Ако отпуската съвпадне, което ще рабера до 10 ина дни и аз съм ЗА. Искам все пак да си пробвам новата придобивка - Сузуки Витара, на която й предстои малко опипване на това и онова за ЕКСПЕДИЦИИ! Като Ви гледам снимките, направо изгарям............
Тази година и аз съм на 100%. Трябва да се приложи тест на ТКЛ-то
Предлагам да се прехвърли темата в завършени и организаторите да пуснат нова с Емине-Ком 2012. Има много време до тогава обаче нищо не пречи да се почне по-рано. Все пак (както някой вече спомена) трябва да се предвидят отпуските. Също така предлагам да се разгледа идеята да се оганизираме Юли да не е Август, тъй като смятам че е много топло Август. Разбира се учасниците от миналага година могат да споделят опита с времето.
Прехода от 2008г бе през Август през периода на горещниците. В планината бе 20градуса максимум а в низините температурните рекорди бяха 42градуса. Това е добро време да избягаме от горещото. Ако през 2012г съчетаем маршрутите от 2008 и 2011г. ще се получи доста интересно начинание
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
Тоя преход макар и замо за 240 км. за мен остана трайно в моята глава. Всяка подготовка на джипа се сравнява с тоя преход. Не ми се мисли ако се организира и аз немога да дойда...
Коментар