал книга за Камено поле която за съжаление още не съм чел но-аз имам една много стара книжка издадена от Врачанският окръжен музей в която е описана както историята така и всички проучени пещери,антични селища и намерени от археолози ценни исторически артефакти.Целият материал е подплатен с карти и рисунки на всичко свързано с историята на това древно селище.Ако някой има интерес мога да я преснимам и да я дам за четене(без иманяри)не че те чакат за инфо точно на моята книжка.

Аз също имам интерес към тази книга .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
          Мария, случайно да имате трак от разходката?! Благодаря!
          Не, нямам трак. Не ползвам GPS. Маршрутът ни беше София - Роман /през Средни рът и Караш, разгледахме Караш/ - Долна Бешовица / манастира/ - Каменно поле - Долна Кремена /старата църква / - Мездра - София
          Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            Село Камено поле е.................... След с.Горна Бешовица има 7 км по-бавно каране.
            Виж, за рали с Порше, не става.
            Пътя е оправен от няколко години,и става дори и за Порше!

Коментар

Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнение
              Пътя е оправен от няколко години,и става дори и за Порше!
              ...Порше,ма Кайен
              Шегувкам се,пътя бива,като за северозападна Бг е нормален
              HUSGVARNA 630 SMR
              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Аз съм един праисторически човек,който през далечните 1989-90 е служил в поделението в "Камен стейч"!Лятото селото ставаше два пъти по-голямо защото идваха много ученици(и особено ученички) на гости на баба и дядо от София,Враца и т.н.Много бира се пиеше лятото,млади,стари всички опъваха яко "Леденика"!Всеки ден докарваха по един камион бира от Мездра!Другото забележително е,че се гледат биволи много!Пасът ги едни такива полудиви малки ромски "красавици"! А..........имаше и един "травис" също римлянин,който правеше рецитали на войниците и им переше дрехите срещу което се надяваше на нещо повече от "евала"!Хората от селото са добри и услужливи,не мога да си изкривя душата!

Коментар

Чета, колеги и се удивлявам на неземната красота на този район. Станал съм на толкова години и досега не съм криввал от главният път. Непростим пропуск от моя страна. Непременно ще планувам едно продължително пътуване. Благодаря, че ми показахте тази божествена природа.
                  WR 250 F, KLX 450 R

Нито съм вреден,
                  нито излишен.

Коментар

Снимките са от преди година две но за каньона това не е старо...На място могат да се видят и останалите 99% от красотите особено ако има кой да те разведе по правилният маршрут.
                    Прикачени файлове
                    Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X