Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клисурски манастир,с.Стакевци,Белоградчик-май 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Клисурски манастир,с.Стакевци,Белоградчик-май 2012

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
    Много красиво. Само да питам с канон или никон са правени снимките?
    Ще те изненадам.Освен тези две марки , има и Олимпуси-за такива като мен-любители в начална фаза.Ние щракаме с Е-520 с двата китови обектива и един сапунер TG 610-от тези водо,прахо, и студоустойчивите.Като се има предвид теоретичната подготовка, екипировката е добра.Като усетя , че апарата ми "отеснява",т.е. съм станал по-добър от него,ще се огледам сигурно пак за Олимпус./Направо вече си се оглеждам през PEN-овете,та до най-новия OM-D/, но ми е рано.

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
      .Да, обаче джипката реши спешно да се запознае с единствения наличен елспециалист в Белоградчик,който позакърпи генератора и ни препоръча да се прибираме бързо.Пещерите-другия път.
      Сашеее, бива ли сега, заради някакво возило(та било то и Джийп), да прее..къснеш хубавия разказ? Ела да те закарам до Магурата, а после ти ще разкажеш със снимки!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Сашеее, бива ли сега, заради някакво возило(та било то и Джийп), да прее..къснеш хубавия разказ? Ела да те закарам до Магурата, а после ти ще разкажеш със снимки!
        Хм,то това возило вярно ни прее...късна плановете,да не разправям, че след второто петроханско минаване на връщане, се появи и масълце в антифриза.Но, това си му беше вид кръщение, да си покаже последните магарии след половин година ремонти на прехваления във форума джип.Както и да е,малко ми се размина вече ,вчера го взехме от Андро за пореден път,още малко тестове и съм му се заканил да става най-после надежден автомобил и го връщам там, където ни прее...късна.Така че ,няма да караш ти.А снимки и черпене се подразбират.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X